Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 79 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Amenajari interioare, tamplarie aluminiu, pereti cortina, placari alucobond, pardoseala tehnica, tavan fals, gips carton, jaluzele, acoperiri terase si piscine, policarbonat, parchet, glafuri, usi.

www.bogdesign.ro

Companie de distributie la nivel national de panouri sandwich, elemente de structuri metalice, accesorii inchideri hale, servicii de montaj panouri si structuri metalice.

www.pantrustromania.ro

 

Comert cu materiale de constructie. Furnizare de materiale de constructii.

www.acumcom.ro

Constructie civila. Furnizare de materiale de constructii. Prelucrare de metale.

www.andami.ro

Exportator de mobila. Servicii de traducere.

Ofera servicii de consultanta in afaceri & management, servicii contabilitate si intermedier in comertul cu materiale de constructie. De asemenea inchiriem utilaje pt. constructii.

Izolatori hidro, termici si fonici. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Izolatii termice si hidroizolatii. Materii prime si materiale pt. constructii. Constructii. Servicii de constructie. Servicii si materiale pt. hidroizolatie.

www.austrotherm.ro

Furnizor de materii prime pt. industria chimica. Materii prime si materiale pt. constructii. Materie prima pt. industria materialelor plastice. Servicii de protectia plantelor.

Furnizare de materiale de constructii.

www.baumit.ro

Comercializam termosistem complet PVC pentru fatade (vinyl-siding) garantie 50 ani, sistem jgheaburi PVC cu perete dublu, sindrila bituminoasa Saint-Gobain, garantie 20 ani, lambriuri PVC de interior.

www.bestproducts.ro

Statie betoane. Oferta pret beton, balast, nisip, pietris si servicii. Inchiriere vibrator beton cu transport inclus.

www.betonix.ro

Produce si comercializeaza obiecte sanitare din portelan.

www.bianca.ro

Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Armaturi industriale. Furnizare de materiale de constructii. Productie de conserve din legume si fructe.

www.bckel-wolf.ro

Importator de materiale de constructii. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Izolatori hidro, termici si fonici.

Servicii de recuperare hartie uzata. Constructii speciale. Robinete industriale, vane, supraplin. Utilaje pt. industria alimentara. Ambalaje realizate din materiale plastice. Constructii cu destinatie sportiva si amenajari pt. sport.

www.ambalaje-folie.ro

Productie/furnizare materiale plastice. Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Importator de materiale de constructii. Productie de ventilatoare. Comercializare accesorii si aparate electrice. Decoratiuni interioare.

www.comelectro.ro

Distributie materiale metalurgice: otel beton neted, striat (colaci, bare) tevi trase, sudate tevi patrate si rectangulare, plase sudate, platbanda, profile, europrofile, tabla LBR, LBC, LTG, ZN, caramida.

www.comatromania.ro

Import si comercializare de mocheta, pardoseli PVC, linoleum si tapet. Oferim, deasemenea, servicii de montaj si consultanta.

www.pardoseli-profesionale.ro

Constructii. Servicii de constructie.

Impusa pe piata romaneasca inca din anul 1994, asigurand distributia tuturor seriilor de profile Deceuninck, Zendow, Everest Max, Eforte. Din gama variata de profile PVC, putem alege ferestre, geam, usi termopan sau sisteme glisante.

www.alegepvc.ro

Amenajari interioare, corpuri sanitare, gresie, faianta. Importator de materiale de constructii. Reprezentanta comerciala. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

www.delro.ro

Portofoliul Delta contine, in ordinea ponderii, urmatoarele grupe: gresie glazurata, faianta, gresie portelanata, decoruri ceramice, adezivi si chituri, cazi si cabine cu hidromasaj, profile.

deltadesign.ro

Prelucrari mecanice prin aschiere, lucrari de lacatuserie si sudura, confectii metalice, catarame si accesorii pt. incaltaminte, elemente metalice pt. productia de publicitate, electronica.

www.prelucrarimecanice.com

Comercializam elemente de fixare profesionale pt. constructii metalice. Suruburile autoforante sunt garantate calitativ. Livrare gratuita in Bucuresti.

www.elementefixare.ro

Izolatori hidro, termici si fonici. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Tigla de constructie. Importator de materiale de constructii.

www.izola]ii.ro

Furnizare de materiale de constructii.

www.euro7.ro

Materiale pt. finisaje in constructii.

www.europlastic.ro

Furnizor ulei vegetal. Furnizare de materiale de constructii.

www.eurotabros.ro

Constructie civila. Producator de materiale de constructii. Cofraje si schele pt. constructii.

Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Furnizare de materiale de constructii. Producator de materiale de constructii. Producator de faianta. Productie de adezivi si derivate ale acestora.

www.ferdykoll.ro

Firma noastra este unul dintre cei 5 distribuitori autorizati si apreciati ai produselor WIRSBO pe piata din Romania. De asemenea firma noastra este specializata in comercializare de coliere, ancore.

www.foxyplast.ro

Comercializam produse metalurgice: tevi din otel trase si sudate, tevi pt. instalatii, tevi rectangulare, fitinguri, europrofile.

www.generaltub.ro

Lider pe plan national in domeniul distributiei de materiale destinate constructiilor si industriei publicitare.

www.geplast.ro

Furnizare de materiale de constructii. Produse din piatra de rau pt. constructii. Echipamente pt. realizare canalizari. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare.

www.granitul.ro

Partenerul pentru aprovizionarea proiectelor dumneavoastra cu materiale de constructii. Misiunea noastra este sa va usuram munca, centralizand toate comenzile.

www.greeninvestment.ro

Va prezentam o varianta decorativa, accesibila din punct de vedere financiar, rapida si de durata sub forma produselor din polistiren expandat si extrudat. Elemente arhitecturale, litere volumetrice!

www.decoartboutique.blogspot.com

Furnizare tevi. Robinete, garnituri, supape.

www.imd.ro

Producator de materiale de constructii.

www.italoconvest.ro

Garnituri de etansare din cauciuc. Producator de materiale de constructii. Etansari. Cofraje si schele pt. constructii.

Reprezentanta comerciala. Importator de materiale de constructii.

www.knauf.ro

Producerea in Romania de panouri termoizolante (sandwich), cu miez din polistiren expandat si din vata minerala, agrem. tehnic (INCERC) si cu aviz alimentar (panourile se livreaza conform proiectului).

www.koram.ro

Producator de materiale de constructii. Articole sanitare din materiale feroase.

Importator de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

www.liv.ro

Comercializeaza toata gama de materiale de constructii, instalatii sanitare, electrice, decoratiuni interioare, mobilier la comanda.

Producem si transportam agregate de balastiera: nisip, margaritar, pietris, balast, refuz de ciur, piatra sparta de rau, piatra sparta de cariera.

www.sortagregate.ro

Sisteme Rigips; sisteme caramizi Porotherm; tigla ceramica Tondach (Ungaria) si La Escandella (Spania); tigla din beton Bramac; ferestre si scari acces mansarda Fakro.

www.mido94.ro

Lider mondial in productia de placi multicui (conectori metalici), programe de proiectare structuri din lemn, masini si prese pt. fabricarea sarpantelor industriale si structurilor.

www.mitek.ro

Importator de materiale de constructii. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Parchet si scandura pt. constructie. Comercializare de faianta si gresie. Importator de faianta si gresie. Tamplarie clasica din lemn. Tamplarie clasica din lemn.


1 - 50 din 79
 50 - 100  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web