Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
17 companii din judetul Suceava activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Sanitare & Armaturi & Articole.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Articole sanitare din materiale feroase. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Cutii din carton pt. ambalare produse finite.

www.cartonajulcoop.go.ro

 

Importator de faianta si gresie. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Importator de articole si instalatii sanitare. Armaturi sanitare pt. constructii. Decoratiuni interioare. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

www.casaplus.ro

Furnizare de materiale de constructii. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Comert en-gros si en-detail. Comert en-gros. Comercializare en-gros de articole sanitare. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Comercializare electrocasnice en-detail. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Hotel.

www.hotelminut.ro

Instalatii pt. constructii. Instalatii exterioare pt. constructii. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

www.instcomp.ro

Instalatii de incalzire electrice. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Importator de articole si instalatii sanitare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

www.inter-conti.ro

Comert en-gros. Magazin metalo-chimice. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Instalatii electrice si automatizari. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comert cu materiale de constructie. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Comercializare accesorii pt.

www.radio-tel.ro

Comercializare en-detail de articole sanitare. Importator de articole si instalatii sanitare.

Comercializare en-detail a materialelor plastice. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Comert cu materiale de constructie. Articole sanitare din materiale feroase.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Aranjamente si amenajari interioare. Magazin metalo-chimice.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.


Recomandari: 33 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Sanitare & Armaturi & Articole din judetele invecinate ( Neamt, Botosani, Bistrita-Nasaud, Iasi ).

Producem si comercializam obiecte sanitare din portelan si piese ceramice termice pentru sobe si seminee.

Suntem distribuitori unici pe piata romaneasca ai robinetilor Bolder Valve si FAF Valve, producatori cu o veche traditie in domeniul armaturilor industriale.

Instalatii de alimentare cu apa, sanitare si incalzire, sisteme de irigatii, fose. Lucrari de amenajari interioare si exterioare.

Executam urmatoarele tipuri de lucrari: lucrari de instalatii tehnico-sanitare, alimentari cu apa, canalizare, incalzire, lucrari de constructii cladiri, lucrari de amenajari interioare.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Produse tehnico-sanitare. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Comert en-gros a materialelor de constructie. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Comercializare en-detail de produse chimice. Comercializare de produse chimice si petrochimice. Magazin metalo-chimice.

Constructii civile si industriale. Instalatii electrice si retele. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Comercializare en-gros de articole sanitare. Comercializare en-detail de articole sanitare. Productie si comercializare articole de pescuit. Comercializare suruburi si accesorii metalice. Articole sanitare din materiale feroase. Cabluri electrice si accesorii.

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii civile si industriale. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii de ventilatie si aerisire. Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din PVC si lemn. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Organe de asamblare.

Comercializare en-detail de articole sanitare.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Constructie civila. Comert cu materiale de constructie. Aranjamente si amenajari interioare.

Comert cu materiale de constructie. Instalatii de incalzire si climatizare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Comercializare en-gros a produselor industriale. Comercializare en-gros de articole sanitare.

Instalatii de climatizare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Echipamente si produse pt. parcuri de distractii. Furnizor de articole sanitare din fibra de sticla. Pensiune agroturistica. Casa de oaspeti. Producator de fibre de sticla si alte produse. Constructii din fibra de sticla.

Articole sanitare din acril.

Furnizor de articole sanitare din fibra de sticla.

Instalatii si echipamente. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Echipamente electrice de incalzire centrala.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Contoare pt. apa; apometre diferite debite. Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Organe de asamblare.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Produse tehnico-sanitare.

Instalatii exterioare pt. constructii. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Confectii, profile si armaturi metalice.

Organe de asamblare. Prelucrari mecanice prin aschiere. Servicii industriale. Galvanizare si tratamente speciale pt. articole din metal.

Comercializare en-gros a produselor industriale. Comert en-gros. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare de produse din industria metalurgica. Comercializare en-detail de produse chimice.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Scule si accesorii. Furnizare de materiale de constructii. Scule electrice. Organe de asamblare.

Comercializare en-gros de articole sanitare.

Comercializare en-gros de articole sanitare. Comert en-gros cu aparate electrice. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Instalatii de incalzire locuinte. Becuri, iluminat stradal si particular.

Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Constructii civile si industriale. Servicii in constructie. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Comert cu materiale de constructie. Scule de mana profesionale. Comercializare en-detail de articole sanitare. Produse tehnico-sanitare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web