Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
11 companii din judetul Dambovita activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie.

Produse din zgura. Materiale de constructie pt. drumuri. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Materii prime si materiale pt. constructii. Furnizare de materiale de constructii. Boltari pt. constructii.

Azbociment. Furnizare de materiale de constructii.

www.azbocim.ro

 

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Materiale de constructie pt. drumuri. Betoane si agregate de balastiera. Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Transport cu cisterne de produse petroliere.

Tabla si produse laminate. Furnizare de materiale de constructii.

Comercializare ciment. Producator de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Materiale de constructie pt. drumuri. Betoane si agregate de balastiera. Marcare drumuri.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Furnizare de materiale de constructii. Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului. Uleiuri ne-alimentare si lubrifianti.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Furnizare de materiale de constructii.

www.sedachim.ro

Furnizare de materiale de constructii.

Armaturi industriale. Masini, utilaje si echipamente pt. foraj.

www.minisat.canad.ro/upet


Recomandari: 39 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie din judetele invecinate ( Ilfov, Bucuresti, Prahova, Arges ).

Folii profesionale adezive, pentru protejarea temporara a suprafetelor pe durata lucrarilor de constructii. Protejare podele de orice tip, covoare, mochete, pereti, ferestre fara reziduuri.

Beton microporos polimeric-material usor, ieftin si rezistent pentru constructii. Recomandat pentru vile, apartamente rezidentiale, constructii cu durata mare de viata.

Productie aliaje de lipit tip L.P.30/40/50/60 (cositor); decapanti pentru lipituri cu cositor: apa tare; tipirig; pasta decapanta; degresanti si dezincrustanti. Constructii retele telefonice/date.

Produce si comercializeaza obiecte sanitare din portelan.

Producerea in Romania de panouri termoizolante (sandwich), cu miez din polistiren expandat si din vata minerala, agrem. tehnic (INCERC) si cu aviz alimentar (panourile se livreaza conform proiectului).

Comercializeaza toata gama de materiale de constructii, instalatii sanitare, electrice, decoratiuni interioare, mobilier la comanda.

Comert cu ridicata/amanuntul de materiale de constructii si amenajari interioare; importator/distribuitor in jud. Arges al marcilor Ceradez, Lasselsberger, Knauf, Finnforest, Akzo Nobel Levis, Megapro.

Portofoliul Delta contine, in ordinea ponderii, urmatoarele grupe: gresie glazurata, faianta, gresie portelanata, decoruri ceramice, adezivi si chituri, cazi si cabine cu hidromasaj, profile.

Comercializam termosistem complet PVC pentru fatade (vinyl-siding) garantie 50 ani, sistem jgheaburi PVC cu perete dublu, sindrila bituminoasa Saint-Gobain, garantie 20 ani, lambriuri PVC de interior.

Companie lucratoare in antrepriza pe domeniul amenajarilor interioare in rigips si montarea si fabricarea balustradelor de inox.

Importatori si distribuitori de elemente de ventilatie (ventilatoare, grile, usi vizitare), organe de asamblare (suruburi, dibluri, cuie beton, conexpanduri, ancore, coliere), scule si unelte.

Unic producator de sfori si franghii ofera spre comercializare sfori si franghii cu diametrul cuprins intre 10 si 40 din canepa si relon, scari din franghie, plase, guri de ham, sfoara.

Sisteme Rigips; sisteme caramizi Porotherm; tigla ceramica Tondach (Ungaria) si La Escandella (Spania); tigla din beton Bramac; ferestre si scari acces mansarda Fakro.

Companie germana, renumita in intreaga lume, care realizeaza si comercializeaza produse din materiale polimerice de inalta calitate, pt. diverse ramuri industriale, constructii si infrastructura.

Importator direct de produse din otel pentru constructii: cornier, platbanda, profile, tabla laminata la rece si la cald, tabla decapata, tabla galvanizata, bare rotunde si patrate.

Prelucrari mecanice prin aschiere, lucrari de lacatuserie si sudura, confectii metalice, catarame si accesorii pt. incaltaminte, elemente metalice pt. productia de publicitate, electronica.

Baurom Construct comercializeaza din stoc sau la comanda ferma, materiale metalurgice pentru constructii: profile; tevi; tabla / produse plate; otel beton.

Vasta experienta in efectuarea constructiilor de drumuri si poduri. Societatea are in dotare o statie de preparat mixturi asfaltice si 2 statii de betoane.

Lider pe plan national in domeniul distributiei de materiale destinate constructiilor si industriei publicitare.

Firma noastra este unul dintre cei 5 distribuitori autorizati si apreciati ai produselor WIRSBO pe piata din Romania. De asemenea firma noastra este specializata in comercializare de coliere, ancore.

Pardoseli industriale, administrative si sportive.

Producem amorsa pentru pereti interiori si exteriori, glet finisaj pasta (gata preparat), baza praf marmura - finisaje lux, grad alb 95%. Baza filler calacar pt. finisaj si denivelari de pana la 3m.

Comercializam elemente de fixare profesionale pt. constructii metalice. Suruburile autoforante sunt garantate calitativ. Livrare gratuita in Bucuresti.

Materiale de constructii, finisaje, izolatii, pardoseli, preturi date tehnice, livrare gratuit, tu alegi!

Amenajari interioare, tamplarie aluminiu, pereti cortina, placari alucobond, pardoseala tehnica, tavan fals, gips carton, jaluzele, acoperiri terase si piscine, policarbonat, parchet, glafuri, usi.

Distributie produse metalurgice.

Imitind perfect tigla clasica, tigla metalica reprezinta o optiune importanta pentru cei ce doresc un acoperis usor dar foarte rezistent, care sa nu necesite intretinere, cu o durata de viata mare.

Comerciant materiale constructii, cu peste 600 angajati.

Ofera servicii de consultanta in afaceri & management, servicii contabilitate si intermedier in comertul cu materiale de constructie. De asemenea inchiriem utilaje pt. constructii.

Materiale de constructii: obiecte sanitare, gresie, faianta, vopsea, tencuiala, tabla tip tigla si accesorii, panouri sandwish, radiatoare otel, parchet, gips, rigips, dale/pavele.

Furnizeaza solutii metalice complete, sisteme si produse la cheie pentru industria constructiilor civile si industriale si pentru industria ingineriei. Compania ofera o gama variata de produse.

Specializata in distributia materialelor prefabricate utilizate in constructii, amenajari interioare si finisaje, pardoseli, echipamente electrice si de climatizare.

Specializata in productia si distributia de profile si accesorii metalice pt. structuri de gips carton, plafoane modulare si fibra minerala.

Lider mondial in productia de placi multicui (conectori metalici), programe de proiectare structuri din lemn, masini si prese pt. fabricarea sarpantelor industriale si structurilor.

Import si comercializare de mocheta, pardoseli PVC, linoleum si tapet. Oferim, deasemenea, servicii de montaj si consultanta.

Wellness Stones - Expertul dvs in piatra naturala. WE bring you the incredible beauty of Indian stones! Producator de granit, marmura, calcar, ardezie, gresie, travertin.

Partenerul pentru aprovizionarea proiectelor dumneavoastra cu materiale de constructii. Misiunea noastra este sa va usuram munca, centralizand toate comenzile.

Comercializam produse metalurgice: tevi din otel trase si sudate, tevi pt. instalatii, tevi rectangulare, fitinguri, europrofile.

Producator materiale constructii. Primus adeziv calitate; Casa chit; Decorativa; Epoxi; exterior; faianta; fatada; glet; gresie; hidroizolatie; interior; polistiren; sapa; tencuiala; termosistem.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web