Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
25 companii din judetul Timis activeaza in domeniul Casa, sectiunea Decoratiuni & Imbunatatiri & Utilitati.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii de curatenie.

www.curatenietimisoara.ro

Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Inramari de tablouri. Comercializare de cadouri si suvenire. Servicii de montaj/comercializare oglinzi, rame.

 

Furnizor ceasuri. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Achizitie de date pt. automatizari. Automatizari. Panouri cu led-uri pt. reclama stradala si indoor.

www.cores.ro

Decoratiuni interioare. Comercializare de perdele. Lenjerie de pat. Aranjamente si amenajari interioare. Comercializare de mobila.

Prelata PVC moale color si transparent cristal, folie poliplan prelata TIR PVC camioane, camere frigorifice, perdea industriala termoizolanta, inchidere restaurante terase, prelate soare folie umbrire.

www.dartechpvc.ro

Decoratiuni interioare. Aranjamente si amenajari interioare. Magazin de ata si accesorii de cusut. Lenjerie de pat. Producator de saltele. Comercializare de perdele.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii de curatenie.

www.devi.ro

Echipamente si materiale consumabile pt. curatenie.

www.dewi.ro

Aranjamente si amenajari interioare. Vitralii si accesorii pt. ferestre. Restaurari si refaceri de constructii civile.

www.galeriavitralia.ro

Realizam stampile si amprente din cauciuc. Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Inramari de tablouri. Serigrafie si stampile. Tiparituri. Gravura artistica. Timbru sec, stampile metal, matrite.

www.gallprint.ro

Arhitectura peisagistica. Fantani arteziene. Constructie si intretinere. Design gradini. Decoratiuni pt. gradini. Plante design interior si de gradina.

Echipamente si materiale consumabile pt. curatenie.

www.holdmann.ro

Accesorii pt. spectacole - costume si articole. Jucarii pt. prescolari si scolari. Productie de jucarii.

www.kingparty.eu

Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Inramari de tablouri.

Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii in constructie. Instalatii de incalzire electrice. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Finisaje pt. constructii.

www.premsgroup.home.ro

Furnizor ceasuri. Aparate electrice pt. puncte de transformare energie electrica. Produse de electronica industriala. Componente si subansamble. Panouri electrice. Automatizari.

Decoratiuni interioare. Comercializare accesorii si aparate electrice. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Comercializare obiecte si articole din portelan chinezesc. Bijuterii din aur si argint - comercializare. Bijuterii din materiale ne-pretioase.

Accesorii design - rame fotografice, tablouri.

Unic importator al tapetului suedez din fibra de sticla Scandatex, care armeaza peretii, tine la crapaturi pana la 3mm, nu retine bacterii, e antiseptic, rezistent la foc, usor de intretinut.

www.scandatex.com

Comert cu materiale de constructie. Materii prime si materiale pt. constructii. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica.

www.tancrad.ro

Jaluzele. Parchet si scandura pt. constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatori parchet lemn si laminat. Podele, pardoseli, materiale si servicii, placare gresie.

www.tero-tim.ro

Ascensoare - service si reparatii. Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari. Vopsitorie.

www.timlift.ro

Ascensoare - service si reparatii.

www.sec.si

Aranjamente si amenajari interioare. Profile pt. structuri si imbunatatiri interioare. Decoratiuni interioare. Materiale pt. finisaje in constructii.

www.villadeco.ro

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma.


Recomandari: 24 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Decoratiuni & Imbunatatiri & Utilitati din judetele invecinate ( Arad, Caras-Severin, Hunedoara ).

Producator cazi baie din fibra de sticla cu si fara hidromasaj. Livrari pe comanda rapide. Calitate si pret exceptional.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Arhitectura peisagistica. Servicii de curatenie.

Comercializare produse de papetarie. Importator hartie pt. copiatoare.

Servicii de foraj in plan orizontal. Servicii de distributie si transport gaze naturale. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii si distributie de gaz metan. Instalatii de incalzire si climatizare. Utilaje pt. constructii.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare pt. constructii. Decoratiuni interioare. Servicii de restaurare de monumente istorice.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii de menaj si gospodarie.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii de curatenie.

Montam ascensoare, asiguram service si intretinere.

Usi si porti pt. garaje. Furnizor de balustrade de protectie. Confectii, profile si armaturi metalice. Realizare piscine. Saune si accesorii pt. sauna. Usi anti-incendiu. Usi si porti automate.

Servicii de montaj/comercializare oglinzi, rame. Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Montam ascensoare, asiguram service si intretinere.

Montam ascensoare, asiguram service si intretinere.

Tapet; tapet lavabil; culori si modele diverse. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Comercializare ciment. Design.

Plante design interior si de gradina. Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari. Decoratiuni si aranjamente de flori. Evenimente. Arhitectura peisagistica.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Comercializare de faianta si gresie. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic.

Fantani arteziene. Constructie si intretinere. Constructie civila. Izolatii termice a locuintelor. Materiale pt. decoratiuni interioare. Comert cu materiale de constructie.

Servicii de transport local. Prestari servicii in salubritate si urbanism, toaletare. Servicii de curatare cosuri si hornuri. Pompe funebre.

Magazin de artizanat si arta populara. Magazin de obiecte de arta. Picturi si tablouri. Inramari de tablouri.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma.

Producator de jaluzele si rulouri. Jaluzele din aluminiu. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare pt. constructii. Decoratiuni interioare. Pictura & grafica. Picturi si tablouri. Grafica artistica manuala.

Producatori de obiecte de sticla si ceramica decorativa, utilizate pentru decoratiuni si amenajari interioare. Oferta noastra cuprinde: vaze, ceasuri din ceramica si sticla, pictate manual.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web