Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 51 la 100 din 79 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Importator de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

www.naue.ro

Producator plase sudate, carcase pentru piloti forat. Otel-beton fasonat. Certificata ISO 9001:2000. Materii prime si materiale pt. constructii. Furnizor otel-beton. Plase sudate pt. constructii. Comert cu materiale de constructie. Productie si comercializare de plasa de sarma. Comercializare plasa de sarma. Producator de sarma. Comert metal.

www.omcoromania.ro

 

Importator de materiale de constructii. Importator de faianta si gresie. Materiale pt. decoratiuni interioare. Caramida pt. constructii. Comercializare marmura pt. constructii. Comert cu materiale de constructie.

www.pancolor.ro

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Producator de materiale de constructii. Furnizare de consumabile pt. tipografii-cerneluri tipografice. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Lacuri, kituri si vopsele auto. Cosmetica/intretinere auto.

www.policolor.ro

Producator de materiale de constructii. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Comert cu materiale de constructie.

www.pv.ro

Furnizare de materiale de constructii. Constructii. Servicii de constructie. Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect.

www.procema.ro

Folii profesionale adezive, pentru protejarea temporara a suprafetelor pe durata lucrarilor de constructii. Protejare podele de orice tip, covoare, mochete, pereti, ferestre fara reziduuri.

www.imageconcept.ro

Importator de materiale de constructii. Distributie de produse diverse. Aranjamente si amenajari interioare. Parchet si scandura pt. constructie. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Accesorii pt. faianta si gresie. Finisaje pt.

www.profilux.ro

Producator de ferestre si usi termopan din PVC.

www.rivo.ro

Importator de materiale de constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Finisaje pt. constructii civile.

Imitind perfect tigla clasica, tigla metalica reprezinta o optiune importanta pentru cei ce doresc un acoperis usor dar foarte rezistent, care sa nu necesite intretinere, cu o durata de viata mare.

www.tiglametalica.ro

Pardoseli industriale, administrative si sportive.

www.reda.ro

Furnizeaza solutii metalice complete, sisteme si produse la cheie pentru industria constructiilor civile si industriale si pentru industria ingineriei. Compania ofera o gama variata de produse.

www.ruukki.ro

Importatori si distribuitori de elemente de ventilatie (ventilatoare, grile, usi vizitare), organe de asamblare (suruburi, dibluri, cuie beton, conexpanduri, ancore, coliere), scule si unelte.

www.sagittaint.ro

Comert cu materiale de constructie. Importator de materiale de constructii. Plafoane false, placari, servicii de amenajare.

www.rigips.com

Distributie produse metalurgice.

Cosuri de fum si sisteme de evacuare a gazelor arse. Importator de materiale de constructii.

www.schiedel.ro

Importator direct de produse din otel pentru constructii: cornier, platbanda, profile, tabla laminata la rece si la cald, tabla decapata, tabla galvanizata, bare rotunde si patrate.

www.sidpac.ro

Materiale de constructii, finisaje, izolatii, pardoseli, preturi date tehnice, livrare gratuit, tu alegi!

www.silicoman.esrl.ro

Servicii de consultanta in constructii. Importator de materiale de constructii.

www.construct.ro

Statia de betoane Stere Expert Construct din Bucuresti produce betoane, sape si mortare. In 2008 a inceput productia in Bucuresti prin infiintarea unei statii de betoane Ón localitatea Afumati, acoperind zona de nord a Bucurestiului.

www.statiedebetoane.org.ro

Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Izolatii termice si hidroizolatii. Izolatori hidro, termici si fonici. Importator de materiale de constructii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Materii prime si materiale.

www.stizolyth.ro

Beton microporos polimeric-material usor, ieftin si rezistent pentru constructii. Recomandat pentru vile, apartamente rezidentiale, constructii cu durata mare de viata.

Companie lucratoare in antrepriza pe domeniul amenajarilor interioare in rigips si montarea si fabricarea balustradelor de inox.

Intrata pe piata locala in 2006. Facem parte din Tarmac Group - Anglo-American Group, unul dintre cei mai mari producatori de agregate si betoane din lume.

www.tarmac.com

Furnizare de materiale de constructii.

www.italpannelli.ro

Wellness Stones - Expertul dvs in piatra naturala. WE bring you the incredible beauty of Indian stones! Producator de granit, marmura, calcar, ardezie, gresie, travertin.

Furnizor pompe. Conducte si accesorii din materiale plastice. Aparatura de laborator si analize. Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Armaturi industriale. Echipamente si instalatii de vidare - furnizare. Compresoare de aer. Fitinguri si subansamble.

www.verder.ro

Importator de materiale de constructii.


  0 - 50 51 - 100 din 79
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web