Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
14 companii din judetul Satu-Mare activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii.

Infiintata in anul 2005. Din anul 2005 am inceput colaborarea cu companii producatoare din Germania, Austria, Ungaria si Slovacia largind gama de produse termice.

amadeuscom.ro

Constructii civile si industriale, instalatii si articole sanitare pt. locuinte, instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

 

Instalatii in constructii. Constructii civile si industriale.

Instalatii in constructii.

Aer conditionat si ventilatii pentru confortul caminelor dumneavoastra, vanzare, montaj si service pentru: Daikin, Hitachi, Sharp, LG, Samsung, Fujitsu, Toshiba, Gree, Hokkaido, Nordstar.

www.climazone.ro

Instalatii in constructii. Constructie civila.

Instalatii industriale cu cazane de apa calda, abur sau apa fierbinte ce intra in incidenta ISCIR. Montari/reparare, PIF si service la cazane de abur sau apa calda si instalatii de ardere Weishaupt.

Echipamente de vopsire. Aparatura si echipamente pt. protectia mediului. Instalatii de sablare. Instalatii pt. vopsitorii. Productie de ventilatoare. Instalatii de ventilatie si aerisire. Filtre de aer.

www.innotehnic.ro

Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii de ventilatie si aerisire. Servicii de proiectare pt. constructii.

Instalatii in constructii. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalare si monitorizare contoare de gaz. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Servicii de proiectare pt. constructii.

www.poszet.ro

Constructii. Servicii de constructie. Instalatii in constructii. Constructii civile si industriale.

Instalatii in constructii.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

www.tomiserv.ro

Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii. Intretinere si reparatii in constructii.


Recomandari: 30 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii din judetele invecinate ( Bihor, Maramures, Salaj ).

Instalatii si constructii civile si industriale, ventilatie, statii carburanti, alimentare cu apa, gaz.

Depozit en-gross materiale pentru instalatii termice: tevi cupru si Henco, calorifere, cazane, accesorii de montaj, consultanta si transport gratuit la beneficiar.

Executie instalatii electrice de lumina si forta, civile si industriale. Instalatii automate de compensare a energiei reactive. Bransamente electrice, revizii si reparatii curente.

Proiectare si cercetare in constructii, instalatii, termotehnica.

Proiectare si executie inst. electrie de interior, forta si curenti slabi. Porti automate usi de garaj. Aer conditionat. Intretinere si reparatii inst. electrice. Mansoane si terminale LES. 0,4-20 KV.

Instalatii sanitare, incalziri centrale, reparatii utilaje panificatie, (cuptoare coacere-arzatoare, malaxoare feliatoare etc.). Prestari servicii reparatii - intretinere.

Reprezentat Ferroli si Motan. Vanzari, distributie si service. Autorizat ISCIR pt. toate tipurile de centrale (cazane), contracte de service.

Constructii. Servicii de constructie. Instalatii in constructii. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Constructii civile si industriale. Constructii edilitare si anexe.

Instalatii in constructii. Cazane si recipieni din metal. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Confectii, profile si armaturi metalice.

Instalatii in constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Constructii. Servicii de constructie.

Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii. Constructii. Servicii de constructie.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii in constructii.

Instalatii electrice si retele. Echipamente si instalatii pt. distributia energiei electrice. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii exterioare pt. constructii. Instalatii pt. constructii. Instalatii in constructii.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Producator/furnizor de articole sanitare.

Instalatii in constructii. Comercializare en-gros de articole sanitare. Instalatii si echipamente.

Instalatii pt. constructii. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii de incalzire locuinte. Servicii de proiectare pt. constructii.

Aranjamente si amenajari interioare. Constructii. Servicii de constructie. Instalatii electrice si retele. Instalatii in constructii. Armaturi sanitare pt. constructii.

Instalatii in constructii.

Instalatii in constructii. Echipamente si instalatii de incalzire centrala.

Comercializare en-gros de articole sanitare. Instalatii in constructii.

Producator/furnizor de articole sanitare. Instalatii si echipamente. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Instalatii in constructii. Servicii in constructie. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comert cu materiale de constructie. Confectii, profile si armaturi metalice.

Instalatii in constructii. Instalatii exterioare pt. constructii. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Servicii de proiectare pt. constructii. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Instalatii de ardere, reglare si masurare.

Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii in constructii. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Instalatii in constructii. Echipamente electrice de incalzire centrala. Radiatoare si convectoare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii in constructii. Instalatii exterioare pt. constructii. Constructii civile si industriale. Constructii la cheie.

Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii in constructii. Instalatii de ventilatie si aerisire. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Instalatii in constructii.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii in constructii. Instalatii electrice si retele.

Instalatii in constructii. Instalatii si echipamente. Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web