Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
4 companii din judetul Vaslui activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Unitati Prestari Servicii.

Loterie.

Morarit si panificatie. Prestari de servicii.

 

Comert cu produse de uz general. Prestari de servicii.

Servicii de traducere.

www.apostile.ro


Recomandari: 46 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Unitati Prestari Servicii din judetele invecinate ( Iasi, Galati, Bacau, Neamt ).

Livrari de flori in Romania si oriunde in lume. Flori proaspete, aranjamente florale, buchete, trandafiri, plante si aranjamente funerare, livrate de o florarie locala.

Traduceri autorizate, supralegalizare, consiliere si dosare emigrare, interpretare, informare, tehnoredactare, subtitrari, audio-video, film prezentare si documentar, servicii IT, recuperari date.

Firma de consultanta pentru afaceri si management. Misiunea noastra este de a-i ajuta pe partenerii nostri sa obtina succes continuu prin intermediul transform??rilor organizatorice.

Oferta sisteme si solutii de securitate: detectie perimetrala (senzorial + video). Detectie-alarmare efractie (paza si interventie). Detectie - alarmare incendiu (intervenie).

Agentie organizatoare de nunti va propune o gama variata de peste 900 de modele de invitatii si accesorii pentru nunta (flori invitati, marturii, buchete mireasa, amenajari sali).

Consultanta in domeniul protectiei muncii si PSI. Evaluarea factorilor de risc de accidentare si imbolnavire profesionala. Servicii medicale de medicina muncii. Verificari PRAM.

Servicii de traducere autorizata, interpretariat, legalizare notariala a documentelor, apostilare, supralegalizare.

Instalare, montaj, dotari accesorii auto, productie si comercializare huse auto, calitate superioara la preturi medii. Ceea ce se promite clientului se respecta.

Vanzari / service profesional case de marcat, sisteme market/supermarket, solutii restaurant/hotel, cantare electronice.

Consultanta & expertiza in Bilanturi de mediu si Evaluarea impactului asupra mediului, proiecte de C-D. Enviroscopy este acreditata de MMDD pentru toate cele 12 domenii de activitate economica.

Software - instalare sisteme de operare (Windows), instalare suita office (Oppen Office, Microsoft Office), instalare aplicatii software, instalare soft antivirus, devirusari calculatoare.

Intermediere in vanzarea produselor industriale privind tehnica de ridicare si etansare.

Servicii RSVTI pentru compresoare, stivuitoare, elevatoarea, macarale, centrale termice, electropalane, transpalete.

Societatea desfasoara cursuri de pregatire teoretica si practica in vederea obtinerii permisului de conducere categoria B.

Paintball cu super oferte in orasul tau. Dinamic Paintball inchiriaza distractie. Impuca-te cu noi!!!

Servicii dezinsectie, deratizare, deparazitare si distributie produse curatenie, insecticide, raticide, dezinfectanti.

Infiintata in anul 2004. Verificarea/reglarea supapelor de siguranta, control nedistructiv (masuratori cu ultrasunete, lichide penetrante, radiatii gama).

Consultanta in domeniul protectiei muncii si PSI. Comercializare stingatoare, echipamente PSI si SSM.

Reconditionari jante aliaj si tabla, suduri diverse.

Alpinism utilitar. Spalat / curatat geamuri. Zugraveli / vopsitorii exterioare, industriale. Montat bannere, mashuri, back-lituri, prisme, unipoluri. La cerere executam si alte lucrari la inaltime.

Societate cu experienta in domeniul climatizarii si al sistemelor de incalzire electrica in pardoseala.

Consultanta protectia muncii in Bacau. Consultanta PSI in Bacau. Consultanta securitate si sanatate in munca in Bacau. Evaluari ale nivelului de risc.

Servicii gravura, decupare, fotogravura, marcare in lemn, piatra, plexiglass, piele, hartie, pluta, marmura, granit, ceramica, textile. Personalizari cadouri si promotionale; prolight, grav. pahare.

Executa curatenie dupa constructor, curatenie firme (curatenie interioara zilnica, curatenie interioara saptamanala), curatenie in locuinte, servicii de curatenie generala, curatenie de intretinere.

Ofera servicii specializate de securitate si sanatate in munca si PSI, reunind specialisti din acest domeniu cu o experienta profesionala de peste 10 ani.

Consultanta securitate si sanatate in munca (protectia muncii). Consultanta situatii de urgenta (PSI ). Servicii de medicina muncii. Evaluarea riscurilor profesionale. Consultanta ISCIR.

Firma ce ofera o gama diversificata de servicii profesionale de curatenie avand solutii adaptate cerintelor si spatiilor de care dispuneti.

Firma distribuitoare uleiuri auto, piese si accesorii si service auto multimarca.

Servicii de arhivare, depozitare si distrugere documente. Sevicii de prelucrare si organizare a fondului arhivistic. Depozitare arhive in spatii dedicate. Punere la dispozitie a actelor cerute.

Suntem o societate formata din specialisti ce va stau la dispozitie pentru o gama larga de servicii ce presupune lucrul la inaltime.

Consultanta in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca (Protectia Muncii Iasi) si domeniul Situatiilor de Urgenta (PSI). Evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala. Semnalizari.

Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri. Centru comercial. Prestari de servicii. Casa de amanet.

Comert en-gros si en-detail. Servicii in constructie. Prestari de servicii.

Prestari de servicii. Comert en-detail.

Servicii de traducere.

Reparatii ceasornicarie. Optica. Comercializare bijuterii.

Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri.

Centru de traduceri, traduceri si interpretari autorizate in 30 Limbi. Servicii de traducere. Interpret, translator. Servicii de emigrare si consultanta.

Service auto general. Toate marcile de masini. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Prestari de servicii. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule. Reparatii de autovehicule. Service.

Servicii de traducere.

Servicii de traducere.

Interpret, translator.

Servicii de traducere.

Servicii de traducere.

Centru de afaceri. Consultanta in afaceri. Prestari de servicii.

Servicii de traducere.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web