Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
44 companii din judetul Timis activeaza in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design.

Produce si comercializeaza scari interioare si mobilier personalizat la cele mai inalte standarde de calitate.

www.ema-design.ro

Comercializarea celor mai performante sisteme de transmisie si control la cele mai inalte standarde pentru industrie si agricultura.

www.system-trans.ro

 

Servicii de alpinism utilitar si lucru la inaltime. Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Constructie civila. Finisaje pt. constructii civile. Servicii de demolare constructii.

www.alpconstruct.ro

Proiecteaza si executa amenajari interioare si decoratiuni pentru: vile, case, reamenajari cladiri vechi, locuinte individuale, case de vacanta, cladiri, birouri, spatii comerciale.

www.bicronics.lx.ro

Servicii cadastrale si servicii de masuratori. Cadastru imobiliar. Cercetare silvica. Masuratori ale (sub)solului, reprezentare grafica a suprafetelor. Arhitectura peisagistica.

Aranjamente si amenajari interioare. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Fatade si finisaje in constructii.

O noua abordare a amenajarilor interioare si exterioare cu ajutorul celor mai recunoscute brand-uri mondiale de la producatorii: Akzo Nobel, ICI, Titan si Revco.

www.colorhome.ro

Arhitectura peisagistica. Gradini. Decoratiuni pt. gradini. Comercializare de puiet arboricol. Plante design interior si de gradina. Amenajari de fantani arteziene pt. gradini.

www.coman-spatiiverzi.ro

Furnizare de materiale de constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii civile si industriale. Constructie civila.

Producator electronice. Aranjamente si amenajari interioare. Sisteme de alarma, paza si securitate. Import de echipamente si aparatura pt. telecomunicatii.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Aranjamente si amenajari interioare. Importator de materiale de constructii.

Echipamente frigorifice. Producator si furnizor de echipamente pt. industria alimentara. Reparatii, service si intretinere pt. instalatii frigorifice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Accesorii pt. industria alimentara.

www.erromed.ro

Comercializare de faianta si gresie. Aranjamente si amenajari interioare. Importator de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Furnizare de materiale de constructii.

Firma de lconstructii care realizeaza: case si blocuri la cheie, reabilitare si conolidare de cladiri, amenajare de birouri, spatii comerciale, cabinete medicale, acoperisuri.

Aranjamente si amenajari interioare. Vitralii si accesorii pt. ferestre. Restaurari si refaceri de constructii civile.

www.galeriavitralia.ro

Arhitectura peisagistica. Fantani arteziene. Constructie si intretinere. Design gradini. Decoratiuni pt. gradini. Plante design interior si de gradina.

Amenajam case, apartamente la pretul pietei. Asiguram transport materiale si moloz. Oferim factura si garantie.

Arhitectura peisagistica. Amenajari de fantani arteziene pt. gradini. Fantani arteziene. Constructie si intretinere. Plante design interior si de gradina.

www.happygarden.ro

Aranjamente si amenajari interioare.

www.inspiro.ro

Arhitectura peisagistica. Plante design interior si de gradina.

Aranjamente si amenajari interioare. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti.

Proiectare de arhitectura, amenajari interioare, project management, executie, topografie/cadastru, studii geotehnice.

Aranjamente si amenajari interioare. Materiale pt. finisaje in constructii. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Aranjamente si amenajari interioare.

Comert cu materiale de constructie. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Aranjamente si amenajari interioare. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Comercializare articole de menaj.

www.motul-timisoara.ro

Producator de jaluzele si rulouri.

Firma noastra produce parchet din lemn masiv de stejar, fag, carpen si frasin pe diferite dimensiuni si calitati. Produsele oferite de firma noastra indeplinesc cele mai stricte cerinte.

www.parchettimis.ro

Importator de faianta si gresie. Comercializare de faianta si gresie. Aranjamente si amenajari interioare.

Importator de faianta si gresie. Aranjamente si amenajari interioare.

Intretinere si reparatii in constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii electrice si retele.

Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii in constructie. Instalatii de incalzire electrice. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Finisaje pt. constructii.

www.premsgroup.home.ro

Servicii de epurare si tratare a apei. Pescuit si vanatoare. Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Instalatii in constructii. Proiectare si consultanta pt. retele de apa si canalizare. Magazin de comercializare hrana pt. animale de companie.

www.rosana-co.ro

Proiectare profesionala de design interior. Corpuri de iluminat, parchet, usi, canapele, bucatarii, bai, finisaje, living, birouri si obiecte sanitare.

www.didesignitalia.ro

Servicii de proiectare pt. constructii. Aranjamente si amenajari interioare.

Amenajari interioare; lucrari gips carton; fatade.

Arhitectura peisagistica. Deratizare, dezinfectie, dezinsectie. Securitatea&sanatatea muncii. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Decoratiuni si aranjamente de flori. Evenimente. Plante design interior si de gradina. Decoratiuni pt. gradini.

www.terasan.ro

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Usi glisante/batante. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Jaluzele. Parchet si scandura pt. constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatori parchet lemn si laminat. Podele, pardoseli, materiale si servicii, placare gresie.

www.tero-tim.ro

Punct expozitie & preluare comenzi tamplarie lemn triplustratificat cu geam termopan, cu geam termopan, sticla LOW-E, usi interior/exterior, transport, montaj inclus, mobila lemn masiv, PAL, parchet.

www.ticomlemn.ro

Servicii de proiectare arhitectonica. Aranjamente si amenajari interioare. Servicii de proiectare arhitectonica. Constructii si arhitectura.

Aranjamente si amenajari interioare. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic.

Aranjamente si amenajari interioare. Profile pt. structuri si imbunatatiri interioare. Decoratiuni interioare. Materiale pt. finisaje in constructii.

www.villadeco.ro

Confectionam la comanda balustrade, scari interioare, porti, garduri, mobilier de interior/exterior, din fier forjat.

www.forja.ro

Proiectare si amenjare spatii verzi, intretinere gradini, parcuri si terenuri, sisteme de irigatii computerizate, de iluminat pt. gradini, cascade si iazuri ornamentale, mobilier gradina, locuri joacaca.

www.westgarden.ro


Recomandari: 6 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design din judetele invecinate ( Arad, Caras-Severin, Hunedoara ).

Magazin horticol on-line. Comandati de la pepiniere din Olanda, Belgia, Italia, Polonia, Ungaria, China, Republica Moldova. Mii de specii si varietati de plante. Cumparati direct de la producatori!

Amenajari interioare, design interior, prestari servicii, intermediar materiale constructie, tamlparie PVC si lemn stratificat.

Tavane casetate, tavane false, scafe, pereti despartiori, placari pereti cu rigips, gresie faianta.

Va oferim o gama larga de lucrari in constructii, amenajari interioare si instalatii sanitare la preturi avantajoase. Oferim calitate, garantie si seriozitate.

Producatori directi jaluzele verticale, jaluzele orizontale, rolete textile, rolete bambus, rulouri exterioare, jaluzele exterioare orizontale, usi pliabile, site anti insecte fixe si rolo, copertine.

Agentie imobiliara ful-service. Aranjamente si amenajari interioare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web