Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
14 companii din judetul Arges activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie.

Producator de materiale de constructii. Constructii civile si industriale. Constructie de drumuri si poduri.

Constructii civile si industriale. Proiectare de constructii pt. locuit. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Materiale de constructie pt. drumuri. Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

 

Comert cu materiale de constructie. Producator de var.

Comerciant materiale constructii, cu peste 600 angajati.

www.direct.com.ro

Constructii speciale. Furnizare de materiale de constructii. Retele electrice de tensiune. Servicii de amenajare de statii de carburanti.

Furnizare de materiale de constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Mobilier pt. birouri/calculatoare.

Furnizare de materiale de constructii. Aprovizionare cu materiale de constructii. Instalatii in constructii. Comert cu materiale de constructie. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Montaj jaluzele.

Furnizare de materiale de constructii.

www.marcosconstruct.ro

Producem amorsa pentru pereti interiori si exteriori, glet finisaj pasta (gata preparat), baza praf marmura - finisaje lux, grad alb 95%. Baza filler calacar pt. finisaj si denivelari de pana la 3m.

www.maxi-glet.ro

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Importator de materiale de constructii. Finisaje pt. constructii civile.

www.pantimpex.ro

Producator de materiale de constructii. Productie si furnizare echipamente de munca si protectie.

Producator de materiale de constructii. Exploatare de piatra.

Constructii. Servicii de constructie. Furnizare de materiale de constructii. Montare de usi metalice si grilaje.

Comert cu ridicata/amanuntul de materiale de constructii si amenajari interioare; importator/distribuitor in jud. Arges al marcilor Ceradez, Lasselsberger, Knauf, Finnforest, Akzo Nobel Levis, Megapro.


Recomandari: 36 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie din judetele invecinate ( Valcea, Dambovita, Olt, Bucuresti ).

Folii profesionale adezive, pentru protejarea temporara a suprafetelor pe durata lucrarilor de constructii. Protejare podele de orice tip, covoare, mochete, pereti, ferestre fara reziduuri.

Beton microporos polimeric-material usor, ieftin si rezistent pentru constructii. Recomandat pentru vile, apartamente rezidentiale, constructii cu durata mare de viata.

Produce si comercializeaza obiecte sanitare din portelan.

Producerea in Romania de panouri termoizolante (sandwich), cu miez din polistiren expandat si din vata minerala, agrem. tehnic (INCERC) si cu aviz alimentar (panourile se livreaza conform proiectului).

Comercializeaza toata gama de materiale de constructii, instalatii sanitare, electrice, decoratiuni interioare, mobilier la comanda.

Portofoliul Delta contine, in ordinea ponderii, urmatoarele grupe: gresie glazurata, faianta, gresie portelanata, decoruri ceramice, adezivi si chituri, cazi si cabine cu hidromasaj, profile.

Comercializam termosistem complet PVC pentru fatade (vinyl-siding) garantie 50 ani, sistem jgheaburi PVC cu perete dublu, sindrila bituminoasa Saint-Gobain, garantie 20 ani, lambriuri PVC de interior.

Companie lucratoare in antrepriza pe domeniul amenajarilor interioare in rigips si montarea si fabricarea balustradelor de inox.

Importatori si distribuitori de elemente de ventilatie (ventilatoare, grile, usi vizitare), organe de asamblare (suruburi, dibluri, cuie beton, conexpanduri, ancore, coliere), scule si unelte.

Sisteme Rigips; sisteme caramizi Porotherm; tigla ceramica Tondach (Ungaria) si La Escandella (Spania); tigla din beton Bramac; ferestre si scari acces mansarda Fakro.

Importator direct de produse din otel pentru constructii: cornier, platbanda, profile, tabla laminata la rece si la cald, tabla decapata, tabla galvanizata, bare rotunde si patrate.

Prelucrari mecanice prin aschiere, lucrari de lacatuserie si sudura, confectii metalice, catarame si accesorii pt. incaltaminte, elemente metalice pt. productia de publicitate, electronica.

Lider pe plan national in domeniul distributiei de materiale destinate constructiilor si industriei publicitare.

Firma noastra este unul dintre cei 5 distribuitori autorizati si apreciati ai produselor WIRSBO pe piata din Romania. De asemenea firma noastra este specializata in comercializare de coliere, ancore.

Pardoseli industriale, administrative si sportive.

Comercializam elemente de fixare profesionale pt. constructii metalice. Suruburile autoforante sunt garantate calitativ. Livrare gratuita in Bucuresti.

Materiale de constructii, finisaje, izolatii, pardoseli, preturi date tehnice, livrare gratuit, tu alegi!

Amenajari interioare, tamplarie aluminiu, pereti cortina, placari alucobond, pardoseala tehnica, tavan fals, gips carton, jaluzele, acoperiri terase si piscine, policarbonat, parchet, glafuri, usi.

Distributie produse metalurgice.

Imitind perfect tigla clasica, tigla metalica reprezinta o optiune importanta pentru cei ce doresc un acoperis usor dar foarte rezistent, care sa nu necesite intretinere, cu o durata de viata mare.

Ofera servicii de consultanta in afaceri & management, servicii contabilitate si intermedier in comertul cu materiale de constructie. De asemenea inchiriem utilaje pt. constructii.

Furnizeaza solutii metalice complete, sisteme si produse la cheie pentru industria constructiilor civile si industriale si pentru industria ingineriei. Compania ofera o gama variata de produse.

Lider mondial in productia de placi multicui (conectori metalici), programe de proiectare structuri din lemn, masini si prese pt. fabricarea sarpantelor industriale si structurilor.

Import si comercializare de mocheta, pardoseli PVC, linoleum si tapet. Oferim, deasemenea, servicii de montaj si consultanta.

Wellness Stones - Expertul dvs in piatra naturala. WE bring you the incredible beauty of Indian stones! Producator de granit, marmura, calcar, ardezie, gresie, travertin.

Partenerul pentru aprovizionarea proiectelor dumneavoastra cu materiale de constructii. Misiunea noastra este sa va usuram munca, centralizand toate comenzile.

Comercializam produse metalurgice: tevi din otel trase si sudate, tevi pt. instalatii, tevi rectangulare, fitinguri, europrofile.

Va prezentam o varianta decorativa, accesibila din punct de vedere financiar, rapida si de durata sub forma produselor din polistiren expandat si extrudat. Elemente arhitecturale, litere volumetrice!

Intrata pe piata locala in 2006. Facem parte din Tarmac Group - Anglo-American Group, unul dintre cei mai mari producatori de agregate si betoane din lume.

Producem si transportam agregate de balastiera: nisip, margaritar, pietris, balast, refuz de ciur, piatra sparta de rau, piatra sparta de cariera.

Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Subansamble pt. industria mobilei.

Statie betoane. Oferta pret beton, balast, nisip, pietris si servicii. Inchiriere vibrator beton cu transport inclus.

Distributie materiale metalurgice: otel beton neted, striat (colaci, bare) tevi trase, sudate tevi patrate si rectangulare, plase sudate, platbanda, profile, europrofile, tabla LBR, LBC, LTG, ZN, caramida.

Comert cu materiale de constructie. Furnizare de materiale de constructii.

Comert en-gros a materialelor de constructie. Producator de materiale de constructii. Comercializare ciment. Transportator international de marfa. Transport de materiale de constructii.

Produse din zgura. Materiale de constructie pt. drumuri. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Materii prime si materiale pt. constructii. Furnizare de materiale de constructii. Boltari pt. constructii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web