Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
17 companii din judetul Galati activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Unitati Prestari Servicii.

Servicii de traducere.

www.atp-pta.ro

Centru de traduceri, traduceri si interpretari autorizate in 30 Limbi. Servicii de traducere. Interpret, translator. Servicii de emigrare si consultanta.

www.tradus.ro

 

Servicii de traducere.

www.rovel.ro

Intermediere in vanzarea produselor industriale privind tehnica de ridicare si etansare.

Loterie.

Servicii de traducere. Servicii de emigrare si consultanta. Consultanta juridica si reprezentare. Servicii de infiintare de persoane juridice. Registrul Comertului.

www.apostile.ro

Servicii de sablare si vopsitorie pt. nave. Constructii si reparatii nave. Reparatii nave. Servicii de sablaj si curatire/evacuare depuneri. Vopsitorie.

Servicii de arhivare, depozitare si distrugere documente. Sevicii de prelucrare si organizare a fondului arhivistic. Depozitare arhive in spatii dedicate. Punere la dispozitie a actelor cerute.

www.evinson.ro

Prestari servicii aviochimice. Prestari de servicii in agricultura. Aviatie utilitara. Zboruri charter, aviatie utilitara. Scoala de pilotaj pt. aviatie.

Traduceri autorizate, supralegalizare, consiliere si dosare emigrare, interpretare, informare, tehnoredactare, subtitrari, audio-video, film prezentare si documentar, servicii IT, recuperari date.

www.hermeneus.ro

Comert ceasuri. Reparatii ceasornicarie.

Societate cu experienta in domeniul climatizarii si al sistemelor de incalzire electrica in pardoseala.

www.mediaterra.ro

Protectie anticoroziva in domeniul naval si industrial. Constructii si reparatii nave: Certificare ISO 9001:2000. Servicii de sablare si vopsitorie pt. nave. Reparatii nave. Servicii de sablaj si curatire/evacuare depuneri. Servicii industriale.

Agentie organizatoare de nunti va propune o gama variata de peste 900 de modele de invitatii si accesorii pentru nunta (flori invitati, marturii, buchete mireasa, amenajari sali).

www.primpas.lx.ro

Firma de consultanta pentru afaceri si management. Misiunea noastra este de a-i ajuta pe partenerii nostri sa obtina succes continuu prin intermediul transform??rilor organizatorice.

Servicii de traducere. Interpret, translator.

Centre de traduceri, apostile, supralegalizari. Servicii de traducere. Interpret, translator. Servicii de emigrare si consultanta.

www.traducerile.eu


Recomandari: 33 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Unitati Prestari Servicii din judetele invecinate ( Braila, Vrancea, Vaslui, Bacau ).

Distribuire diverse produse prin intermediul agentilor.

Vanzari / service profesional case de marcat, sisteme market/supermarket, solutii restaurant/hotel, cantare electronice.

Societatea desfasoara cursuri de pregatire teoretica si practica in vederea obtinerii permisului de conducere categoria B.

Prestari servicii in domeniile PSI, protectia muncii, ISCIR (RSVTI).

Alpinism utilitar. Spalat / curatat geamuri. Zugraveli / vopsitorii exterioare, industriale. Montat bannere, mashuri, back-lituri, prisme, unipoluri. La cerere executam si alte lucrari la inaltime.

Consultanta protectia muncii in Bacau. Consultanta PSI in Bacau. Consultanta securitate si sanatate in munca in Bacau. Evaluari ale nivelului de risc.

Ofera servicii specializate de securitate si sanatate in munca si PSI, reunind specialisti din acest domeniu cu o experienta profesionala de peste 10 ani.

Firma ce ofera o gama diversificata de servicii profesionale de curatenie avand solutii adaptate cerintelor si spatiilor de care dispuneti.

Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri. Centru comercial. Prestari de servicii. Casa de amanet.

Comert en-gros si en-detail. Servicii in constructie. Prestari de servicii.

Servicii de traducere.

Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri.

Service auto general. Toate marcile de masini. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Prestari de servicii. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule. Reparatii de autovehicule. Service.

Tatuaje si infrumusetare corporala.

Centru de afaceri. Consultanta in afaceri. Prestari de servicii.

Reparatii ceasornicarie.

Productie de energie electrica si termica. Producator energie termica. Servicii de epurare si tratare a apei. Servicii pt. industria petroliera.

Servicii de traducere.

Servicii de traducere.

Intermediere comerciala de produse diverse. Activitati de supraveghere si investigatie particulara. Activitati de import-export de bunuri si produse. Intermedieri si consultanta financiara.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Situata in apropierea Pietii Centrale din Onesti Prima Librarie Elenicos comercializeaza articole de birotica, papetarie, rechizite, consumabile. Beneficiati de cea mai noua oferta din domeniu.

Salon de infrumusetare - coafura si cosmetica. Salon de infrumusetare. Servicii de cosmetica. Tatuaje si infrumusetare corporala.

Reparatii si productie utilaj terasier. Reparatii de utilaj pt. constructii. Reparatii de autovehicule. Service. Utilaje pt. sapat, transport. Reparatii si intretinere motoare. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Servicii de traducere.

Prestari de servicii. Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Servicii in constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Comert cu materiale de constructie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Montaj si reparatii pt.

Morarit si panificatie. Prestari de servicii.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web