Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
9 companii din judetul Arad activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii.

Constructii. Servicii de constructie. Instalatii in constructii. Aranjamente si amenajari interioare.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Instalatii pt. constructii.

 

Montaj si vanzari instalatii termo-hidro-sanitare; instalatii aferente cladirilor.

www.hidroterm.ro

Instalatii de incalzire si climatizare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii pt. constructii. Intretinere si reparatii cazane. Instalatii exterioare pt. constructii. Proiectare si executie conducte de gaz natural.

www.instalgroup.ro

Instalatii exterioare pt. constructii. Instalatii in constructii.

Instalatii in constructii. Instalatii si distributie de gaz metan. Instalatii si echipamente. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii.

www.mondialouest.ro

Societate autorizata ISCIR realizeaza montare, instalare, punere in functiune si service pentru instalatii de incalzire, verificari tehnice periodice, precum si autorizarea functionarii cazanelor.

www.omnistal.ro

Instalatii in constructii. Comert cu materiale de constructie.

Producator in sectiunea Instalatii & Reparatii din domeniul Electrice. Comerciant in sectiunea Masura & Control & Automatizare din domeniul Instalatii. Comerciant in sectiunea Climatizare & Ventilatie.

www.preconelectric.ro


Recomandari: 41 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii din judetele invecinate ( Timis, Bihor, Hunedoara, Cluj ).

Unic distribuitor in Romania al articolelor hidro-termo-sanitare produse de SC Tiemme Spa Italia.

Depozit en-gross materiale pentru instalatii termice: tevi cupru si Henco, calorifere, cazane, accesorii de montaj, consultanta si transport gratuit la beneficiar.

Proiectare si executie instalatii in constructii; autorizatie ANRGN pe instalatii de gaze naturale; autorizatie ISCIR.

Vindem aparatura pt. detectarea defectelor din retelele de apa produse de firma elvetiana Wagamet.

Antreprenor instalatii in constructii.

Consultanta, proiectare, executie, service si mentenanta instalatii in constructii: termice, sanitare, canalizare, apa, gaze naturale, GPL, aer comprimat, climatizare, ventilatii, frig industrial.

Proiectare si cercetare in constructii, instalatii, termotehnica.

Aer conditionat & instalatii frig. Suduri speciale, instalatii termice, sanitare sau electrice. Dealer YORK/zona vest. Acest lucru confirma profesionalismul echipei noastre.

Proiectare instalatii de ventilatie, frigorifice si climatizare. Consultanta in alegerea optima a echipamentelor. Punere in functiune, instalare si service in garantie/post-garantie pt. echipamente.

Servicii in conformitate cu legile in vigoare ale UE (case pasive): panouri solare, fotovoltaice, incalzire pardoseala, aspiratie centralizata, piscine, apa, gaz, canalizare.

Proiectarea si executia instalatiilor electrice interioare, automatizari industriale, montare aer conditionat, alpinism utilitar, lucrari de amenajari interioare si exterioare.

Specializata in furnizarea de spuma de polietilena cu celule inchise in placi sau role, simple sau caserate cu film metalizat sau aluminiu si cauciuc sintetic tip EPDM.

Companie autorizata ISCIR pentru proiectare, expertize, reparatii/montaj a instalatiilor de ridicat.

Vanzari si inchirieri echipamente constructii.

Comercializarea en-gros a produselor folosite la realizarea instalatiilor de ventilare si aspirare a aerului viciat, noxelor, vaporilor, fumului.

Inginer instalatii, cu experienta de peste 10 ani in proiectare si ofertare (persoana fizica autorizata), imi ofer serviciile in realizarea de proiecte, antemasuratori si oferte de instalatii sanitare.

Specializata in realizarea instalatiilor HVAC din domeniul rezidential si industrial, in antreprenoriatul cladirilor de birouri de clasa A si a halelor de productie, si sistemul BMS.

Constructii. Servicii de constructie. Instalatii in constructii. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Constructii civile si industriale. Constructii edilitare si anexe.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Producator de produse elctrocasnice, subansamble si componente. Boilere pt. incalzire apa. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor. Utilaje pt. industria alimentara. Sisteme de incalzire a locutelor.

Servicii de proiectare pt. constructii. Instalatii in constructii. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara.

Instalatii pt. constructii.

Instalatii in constructii. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Servicii de apa si canalizare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii in constructii.

Instalatii in constructii. Constructii edilitare si anexe. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Producator/furnizor de articole sanitare.

Instalatii in constructii.

Instalatii exterioare pt. constructii. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Instalatii de incalzire si climatizare. Contoare pt. energie electrica si termica.

Instalatii in constructii.

Instalatii si echipamente. Instalatii in constructii. Instalatii exterioare pt. constructii. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Instalatii de incalzire si climatizare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Instalatii in constructii. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan.

Instalatii in constructii.

Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Constructii civile si industriale. Instalatii exterioare pt. constructii. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Betoane si agregate de balastiera.

Furnizare de materiale de constructii. Instalatii in constructii. Izolatori hidro, termici si fonici.

Comercializare en-gros de articole sanitare. Instalatii in constructii.

Sisteme automatizate de stingere a incendiilor.

Instalatii in constructii. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii in constructii. Conducte si accesorii din materiale plastice. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Elemente din materiale plastice pt. constructii.

Instalatii in constructii. Echipamente electrice de incalzire centrala. Radiatoare si convectoare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Instalatii in constructii. Confectii, profile si armaturi metalice.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii in constructii. Instalatii electrice si retele.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web