Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
14 companii din judetul Vrancea activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Unitati Prestari Servicii.

Servicii de traducere.

Tatuaje si infrumusetare corporala.

www.bodyart.ro

 

Distribuire diverse produse prin intermediul agentilor.

Reparatii ceasornicarie.

Servicii de traducere.

Loterie.

Servicii de traducere.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Loterie.


Recomandari: 36 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Unitati Prestari Servicii din judetele invecinate ( Buzau, Bacau, Galati, Braila ).

Traduceri autorizate, supralegalizare, consiliere si dosare emigrare, interpretare, informare, tehnoredactare, subtitrari, audio-video, film prezentare si documentar, servicii IT, recuperari date.

Firma de consultanta pentru afaceri si management. Misiunea noastra este de a-i ajuta pe partenerii nostri sa obtina succes continuu prin intermediul transform??rilor organizatorice.

Agentie organizatoare de nunti va propune o gama variata de peste 900 de modele de invitatii si accesorii pentru nunta (flori invitati, marturii, buchete mireasa, amenajari sali).

Oferim servicii de psihologie clinica (evaluari psihologie si psihoterapii suportive); consiliere psihologica individuala si de grup pentru adulti, copii, familii si cupluri; psihologia muncii.

Vanzari / service profesional case de marcat, sisteme market/supermarket, solutii restaurant/hotel, cantare electronice.

Intermediere in vanzarea produselor industriale privind tehnica de ridicare si etansare.

Societatea desfasoara cursuri de pregatire teoretica si practica in vederea obtinerii permisului de conducere categoria B.

Prestari servicii in domeniile PSI, protectia muncii, ISCIR (RSVTI).

Solutii arhivare in baza Legii 16/1996: intocmirea nomenclatorului arhivistic; legat si copertat dosare arhiva.

Alpinism utilitar. Spalat / curatat geamuri. Zugraveli / vopsitorii exterioare, industriale. Montat bannere, mashuri, back-lituri, prisme, unipoluri. La cerere executam si alte lucrari la inaltime.

Societate cu experienta in domeniul climatizarii si al sistemelor de incalzire electrica in pardoseala.

Consultanta protectia muncii in Bacau. Consultanta PSI in Bacau. Consultanta securitate si sanatate in munca in Bacau. Evaluari ale nivelului de risc.

Ofera servicii specializate de securitate si sanatate in munca si PSI, reunind specialisti din acest domeniu cu o experienta profesionala de peste 10 ani.

Firma ce ofera o gama diversificata de servicii profesionale de curatenie avand solutii adaptate cerintelor si spatiilor de care dispuneti.

Servicii de arhivare, depozitare si distrugere documente. Sevicii de prelucrare si organizare a fondului arhivistic. Depozitare arhive in spatii dedicate. Punere la dispozitie a actelor cerute.

Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri. Centru comercial. Prestari de servicii. Casa de amanet.

Activitati de supraveghere si investigatie particulara.

Servicii de traducere.

Reparatii ceasornicarie.

Comert en-gros si en-detail. Servicii in constructie. Prestari de servicii.

Servicii de traducere.

Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri.

Centru de traduceri, traduceri si interpretari autorizate in 30 Limbi. Servicii de traducere. Interpret, translator. Servicii de emigrare si consultanta.

Service auto general. Toate marcile de masini. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Prestari de servicii. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule. Reparatii de autovehicule. Service.

Servicii de traducere.

Centru de afaceri. Consultanta in afaceri. Prestari de servicii.

Productie de energie electrica si termica. Producator energie termica. Servicii de epurare si tratare a apei. Servicii pt. industria petroliera.

Servicii de traducere.

Intermediere comerciala de produse diverse. Activitati de supraveghere si investigatie particulara. Activitati de import-export de bunuri si produse. Intermedieri si consultanta financiara.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Servicii de traducere. Servicii de emigrare si consultanta. Consultanta juridica si reprezentare. Servicii de infiintare de persoane juridice. Registrul Comertului.

Servicii de sablare si vopsitorie pt. nave. Constructii si reparatii nave. Reparatii nave. Servicii de sablaj si curatire/evacuare depuneri. Vopsitorie.

Situata in apropierea Pietii Centrale din Onesti Prima Librarie Elenicos comercializeaza articole de birotica, papetarie, rechizite, consumabile. Beneficiati de cea mai noua oferta din domeniu.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web