Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Hunedoara activeaza in domeniul Casa, sectiunea Decoratiuni & Imbunatatiri & Utilitati.

Producatori de obiecte de sticla si ceramica decorativa, utilizate pentru decoratiuni si amenajari interioare. Oferta noastra cuprinde: vaze, ceasuri din ceramica si sticla, pictate manual.

www.decoratiuni-ceramica.ro/

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic.

www.clean-ocean.ro

 

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii de menaj si gospodarie.

www.crioti.com

Servicii de montaj/comercializare oglinzi, rame. Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma.

Producator de jaluzele si rulouri. Jaluzele din aluminiu. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

www.tehnoprofil.ro


Recomandari: 44 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Decoratiuni & Imbunatatiri & Utilitati din judetele invecinate ( Arad, Timis, Alba, Gorj ).

Unic importator al tapetului suedez din fibra de sticla Scandatex, care armeaza peretii, tine la crapaturi pana la 3mm, nu retine bacterii, e antiseptic, rezistent la foc, usor de intretinut.

Producator cazi baie din fibra de sticla cu si fara hidromasaj. Livrari pe comanda rapide. Calitate si pret exceptional.

Montam ascensoare, asiguram service si intretinere.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Arhitectura peisagistica. Servicii de curatenie.

Comercializare produse de papetarie. Importator hartie pt. copiatoare.

Decoratiuni interioare. Instalatii in constructii. Articole sanitare din materiale feroase. Comercializare de faianta si gresie. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Servicii de foraj in plan orizontal. Servicii de distributie si transport gaze naturale. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii si distributie de gaz metan. Instalatii de incalzire si climatizare. Utilaje pt. constructii.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii de curatenie.

Producator de ceramica. Magazin de artizanat si arta populara. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Inramari de tablouri. Comercializare de cadouri si suvenire. Servicii de montaj/comercializare oglinzi, rame.

Furnizor ceasuri. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Achizitie de date pt. automatizari. Automatizari. Panouri cu led-uri pt. reclama stradala si indoor.

Decoratiuni interioare. Comercializare de perdele. Lenjerie de pat. Aranjamente si amenajari interioare. Comercializare de mobila.

Furnizare de materiale de constructii. Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie. Decoratiuni interioare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Decoratiuni interioare. Aranjamente si amenajari interioare. Magazin de ata si accesorii de cusut. Lenjerie de pat. Producator de saltele. Comercializare de perdele.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii de curatenie.

Echipamente si materiale consumabile pt. curatenie.

Productie mobila. Aranjamente si amenajari interioare. Materiale pt. decoratiuni interioare.

Montam ascensoare, asiguram service si intretinere.

Usi si porti pt. garaje. Furnizor de balustrade de protectie. Confectii, profile si armaturi metalice. Realizare piscine. Saune si accesorii pt. sauna. Usi anti-incendiu. Usi si porti automate.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Aranjamente si amenajari interioare. Vitralii si accesorii pt. ferestre. Restaurari si refaceri de constructii civile.

Realizam stampile si amprente din cauciuc. Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Inramari de tablouri. Serigrafie si stampile. Tiparituri. Gravura artistica. Timbru sec, stampile metal, matrite.

Arhitectura peisagistica. Fantani arteziene. Constructie si intretinere. Design gradini. Decoratiuni pt. gradini. Plante design interior si de gradina.

Comercializare produse de papetarie. Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari. Decoratiuni si aranjamente de flori. Evenimente. Flori si coroane pt. comemorari si funerare.

Servicii de montaj/comercializare oglinzi, rame. Inramari de tablouri.

Echipamente si materiale consumabile pt. curatenie.

Servicii de montaj/comercializare oglinzi, rame. Comercializare cu amanuntul de produse de panificatie. Accesorii design - rame fotografice, tablouri.

Producem si instalam seminee pt. toate gusturile. Activitate de import de seminee.

Plante design interior si de gradina. Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari. Decoratiuni si aranjamente de flori. Evenimente. Arhitectura peisagistica.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Decoratiuni interioare. Comercializare en-detail produse alimentare.

Accesorii pt. spectacole - costume si articole. Jucarii pt. prescolari si scolari. Productie de jucarii.

Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Inramari de tablouri.

Decoratiuni. Realizare piscine.

Constructii civile si industriale. Materiale pt. decoratiuni interioare.

Productie de globuri de sticla si accesorii pt. sarbatori.

Comert cu amanuntul a produselor din sticla. Geamuri - furnizare si servicii. Accesorii design - rame fotografice, tablouri.

Comercializare produse textile en-detail. Furnizor perdele. Cuverturi, plapumi, paturi, perne. Tesaturi si plus pt. tapiterii.

Broderie, dantele, pasmanterie, panglici. Decoratiuni interioare.

Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii in constructie. Instalatii de incalzire electrice. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Finisaje pt. constructii.

Furnizor ceasuri. Aparate electrice pt. puncte de transformare energie electrica. Produse de electronica industriala. Componente si subansamble. Panouri electrice. Automatizari.

Decoratiuni interioare. Comercializare accesorii si aparate electrice. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Comercializare obiecte si articole din portelan chinezesc. Bijuterii din aur si argint - comercializare. Bijuterii din materiale ne-pretioase.

Accesorii design - rame fotografice, tablouri.

Comert cu materiale de constructie. Materii prime si materiale pt. constructii. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web