Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
11 companii din judetul Caras-Severin activeaza in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design.

Aranjamente si amenajari interioare. Finisaje pt. constructii civile. Confectii, profile si armaturi metalice.

Realizam scari de interior din lemn.

www.stairs-expert.ro

 

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Podele, pardoseli, materiale si servicii, placare gresie. Servicii in constructie.

Servicii in constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Comert cu materiale de constructie.

Design. Servicii de proiectare arhitectonica. Constructii civile si industriale. Finisaje pt. constructii civile. Servicii de proiectare pt. constructii. Arhitectura peisagistica. Aranjamente si amenajari interioare.

Realizam scari de interior din lemn. Aranjamente si amenajari interioare. Mobilier de dimensiuni reduse. Produse de tamplarie. Design.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii de incalzire si climatizare. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

Instalatii de incalzire locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Realizare piscine.

Constructie civila. Finisaje pt. constructii civile. Aranjamente si amenajari interioare.

Realizam scari de interior din lemn.

Arhitectura peisagistica. Constructii civile si industriale. Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Sere pt. horticultura.


Recomandari: 39 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design din judetele invecinate ( Timis, Mehedinti, Hunedoara ).

Amenajari interioare; lucrari gips carton; fatade.

Confectionam la comanda balustrade, scari interioare, porti, garduri, mobilier de interior/exterior, din fier forjat.

Proiecteaza si executa amenajari interioare si decoratiuni pentru: vile, case, reamenajari cladiri vechi, locuinte individuale, case de vacanta, cladiri, birouri, spatii comerciale.

Proiectare de arhitectura, amenajari interioare, project management, executie, topografie/cadastru, studii geotehnice.

O noua abordare a amenajarilor interioare si exterioare cu ajutorul celor mai recunoscute brand-uri mondiale de la producatorii: Akzo Nobel, ICI, Titan si Revco.

Amenajari interioare, design interior, prestari servicii, intermediar materiale constructie, tamlparie PVC si lemn stratificat.

Produce si comercializeaza scari interioare si mobilier personalizat la cele mai inalte standarde de calitate.

Punct expozitie & preluare comenzi tamplarie lemn triplustratificat cu geam termopan, cu geam termopan, sticla LOW-E, usi interior/exterior, transport, montaj inclus, mobila lemn masiv, PAL, parchet.

Firma noastra produce parchet din lemn masiv de stejar, fag, carpen si frasin pe diferite dimensiuni si calitati. Produsele oferite de firma noastra indeplinesc cele mai stricte cerinte.

Firma de lconstructii care realizeaza: case si blocuri la cheie, reabilitare si conolidare de cladiri, amenajare de birouri, spatii comerciale, cabinete medicale, acoperisuri.

Proiectare si amenjare spatii verzi, intretinere gradini, parcuri si terenuri, sisteme de irigatii computerizate, de iluminat pt. gradini, cascade si iazuri ornamentale, mobilier gradina, locuri joacaca.

Amenajam case, apartamente la pretul pietei. Asiguram transport materiale si moloz. Oferim factura si garantie.

Comercializarea celor mai performante sisteme de transmisie si control la cele mai inalte standarde pentru industrie si agricultura.

Proiectare profesionala de design interior. Corpuri de iluminat, parchet, usi, canapele, bucatarii, bai, finisaje, living, birouri si obiecte sanitare.

Taierea si fasonarea - finisarea pietrei naturale: marmura, granit, travertin, ardezie etc. Executia de seminee, gratare de curte si alte articole de decor.

Servicii de alpinism utilitar si lucru la inaltime. Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Constructie civila. Finisaje pt. constructii civile. Servicii de demolare constructii.

Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Productie mobila. Tamplarie din lemn si aluminiu. Aranjamente si amenajari interioare. Confectii si profile din aluminiu. Tamplarie din aluminiu.

Aranjamente si amenajari interioare.

Servicii cadastrale si servicii de masuratori. Cadastru imobiliar. Cercetare silvica. Masuratori ale (sub)solului, reprezentare grafica a suprafetelor. Arhitectura peisagistica.

Aranjamente si amenajari interioare. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Fatade si finisaje in constructii.

Arhitectura peisagistica. Gradini. Decoratiuni pt. gradini. Comercializare de puiet arboricol. Plante design interior si de gradina. Amenajari de fantani arteziene pt. gradini.

Aranjamente si amenajari interioare. Birotica. Comercializare de faianta si gresie. Service si consumabile pt. echipamente de birotica.

Furnizare de materiale de constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii civile si industriale. Constructie civila.

Producator electronice. Aranjamente si amenajari interioare. Sisteme de alarma, paza si securitate. Import de echipamente si aparatura pt. telecomunicatii.

Productie mobila. Tapiterii pt. produse de tamplarie. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Comercializare de mobila.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Aranjamente si amenajari interioare. Importator de materiale de constructii.

Echipamente frigorifice. Producator si furnizor de echipamente pt. industria alimentara. Reparatii, service si intretinere pt. instalatii frigorifice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Accesorii pt. industria alimentara.

Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie.

Comercializare de faianta si gresie. Aranjamente si amenajari interioare. Importator de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Furnizare de materiale de constructii.

Aranjamente si amenajari interioare. Vitralii si accesorii pt. ferestre. Restaurari si refaceri de constructii civile.

Aranjamente si amenajari interioare. Comerciant en-detail pt. covoare si mocheta.

Arhitectura peisagistica. Fantani arteziene. Constructie si intretinere. Design gradini. Decoratiuni pt. gradini. Plante design interior si de gradina.

Constructii civile si industriale. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aranjamente si amenajari interioare. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Productie mobila.

Arhitectura peisagistica. Amenajari de fantani arteziene pt. gradini. Fantani arteziene. Constructie si intretinere. Plante design interior si de gradina.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Aranjamente si amenajari interioare.

Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Aranjamente si amenajari interioare. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Materiale si instalatii sanitare.

Constructii civile si industriale. Instalatii exterioare pt. constructii. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Betoane si agregate de balastiera.

Arhitectura peisagistica. Plante design interior si de gradina.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web