Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
16 companii din judetul Mehedinti activeaza in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design.

Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Productie mobila. Tamplarie din lemn si aluminiu. Aranjamente si amenajari interioare. Confectii si profile din aluminiu. Tamplarie din aluminiu.

Aranjamente si amenajari interioare.

 

Aranjamente si amenajari interioare. Birotica. Comercializare de faianta si gresie. Service si consumabile pt. echipamente de birotica.

Taierea si fasonarea - finisarea pietrei naturale: marmura, granit, travertin, ardezie etc. Executia de seminee, gratare de curte si alte articole de decor.

Productie mobila. Tapiterii pt. produse de tamplarie. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Comercializare de mobila.

Decoratiuni interioare. Materiale pt. decoratiuni interioare. Aranjamente si amenajari interioare. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Aranjamente si amenajari interioare. Montaj jaluzele. Mobilier pt. birouri/calculatoare.

Aranjamente si amenajari interioare. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Finisaje pt. constructii civile. Mobilier de dimensiuni reduse.

Servicii de prelucrare a marmurei. Servicii de prelucrare andezit, calcar. Aranjamente si amenajari interioare. Servicii funerare. Monumente si cruci funerare. Servicii de cioplire in piatra.

Producator de jaluzele si rulouri. Prestari de servicii. Produse fotografice. Filme. Substante de developare.

Materiale si componente pt. jaluzele. Producator de jaluzele si rulouri. Usi si porti pt. garaje. Montaj jaluzele. Usi si porti automate. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

www.jaluzele-sinus.com

Constructii. Servicii de constructie. Finisaje pt. constructii civile. Furnizare de materiale de constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Servicii de consultanta in constructii.

Aranjamente si amenajari interioare.

Tamplarie din PVC si lemn. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Jaluzele si copertine. Acoperiri.

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare.

Covoare, carpete si mocheta. Producator de jaluzele si rulouri. Jaluzele. Comercializare mocheta diferite grade de rezistenta. Comerciant en-detail pt. covoare si mocheta.


Recomandari: 33 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design din judetele invecinate ( Dolj, Caras-Severin, Gorj ).

Seminee(semineuri) din piatra si marmura in toata tara, la preturi si calitate fara concurenta. Factura si garantie.

Societatea prelucreaza marmura granit, executa cruci monumente funerare, placaje, placari morminte, obiecte de arta si arta funerara.

Prestam servicii de curatenie profesionala pentru persoane juridice si fizice. Servicii: curatenii generale, dupa constructor, de intretinere, spalari covoare, mochete si tapiterii.

Proiectare de arhitectura, structuri constructii civile si industriale.

Realizare piscine. Furnizor dezinfectanti pt. activitati de deratizare/dezinsectie.

Va propunem solutii simple si eficiente pentru prelungirea sezonului "la terase". Oferim solutii inovative in cel mai scurt timp de la lansarea pe piata mondiala.

Realizam modele deosebite de balustrade si scari din inox. Material de cea mai buna calitate, import Italia. Montaj in toata tara.

Aranjamente si amenajari interioare. Finisaje pt. constructii civile. Confectii, profile si armaturi metalice.

Realizam scari de interior din lemn.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Podele, pardoseli, materiale si servicii, placare gresie. Servicii in constructie.

Servicii in constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Comert cu materiale de constructie.

Design. Servicii de proiectare arhitectonica. Constructii civile si industriale. Finisaje pt. constructii civile. Servicii de proiectare pt. constructii. Arhitectura peisagistica. Aranjamente si amenajari interioare.

Realizam scari de interior din lemn. Aranjamente si amenajari interioare. Mobilier de dimensiuni reduse. Produse de tamplarie. Design.

Furnizare de materiale de constructii. Aranjamente si amenajari interioare.

Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Accesorii pt. faianta si gresie. Aranjamente si amenajari interioare. Parchet si scandura pt. constructie. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Comert en-detail. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Comert cu materiale de constructie.

Reprezentanta comerciala. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii de incalzire si climatizare. Aranjamente si amenajari interioare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii de incalzire si climatizare. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Confectii, profile si armaturi metalice. Turnatorie din metale neferoase. Constructii civile si industriale. Turnatorie metale. Montaj de structuri metalice. Confectii metalice ornamentale, garduri, fier forjat. Mobilier din fier forjat - productie.

Producator de jaluzele si rulouri. Jaluzele din aluminiu. Jaluzele si copertine. Acoperiri. Montaj jaluzele. Jaluzele.

Instalatii de incalzire locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Realizare piscine.

Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Usi si porti pt. garaje. Copertine si parasolare personalizate. Mobila pt. dotari spatii comerciale si magazine. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Mobilier pt. hotel. Aranjamente si amenajari interioare.

Comert cu materiale de constructie. Aranjamente si amenajari interioare.

Tamplarie clasica. Mobila. Jaluzele.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din aluminiu. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Producator de jaluzele si rulouri.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Fatade si finisaje in constructii. Finisaje pt. constructii civile. Aranjamente si amenajari interioare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Finisaje pt. constructii civile. Servicii in constructie. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Plafoane false, placari, servicii de amenajare. Podele, pardoseli, materiale si servicii, placare gresie.

Constructie civila. Finisaje pt. constructii civile. Aranjamente si amenajari interioare.

Realizare piscine. Furnizor de insecticide, ierbicide. Service pt. echipamente electronice. Saune si accesorii pt. sauna. Furnizor de aparatura medicala si echipamente. Consultanta in afaceri.

Realizam scari de interior din lemn.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Furnizare de materiale de constructii. Aranjamente si amenajari interioare.

Arhitectura peisagistica. Constructii civile si industriale. Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Sere pt. horticultura.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web