Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
10 companii din judetul Caras-Severin activeaza in domeniul Casa, sectiunea Decoratiuni & Imbunatatiri & Utilitati.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare pt. constructii. Decoratiuni interioare. Servicii de restaurare de monumente istorice.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii de curatenie.

 

Montam ascensoare, asiguram service si intretinere.

Montam ascensoare, asiguram service si intretinere.

Tapet; tapet lavabil; culori si modele diverse. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Comercializare ciment. Design.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Comercializare de faianta si gresie. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic.

Fantani arteziene. Constructie si intretinere. Constructie civila. Izolatii termice a locuintelor. Materiale pt. decoratiuni interioare. Comert cu materiale de constructie.

Servicii de transport local. Prestari servicii in salubritate si urbanism, toaletare. Servicii de curatare cosuri si hornuri. Pompe funebre.

www.prescom-cs.ro

Magazin de artizanat si arta populara. Magazin de obiecte de arta. Picturi si tablouri. Inramari de tablouri.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare pt. constructii. Decoratiuni interioare. Pictura & grafica. Picturi si tablouri. Grafica artistica manuala.


Recomandari: 40 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Decoratiuni & Imbunatatiri & Utilitati din judetele invecinate ( Timis, Mehedinti, Hunedoara ).

Unic importator al tapetului suedez din fibra de sticla Scandatex, care armeaza peretii, tine la crapaturi pana la 3mm, nu retine bacterii, e antiseptic, rezistent la foc, usor de intretinut.

Confectionare si montare de pavele si rigole din beton la calitate europeana, doar cu materiale din import.

Decoratiuni interioare. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Comercializare de mobila. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Comerciant en-detail pt. covoare si mocheta. Comert cu materiale de constructie.

Materiale pt. decoratiuni interioare. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii de curatenie.

Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Inramari de tablouri. Comercializare de cadouri si suvenire. Servicii de montaj/comercializare oglinzi, rame.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic.

Constructii. Servicii de constructie. Materiale pt. decoratiuni interioare. Constructie civila. Constructii civile si industriale. Comert cu materiale de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Finisaje pt. constructii civile.

Furnizor ceasuri. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Achizitie de date pt. automatizari. Automatizari. Panouri cu led-uri pt. reclama stradala si indoor.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii de menaj si gospodarie.

Decoratiuni interioare. Comercializare de perdele. Lenjerie de pat. Aranjamente si amenajari interioare. Comercializare de mobila.

Decoratiuni interioare. Aranjamente si amenajari interioare. Magazin de ata si accesorii de cusut. Lenjerie de pat. Producator de saltele. Comercializare de perdele.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii de curatenie.

Echipamente si materiale consumabile pt. curatenie.

Productie mobila. Tapiterii pt. produse de tamplarie. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Comercializare de mobila.

Servicii de montaj/comercializare oglinzi, rame. Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Aranjamente si amenajari interioare. Vitralii si accesorii pt. ferestre. Restaurari si refaceri de constructii civile.

Realizam stampile si amprente din cauciuc. Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Inramari de tablouri. Serigrafie si stampile. Tiparituri. Gravura artistica. Timbru sec, stampile metal, matrite.

Arhitectura peisagistica. Fantani arteziene. Constructie si intretinere. Design gradini. Decoratiuni pt. gradini. Plante design interior si de gradina.

Echipamente si materiale consumabile pt. curatenie.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

Accesorii pt. spectacole - costume si articole. Jucarii pt. prescolari si scolari. Productie de jucarii.

Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Inramari de tablouri.

Decoratiuni interioare. Materiale pt. decoratiuni interioare. Aranjamente si amenajari interioare. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Aranjamente si amenajari interioare. Montaj jaluzele. Mobilier pt. birouri/calculatoare.

Comercializare de mobila. Tapiterii pt. produse de tamplarie.

Instalatori parchet lemn si laminat.

Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii in constructie. Instalatii de incalzire electrice. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Finisaje pt. constructii.

Furnizor ceasuri. Aparate electrice pt. puncte de transformare energie electrica. Produse de electronica industriala. Componente si subansamble. Panouri electrice. Automatizari.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma.

Anticariat, magazin pt. comercializare carti vechi. Decoratiuni interioare.

Materiale si componente pt. jaluzele. Producator de jaluzele si rulouri. Usi si porti pt. garaje. Montaj jaluzele. Usi si porti automate. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Decoratiuni interioare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comert cu materiale de constructie.

Decoratiuni interioare. Comercializare accesorii si aparate electrice. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Comercializare obiecte si articole din portelan chinezesc. Bijuterii din aur si argint - comercializare. Bijuterii din materiale ne-pretioase.

Accesorii design - rame fotografice, tablouri.

Comert cu materiale de constructie. Materii prime si materiale pt. constructii. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Capse pt. tapiterii. Tapiterii pt. produse de tamplarie.

Producator de jaluzele si rulouri. Jaluzele din aluminiu. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Jaluzele. Parchet si scandura pt. constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatori parchet lemn si laminat. Podele, pardoseli, materiale si servicii, placare gresie.

Ascensoare - service si reparatii. Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari. Vopsitorie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web