Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
25 companii din judetul Bacau activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Unitati Prestari Servicii.

Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri. Centru comercial. Prestari de servicii. Casa de amanet.

Consultanta protectia muncii in Bacau. Consultanta PSI in Bacau. Consultanta securitate si sanatate in munca in Bacau. Evaluari ale nivelului de risc.

www.adcons.lx.ro

 

Alpinism utilitar. Spalat / curatat geamuri. Zugraveli / vopsitorii exterioare, industriale. Montat bannere, mashuri, back-lituri, prisme, unipoluri. La cerere executam si alte lucrari la inaltime.

Comert en-gros si en-detail. Servicii in constructie. Prestari de servicii.

Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri.

Societatea desfasoara cursuri de pregatire teoretica si practica in vederea obtinerii permisului de conducere categoria B.

www.regalauto.ro

Service auto general. Toate marcile de masini. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Prestari de servicii. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule. Reparatii de autovehicule. Service.

Centru de afaceri. Consultanta in afaceri. Prestari de servicii.

Apararea si promovarea drepturilor omului, prevenirea si combaterea fenomenului abuzurilor si coruptiei, promovarea facilitarii, negocierii, concilierii, medierii si arbitrajului ca mijloace alternative.

avocatgradinaru.ro

Servicii de traducere.

Intermediere comerciala de produse diverse. Activitati de supraveghere si investigatie particulara. Activitati de import-export de bunuri si produse. Intermedieri si consultanta financiara.

Loterie.

Situata in apropierea Pietii Centrale din Onesti Prima Librarie Elenicos comercializeaza articole de birotica, papetarie, rechizite, consumabile. Beneficiati de cea mai noua oferta din domeniu.

Prestari de servicii. Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Servicii in constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Comert cu materiale de constructie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Montaj si reparatii pt.

Activitati de supraveghere si investigatie particulara.

Comercializare de alarme si sisteme de protectie a autoturismului. Automatizari. Prestari de servicii. Instalare si intretinere de centrale telefonice.

Prestari de servicii.

Vanzari / service profesional case de marcat, sisteme market/supermarket, solutii restaurant/hotel, cantare electronice.

www.nicodav.ro

Servicii pt. industria petroliera. Furnizor de materii prime pt. industria chimica. Prestari de servicii. Constructii civile si industriale. Prelucrari mecanice prin aschiere.

Ofera servicii specializate de securitate si sanatate in munca si PSI, reunind specialisti din acest domeniu cu o experienta profesionala de peste 10 ani.

www.promconsult.ro

Comert cu produse de uz general. Prestari de servicii. Comert en-detail. Inghetata. Comercializare en-detail produse nealimentare.

Servicii de traducere.

Firma ce ofera o gama diversificata de servicii profesionale de curatenie avand solutii adaptate cerintelor si spatiilor de care dispuneti.

www.servicii-de-curatenie.ro

Servicii de traducere. Cursuri pt. invatare limbi straine.

Intermedieri si consultanta financiara. Prestari de servicii. Comercializare de produse petroliere. Depozit de produse pt. farmacii. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Service auto general. Toate marcile de masini.


Recomandari: 25 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Unitati Prestari Servicii din judetele invecinate ( Neamt, Vrancea, Iasi, Vaslui ).

Livrari de flori in Romania si oriunde in lume. Flori proaspete, aranjamente florale, buchete, trandafiri, plante si aranjamente funerare, livrate de o florarie locala.

Distribuire diverse produse prin intermediul agentilor.

Oferta sisteme si solutii de securitate: detectie perimetrala (senzorial + video). Detectie-alarmare efractie (paza si interventie). Detectie - alarmare incendiu (intervenie).

Consultanta in domeniul protectiei muncii si PSI. Evaluarea factorilor de risc de accidentare si imbolnavire profesionala. Servicii medicale de medicina muncii. Verificari PRAM.

Servicii de traducere autorizata, interpretariat, legalizare notariala a documentelor, apostilare, supralegalizare.

Instalare, montaj, dotari accesorii auto, productie si comercializare huse auto, calitate superioara la preturi medii. Ceea ce se promite clientului se respecta.

Consultanta & expertiza in Bilanturi de mediu si Evaluarea impactului asupra mediului, proiecte de C-D. Enviroscopy este acreditata de MMDD pentru toate cele 12 domenii de activitate economica.

Software - instalare sisteme de operare (Windows), instalare suita office (Oppen Office, Microsoft Office), instalare aplicatii software, instalare soft antivirus, devirusari calculatoare.

Servicii RSVTI pentru compresoare, stivuitoare, elevatoarea, macarale, centrale termice, electropalane, transpalete.

Paintball cu super oferte in orasul tau. Dinamic Paintball inchiriaza distractie. Impuca-te cu noi!!!

Servicii dezinsectie, deratizare, deparazitare si distributie produse curatenie, insecticide, raticide, dezinfectanti.

Infiintata in anul 2004. Verificarea/reglarea supapelor de siguranta, control nedistructiv (masuratori cu ultrasunete, lichide penetrante, radiatii gama).

Consultanta in domeniul protectiei muncii si PSI. Comercializare stingatoare, echipamente PSI si SSM.

Reconditionari jante aliaj si tabla, suduri diverse.

Servicii gravura, decupare, fotogravura, marcare in lemn, piatra, plexiglass, piele, hartie, pluta, marmura, granit, ceramica, textile. Personalizari cadouri si promotionale; prolight, grav. pahare.

Executa curatenie dupa constructor, curatenie firme (curatenie interioara zilnica, curatenie interioara saptamanala), curatenie in locuinte, servicii de curatenie generala, curatenie de intretinere.

Consultanta securitate si sanatate in munca (protectia muncii). Consultanta situatii de urgenta (PSI ). Servicii de medicina muncii. Evaluarea riscurilor profesionale. Consultanta ISCIR.

Firma distribuitoare uleiuri auto, piese si accesorii si service auto multimarca.

Suntem o societate formata din specialisti ce va stau la dispozitie pentru o gama larga de servicii ce presupune lucrul la inaltime.

Consultanta in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca (Protectia Muncii Iasi) si domeniul Situatiilor de Urgenta (PSI). Evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala. Semnalizari.

Prestari de servicii. Comert en-detail.

Servicii de traducere.

Reparatii ceasornicarie. Optica. Comercializare bijuterii.

Servicii de traducere.

Tatuaje si infrumusetare corporala.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web