Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
9 companii din judetul Bihor activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii.

Proiectare si cercetare in constructii, instalatii, termotehnica.

Constructii. Servicii de constructie. Instalatii in constructii. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Constructii civile si industriale. Constructii edilitare si anexe.

 

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii in constructii.

www.ebal.ro

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Producator/furnizor de articole sanitare.

Instalatii in constructii.

Comercializare en-gros de articole sanitare. Instalatii in constructii.

Instalatii in constructii. Echipamente electrice de incalzire centrala. Radiatoare si convectoare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

www.plan.ro

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii in constructii. Instalatii electrice si retele.

Depozit en-gross materiale pentru instalatii termice: tevi cupru si Henco, calorifere, cazane, accesorii de montaj, consultanta si transport gratuit la beneficiar.

www.technova.ro


Recomandari: 40 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii din judetele invecinate ( Cluj, Arad, Satu-Mare, Salaj ).

Montaj si vanzari instalatii termo-hidro-sanitare; instalatii aferente cladirilor.

Proiectare si executie instalatii in constructii; autorizatie ANRGN pe instalatii de gaze naturale; autorizatie ISCIR.

Societate autorizata ISCIR realizeaza montare, instalare, punere in functiune si service pentru instalatii de incalzire, verificari tehnice periodice, precum si autorizarea functionarii cazanelor.

Instalatii industriale cu cazane de apa calda, abur sau apa fierbinte ce intra in incidenta ISCIR. Montari/reparare, PIF si service la cazane de abur sau apa calda si instalatii de ardere Weishaupt.

Vindem aparatura pt. detectarea defectelor din retelele de apa produse de firma elvetiana Wagamet.

Proiectare instalatii de ventilatie, frigorifice si climatizare. Consultanta in alegerea optima a echipamentelor. Punere in functiune, instalare si service in garantie/post-garantie pt. echipamente.

Producator in sectiunea Instalatii & Reparatii din domeniul Electrice. Comerciant in sectiunea Masura & Control & Automatizare din domeniul Instalatii. Comerciant in sectiunea Climatizare & Ventilatie.

Proiectare si executie inst. electrie de interior, forta si curenti slabi. Porti automate usi de garaj. Aer conditionat. Intretinere si reparatii inst. electrice. Mansoane si terminale LES. 0,4-20 KV.

Constructii civile si industriale, instalatii si articole sanitare pt. locuinte, instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Servicii in conformitate cu legile in vigoare ale UE (case pasive): panouri solare, fotovoltaice, incalzire pardoseala, aspiratie centralizata, piscine, apa, gaz, canalizare.

Proiectarea si executia instalatiilor electrice interioare, automatizari industriale, montare aer conditionat, alpinism utilitar, lucrari de amenajari interioare si exterioare.

Companie autorizata ISCIR pentru proiectare, expertize, reparatii/montaj a instalatiilor de ridicat.

Inginer instalatii, cu experienta de peste 10 ani in proiectare si ofertare (persoana fizica autorizata), imi ofer serviciile in realizarea de proiecte, antemasuratori si oferte de instalatii sanitare.

Aer conditionat si ventilatii pentru confortul caminelor dumneavoastra, vanzare, montaj si service pentru: Daikin, Hitachi, Sharp, LG, Samsung, Fujitsu, Toshiba, Gree, Hokkaido, Nordstar.

Infiintata in anul 2005. Din anul 2005 am inceput colaborarea cu companii producatoare din Germania, Austria, Ungaria si Slovacia largind gama de produse termice.

Instalatii in constructii. Constructii civile si industriale.

Instalatii in constructii.

Instalatii pt. constructii.

Constructii. Servicii de constructie. Instalatii in constructii. Aranjamente si amenajari interioare.

Instalatii in constructii. Constructii edilitare si anexe. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Instalatii pt. constructii.

Instalatii in constructii. Constructie civila.

Instalatii exterioare pt. constructii. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Instalatii de incalzire si climatizare. Contoare pt. energie electrica si termica.

Instalatii si echipamente. Instalatii in constructii. Instalatii exterioare pt. constructii. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Instalatii de incalzire si climatizare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Instalatii in constructii. Comercializare en-gros de articole sanitare. Instalatii si echipamente.

Echipamente de vopsire. Aparatura si echipamente pt. protectia mediului. Instalatii de sablare. Instalatii pt. vopsitorii. Productie de ventilatoare. Instalatii de ventilatie si aerisire. Filtre de aer.

Instalatii de incalzire si climatizare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii pt. constructii. Intretinere si reparatii cazane. Instalatii exterioare pt. constructii. Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Instalatii exterioare pt. constructii. Instalatii in constructii.

Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii de ventilatie si aerisire. Servicii de proiectare pt. constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Instalatii in constructii. Izolatori hidro, termici si fonici.

Instalatii in constructii. Instalatii si distributie de gaz metan. Instalatii si echipamente. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii.

Instalatii in constructii. Comert cu materiale de constructie.

Instalatii in constructii. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalare si monitorizare contoare de gaz. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Servicii de proiectare pt. constructii.

Instalatii in constructii.

Constructii. Servicii de constructie. Instalatii in constructii. Constructii civile si industriale.

Instalatii in constructii.

Instalatii in constructii. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Produse din lemn - import/export. Constructii civile si industriale. Instalatii pt. constructii.

Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii. Intretinere si reparatii in constructii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web