Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
11 companii din judetul Teleorman activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii.

Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Betoane si agregate de balastiera. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Betoane si agregate de balastiera.

 

Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera.

Servicii de proiectare pt. constructii. Evaluator imobiliar pt. terenuri si constructii.

Constructii civile si industriale. Tamplarie din PVC si lemn.

Producator tamplarie PVC Qmax 5 camere.

Servicii de forare.

www.fsv.ro

Comert cu materiale de constructie. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Tigla de constructie.

Instalatii de climatizare prin pardoseala.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Izolatii termice si hidroizolatii.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Servicii si productie agricola. Constructii. Servicii de constructie. Betoane si agregate de balastiera. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Furnizare/comercializare de seminte.


Recomandari: 23 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii din judetele invecinate ( Olt, Giurgiu, Arges ).

Comercializam tigla metalica din import (Koper, Lindab, Gerard). Asiguram consultanta si montaj cu echipe de profesioniti. Preturi fara concurenta in ceea ce priveste raportul calitate pret.

Productia diverselor articole realizate din rasini armate cu fibra de sticla si materiale compozite, articole care sunt realizate in matrite deschise.

Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Comert cu materiale de constructie. Tigla de constructie. Izolatori hidro, termici si fonici. Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Cupole si acoperisuri.

Izolatori hidro, termici si fonici. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Elemente din materiale plastice pt. constructii. Producator de materiale de constructii.

Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Izolatii termice si hidroizolatii. Confectii, profile si armaturi metalice. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Intretinere si reparatii cai ferate.

Constructii civile si industriale. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Constructii socio-culturale.

Constructii. Servicii de constructie. Instalatii si echipamente.

Constructii civile si industriale. Constructii socio-culturale. Finisaje pt. constructii civile. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Aranjamente si amenajari interioare. Plafoane false, placari, servicii de amenajare.

Producator de confectii textile diverse. Tigla de constructie. Montator si furnizor de ferestre si ferestre de mansarda. Cosuri de fum si sisteme de evacuare a gazelor arse. Activitate de import de seminee.

Aranjamente si amenajari interioare. Constructie civila. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Constructii civile si industriale. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Servicii pt. industria petroliera. Aranjamente si amenajari interioare.

Constructii civile si industriale. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Servicii de proiectare pt. constructii. Finisaje pt. constructii civile. Servicii de consultanta in constructii. Constructii si arhitectura. Plafoane false, placari, servicii de amenajare.

Constructii civile si industriale. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Izolatii termice si hidroizolatii. Confectii, profile si armaturi metalice. Finisaje pt. constructii civile.

Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Izolatii termice si hidroizolatii. Constructii civile si industriale.

Constructii civile si industriale. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Confectii si profile din aluminiu. Confectii, profile si armaturi metalice. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Copertine si parasolare personalizate. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite.

Import si export de mobila. Comercializare de mobila. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel.

Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane. Copertine si parasolare personalizate. Producator de confectii textile diverse. Confectii si profile din aluminiu. Transport rutier intern si international de marfa. Producator de tricotaje.

Constructii civile si industriale. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Aranjamente si amenajari interioare. Confectii, profile si armaturi metalice.

Productie de firme luminoase. Copertine si parasolare personalizate. Design. Grafica si design manual pt. agenti economici.

Firma specializata in constructia de case sau cladiri la rosu sau la cheie, renovari interioare, exterioare, acoperisuri, mansardari, hidroizolatii, canalizare, hale metalice.

O echipa de profesionisti va sta la dispozitie cu cele mai noi produse de pe piata. Executam hidroizolatii cu membrane elastomerice fara imbinari asigurand si asistenta tehnica. Firma noastra are specialisti dedicati pe segmentul hidro - thermo incercand sa gaseasca solutiile cele mai bune pentru a va satisface.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web