Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
22 companii din judetul Cluj activeaza in domeniul Transport, sectiunea Rutier Marfuri Intern.

Firma de transport vine in ajutorul d-voastra oferindu-va o gama completa de servicii: transport marfa ieftin atat in Cluj cat si pe teritoriul tarii; transport / mutare mobila ieftin.

www.transportfun.ro

Transport rutier intern si international. Transport de calatori in regim international. Transport rutier intern de calatori.

 

Societate comerciala cu capital privat infiintata in anul 2004. Obiect de activitate expeditia si transportul de marfuri in regim intern si international.

www.cargotrans.com.ro

Transportator international de marfa. Transport rutier intern de marfa. Transport de marfa in regim international.

Transport rutier intern si international. Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

Oferim servicii de transport si distributie marfuri sau mobila, local sau intern, cu autoutilitare Iveco Daily de 1.5to util si 14mc. Experienta in domeniu 4 ani. Posibilitate de contract.

Transport marfa sau mobila, local, intern sau international cu duba inchisa Iveco, 15mc, 1.5to, non-stop! Totul negociabil, tarifare in functie de distanta! Posibil plata la termen!

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Comercializare plasa de sarma. Transport rutier intern de marfa.

Executam transport intern si international rapid de marfuri cu masini de 3,5 t. preturi accesibile.

Transport de marfa intern cu duba Citroen Jumper 2007, 13 m3.

Firma serioasa. Pret negociabil. Nu ezitati a ne contacta. Transport marfa in siguranta in tara sau extern. Se poate incheia si contract.

Servicii de logistica si depozitare marfa. Transport de marfa.

Transport marfa rapid local, intern si international cu autoutilitare Mercedes Sprinter Maxi de 1,5t/14mc/4,20m podea (5 europaleti), distributie marfa local, national (inclusiv super/hipermarket).

www.transportmutaricluj.aaz.ro

Transport marfuri generale, trafic intern, duba echipata cu faguri si stendere, 2.9t 36mc.

Transport rutier de marfuri agabaritice si generale cu platforme extensibile si normale pentru marfuri cu lungime agabaritica si normale. Preturi rezonabile ce includ toate autorizatiile necesare.

Efectuam transport marfa intern cu masini intre 1 tona si 5 tone pe orice ruta. Efectuam 2 curse regulate pe sapatamana pe ruta Cluj-Bucuresti, taxare pe un singur sens in functie de volum si greutate.

Transport marfa pe orice ruta din tara, la cele mai bune preturi.

Transport cu autobasculante 8x4 cu bena de 18m3.

Transport rutier de marfuri generale in tara cu autoutilitare de 1,5 tone si 7 mc. util! Se asigura ridicarea de la beneficiari a dif. instrumente de plata inclusiv numerar! Exp. de peste 10 ani !

Tractari auto non-stop. Transport utilaje maxim 8 Tone, asistenta rutiera. Vanzari autoturisme din stoc sau la comanda. Parcari-depozitari vehicule noi sau folosite.

www.tractari-autovehicule.ro

Transport marfa generala, local si intern cu duba inchisa Iveco TurboDaily de 15 mc si 1.5t. Pret negociabil. Tarifare in functie de distanta. Posibilitate plata la termen.

Transport rutier intern si international.


Recomandari: 28 companii cu activitate in domeniul Transport, sectiunea Rutier Marfuri Intern din judetele invecinate ( Bihor, Mures, Alba, Bistrita-Nasaud ).

Efectuam transport marfa intern cu camioane de la 5 to - 20 t. pe orice relatie.

Transport intern si international de marfuri. Comert produse din lemn. Intermedieri alte produse. Materiale de constructii.

Societatea comercializeaza imbracaminte si echipamente petru protectia muncii. In acest scop, colaboreaza cu producatori de prestigiu din tara si din strainatate.

Transport 1,3 to la pret avantajos. Caut colaborare cu firme serioase. Licenta de transport si de executie pt. transport marfuri generale.

Societate cu capital majoritar privat, produce si comercializeaza dolomita,calcar de Baita folosit ca materie prima in productia de premixuri si nutreturi combinate, precum si in industria sticlariei.

Transport rutier de marfuri, parc auto propriu.

Asiguram transport cu semiremorci basculante oriunde in tara.

Transport intern.

Transport intern de marfuri cu masini de mare tonaje, materiale de constructii, produse de balastiera.

Tamplarie lemn triplustratificat cu geam termopan, sticla Low-E, usi interior, exterior, gama variata de modele si culori, din brad, stejar, alte esente, vopsele si lacuri ecologice, mobila din lemn.

Oferim servicii de tractari auto si asistenta rutiera in judetul Mures dar si in tara. Servicii de transport intern si international de autoturisme si utilitare pe platforme specializate. Seriozitate.

Tractari auto-moto cu platforme speciale intern-extern, service auto-moto de urgenta.

Transport rutier de marfuri, intern si international, cu camioane frigorifice si prelata, pana la 24 tone, la cele mai mici preturi.

Transport intern si international (dedicat & grupaj & depozitare). Lider in domeniul transportului international de marfuri si logisticii.

Transport marfa in Oradea si in alte localitati la cele mai mici preturi.

Transport marfa intern cu masini sarcina utila 20t.

Transport rutier intern. Transport rutier intern de marfa. Transport mecanizat in domeniul agricol. Distribuitor autohton de autovehicule. Service auto general. Toate marcile de masini.

Transport rutier intern si international de calatori. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Transport rutier intern de marfa. Transport de calatori in regim international.

Transport rutier intern si international.

Transport rutier intern si international de marfa. Transport de marfa. Transport rutier intern si international. Transport rutier intern de marfa. Transport rutier intern.

Transport rutier intern si international. Transport rutier intern si international de calatori. Transport rutier intern si international de marfa. Service auto general. Toate marcile de masini. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica.

Transport rutier intern si international. Transport international de articole finite textile.

Transport de marfa.

Transport rutier intern de marfa.

Constructii. Servicii de constructie. Transport rutier intern de marfa. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Servicii in constructie. Comert cu materiale de constructie.

Transport rutier intern si international de marfa.

Scoala de soferi. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Spalatorie auto. Service auto general. Toate marcile de masini.

Transport rutier intern de marfa.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web