Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
11 companii din judetul Hunedoara activeaza in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design.

Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie.

www.eti-dual.ro

Aranjamente si amenajari interioare. Comerciant en-detail pt. covoare si mocheta.

 

Constructii civile si industriale. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aranjamente si amenajari interioare. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Productie mobila.

www.glial.ro

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

www.hdstil.ro

Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Aranjamente si amenajari interioare. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Materiale si instalatii sanitare.

www.intercominstal.ro

Constructii civile si industriale. Instalatii exterioare pt. constructii. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Betoane si agregate de balastiera.

www.ison.ro

Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Confectii, profile si armaturi metalice. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Producator de jaluzele si rulouri. Prelucrari mecanice prin aschiere.

Amenajari interioare, design interior, prestari servicii, intermediar materiale constructie, tamlparie PVC si lemn stratificat.

Producator de jaluzele si rulouri. Jaluzele din aluminiu. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

www.tehnoprofil.ro


Recomandari: 39 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design din judetele invecinate ( Arad, Timis, Alba, Gorj ).

Amenajari interioare; lucrari gips carton; fatade.

Confectionam la comanda balustrade, scari interioare, porti, garduri, mobilier de interior/exterior, din fier forjat.

Magazin horticol on-line. Comandati de la pepiniere din Olanda, Belgia, Italia, Polonia, Ungaria, China, Republica Moldova. Mii de specii si varietati de plante. Cumparati direct de la producatori!

Proiecteaza si executa amenajari interioare si decoratiuni pentru: vile, case, reamenajari cladiri vechi, locuinte individuale, case de vacanta, cladiri, birouri, spatii comerciale.

Proiectare de arhitectura, amenajari interioare, project management, executie, topografie/cadastru, studii geotehnice.

Producator jaluzele verticale. Ferestre, usi de interior, usi intrare, pereti cortina din PVC si aluminiu cu geam termopan; rolete, rulouri textile, plase impotriva insectelor, glafuri int-ext.

O noua abordare a amenajarilor interioare si exterioare cu ajutorul celor mai recunoscute brand-uri mondiale de la producatorii: Akzo Nobel, ICI, Titan si Revco.

Produce si comercializeaza scari interioare si mobilier personalizat la cele mai inalte standarde de calitate.

Zugraveli interioare si exterioare, montaj gresie, faianta, travertin, montaj parchet, tencuieli interioare, instalatii sanitare si incalzire, instalatii aer connditionat, renovari fatade.

Punct expozitie & preluare comenzi tamplarie lemn triplustratificat cu geam termopan, cu geam termopan, sticla LOW-E, usi interior/exterior, transport, montaj inclus, mobila lemn masiv, PAL, parchet.

Tavane casetate, tavane false, scafe, pereti despartiori, placari pereti cu rigips, gresie faianta.

Firma noastra produce parchet din lemn masiv de stejar, fag, carpen si frasin pe diferite dimensiuni si calitati. Produsele oferite de firma noastra indeplinesc cele mai stricte cerinte.

Va oferim o gama larga de lucrari in constructii, amenajari interioare si instalatii sanitare la preturi avantajoase. Oferim calitate, garantie si seriozitate.

Firma de lconstructii care realizeaza: case si blocuri la cheie, reabilitare si conolidare de cladiri, amenajare de birouri, spatii comerciale, cabinete medicale, acoperisuri.

Producatori directi jaluzele verticale, jaluzele orizontale, rolete textile, rolete bambus, rulouri exterioare, jaluzele exterioare orizontale, usi pliabile, site anti insecte fixe si rolo, copertine.

Proiectare si amenjare spatii verzi, intretinere gradini, parcuri si terenuri, sisteme de irigatii computerizate, de iluminat pt. gradini, cascade si iazuri ornamentale, mobilier gradina, locuri joacaca.

Amenajam case, apartamente la pretul pietei. Asiguram transport materiale si moloz. Oferim factura si garantie.

Comercializarea celor mai performante sisteme de transmisie si control la cele mai inalte standarde pentru industrie si agricultura.

Proiectare profesionala de design interior. Corpuri de iluminat, parchet, usi, canapele, bucatarii, bai, finisaje, living, birouri si obiecte sanitare.

Agentie imobiliara ful-service. Aranjamente si amenajari interioare.

Servicii de alpinism utilitar si lucru la inaltime. Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Constructie civila. Finisaje pt. constructii civile. Servicii de demolare constructii.

Realizam scari de interior din lemn. Prelucrare mecanizata a lemnului. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Ambalaje si cofraje din lemn.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aranjamente si amenajari interioare. Mobila.

Constructie civila. Servicii de proiectare pt. constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Comert cu materiale de constructie.

Servicii cadastrale si servicii de masuratori. Cadastru imobiliar. Cercetare silvica. Masuratori ale (sub)solului, reprezentare grafica a suprafetelor. Arhitectura peisagistica.

Aranjamente si amenajari interioare. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Fatade si finisaje in constructii.

Arhitectura peisagistica. Comercializare de puiet arboricol. Mobilier pt. gradina. Fantani arteziene. Constructie si intretinere. Gradini.

Producator de jaluzele si rulouri.

Arhitectura peisagistica. Gradini. Decoratiuni pt. gradini. Comercializare de puiet arboricol. Plante design interior si de gradina. Amenajari de fantani arteziene pt. gradini.

Furnizare de materiale de constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii civile si industriale. Constructie civila.

Producator electronice. Aranjamente si amenajari interioare. Sisteme de alarma, paza si securitate. Import de echipamente si aparatura pt. telecomunicatii.

Productie mobila. Aranjamente si amenajari interioare. Materiale pt. decoratiuni interioare.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Aranjamente si amenajari interioare. Importator de materiale de constructii.

Usi si porti pt. garaje. Furnizor de balustrade de protectie. Confectii, profile si armaturi metalice. Realizare piscine. Saune si accesorii pt. sauna. Usi anti-incendiu. Usi si porti automate.

Echipamente frigorifice. Producator si furnizor de echipamente pt. industria alimentara. Reparatii, service si intretinere pt. instalatii frigorifice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Accesorii pt. industria alimentara.

Furnizare de materiale de constructii. Aranjamente si amenajari interioare.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Comercializare de faianta si gresie. Aranjamente si amenajari interioare. Importator de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Furnizare de materiale de constructii.

Aranjamente si amenajari interioare. Vitralii si accesorii pt. ferestre. Restaurari si refaceri de constructii civile.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web