Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
25 companii din judetul Prahova activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie.

Vasta experienta in efectuarea constructiilor de drumuri si poduri. Societatea are in dotare o statie de preparat mixturi asfaltice si 2 statii de betoane.

Furnizare de materiale de constructii.

www.aniko.ro

 

Producator materiale constructii. Primus adeziv calitate; Casa chit; Decorativa; Epoxi; exterior; faianta; fatada; glet; gresie; hidroizolatie; interior; polistiren; sapa; tencuiala; termosistem.

www.baumix.ro

Furnizare de materiale de constructii. Birotica si papetarie.

Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Producator de materiale de constructii. Tigla de constructie.

www.coilprofil.ro

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Producator de materiale de constructii. Betoane si agregate de balastiera.

Furnizare de materiale de constructii. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Comert cu materiale de constructie. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Constructie civila.

Furnizare de materiale de constructii. Prelucrare lemn.

Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Constructii. Servicii de constructie. Constructii din lemn. Constructii civile si industriale.

Servicii de regenerare de uleiuri. Producator de materiale de constructii.

Aranjamente si amenajari interioare. Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Exportator de cuie si accesorii metalice. Productie si comercializare de plasa de sarma. Producator de sarma. Producator de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Comert metal. Furnizor otel-beton. Aprovizionare cu materiale de constructie.

www.kaproni.ro

Materiale de constructii, metalo-chimice, feronerie, accesorii mobila, sanitare, electrice.

Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

Materiale de constructii: obiecte sanitare, gresie, faianta, vopsea, tencuiala, tabla tip tigla si accesorii, panouri sandwish, radiatoare otel, parchet, gips, rigips, dale/pavele.

www.mstore.ro

Productie aliaje de lipit tip L.P.30/40/50/60 (cositor); decapanti pentru lipituri cu cositor: apa tare; tipirig; pasta decapanta; degresanti si dezincrustanti. Constructii retele telefonice/date.

Unic producator de sfori si franghii ofera spre comercializare sfori si franghii cu diametrul cuprins intre 10 si 40 din canepa si relon, scari din franghie, plase, guri de ham, sfoara.

Importator de materiale de constructii. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel.

Furnizare de materiale de constructii.

Intretinere si service pt. utilaje hidraulice.

Utilaj pt. industria petroliera.

www.uztel.ro

Productie in balastiera proprie: agregate de balastiera si agregate concasate, toate sorturile de: nisip, balast, pietris, macadam, refuz de ciur, piatra. Produsele sunt de calitate superioara, atent selectate.

www.viersteinbau.com

Materiale si produse refractare. Producator de ceramica. Producator de pietre pt. pavaj. Producator de materiale de constructii. Cuptoare si uscatoare industriale cu diferite utilitati. Izolatori si materiale izolante.


Recomandari: 25 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Brasov, Dambovita ).

Folii profesionale adezive, pentru protejarea temporara a suprafetelor pe durata lucrarilor de constructii. Protejare podele de orice tip, covoare, mochete, pereti, ferestre fara reziduuri.

Beton microporos polimeric-material usor, ieftin si rezistent pentru constructii. Recomandat pentru vile, apartamente rezidentiale, constructii cu durata mare de viata.

Produce si comercializeaza obiecte sanitare din portelan.

Producerea in Romania de panouri termoizolante (sandwich), cu miez din polistiren expandat si din vata minerala, agrem. tehnic (INCERC) si cu aviz alimentar (panourile se livreaza conform proiectului).

Comercializeaza toata gama de materiale de constructii, instalatii sanitare, electrice, decoratiuni interioare, mobilier la comanda.

Portofoliul Delta contine, in ordinea ponderii, urmatoarele grupe: gresie glazurata, faianta, gresie portelanata, decoruri ceramice, adezivi si chituri, cazi si cabine cu hidromasaj, profile.

Comercializam termosistem complet PVC pentru fatade (vinyl-siding) garantie 50 ani, sistem jgheaburi PVC cu perete dublu, sindrila bituminoasa Saint-Gobain, garantie 20 ani, lambriuri PVC de interior.

Companie lucratoare in antrepriza pe domeniul amenajarilor interioare in rigips si montarea si fabricarea balustradelor de inox.

Importatori si distribuitori de elemente de ventilatie (ventilatoare, grile, usi vizitare), organe de asamblare (suruburi, dibluri, cuie beton, conexpanduri, ancore, coliere), scule si unelte.

Sisteme Rigips; sisteme caramizi Porotherm; tigla ceramica Tondach (Ungaria) si La Escandella (Spania); tigla din beton Bramac; ferestre si scari acces mansarda Fakro.

Companie germana, renumita in intreaga lume, care realizeaza si comercializeaza produse din materiale polimerice de inalta calitate, pt. diverse ramuri industriale, constructii si infrastructura.

Importator direct de produse din otel pentru constructii: cornier, platbanda, profile, tabla laminata la rece si la cald, tabla decapata, tabla galvanizata, bare rotunde si patrate.

Prelucrari mecanice prin aschiere, lucrari de lacatuserie si sudura, confectii metalice, catarame si accesorii pt. incaltaminte, elemente metalice pt. productia de publicitate, electronica.

Baurom Construct comercializeaza din stoc sau la comanda ferma, materiale metalurgice pentru constructii: profile; tevi; tabla / produse plate; otel beton.

Lider pe plan national in domeniul distributiei de materiale destinate constructiilor si industriei publicitare.

Firma noastra este unul dintre cei 5 distribuitori autorizati si apreciati ai produselor WIRSBO pe piata din Romania. De asemenea firma noastra este specializata in comercializare de coliere, ancore.

Pardoseli industriale, administrative si sportive.

Comercializam elemente de fixare profesionale pt. constructii metalice. Suruburile autoforante sunt garantate calitativ. Livrare gratuita in Bucuresti.

Materiale de constructii, finisaje, izolatii, pardoseli, preturi date tehnice, livrare gratuit, tu alegi!

Amenajari interioare, tamplarie aluminiu, pereti cortina, placari alucobond, pardoseala tehnica, tavan fals, gips carton, jaluzele, acoperiri terase si piscine, policarbonat, parchet, glafuri, usi.

Distributie produse metalurgice.

Imitind perfect tigla clasica, tigla metalica reprezinta o optiune importanta pentru cei ce doresc un acoperis usor dar foarte rezistent, care sa nu necesite intretinere, cu o durata de viata mare.

Ofera servicii de consultanta in afaceri & management, servicii contabilitate si intermedier in comertul cu materiale de constructie. De asemenea inchiriem utilaje pt. constructii.

Camere frigorifice. Producator vitrine, rafturi frigorifice, accesorii frigorifice, panouri termoizolante, climatizare, ventilatie, containere pt. santier.

Furnizeaza solutii metalice complete, sisteme si produse la cheie pentru industria constructiilor civile si industriale si pentru industria ingineriei. Compania ofera o gama variata de produse.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web