Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
18 companii din judetul Cluj activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare.

Firma ce ofera servicii integrate de resurse umane. Si atat! Dupa ce ne veti fi clienti sau candidati, veti intelege filosofia muncii noastre.

www.altres-hr.ro

Activeaza in domeniile managementului si al resurselor umane. Livreaz?? servicii de: training&team building, analiza&dezvoltare de competente, analiza&dezvoltare organizationala.

www.atuconsulting.ro

 

Agentie de selectie si plasare a fortei de munca in Romania si strainatate. BRGwork ofera clientilor sai programele Summer Work and Travel, Au Pair, munca sezoniera in SUA sau Europa, babysitting RO.

www.brgwork.ro

Selectia si plasarea fortei de munca. Salarizare si personal.

Consultanta resurse umane: recrutare-selecti, analiza si proiectarea posturilor, training, evaluarea performantelor, evaluarea aptitudinilor, diagnoza organizationala, legislatia muncii.

www.commodo.ro

Companie de training-uri si consultanta al carei scop este oferirea de servicii complete in instruire si dezvoltare personala. Suntem furnizori autorizati de training-uri.

www.eutrc.ro

Firma de resurse umane specializata in recrutare si selectie de personal, head hunting, diagnoza organizationala si o gama variata de traininguri.

www.forumconsult.ro

Sistem online de recrutare a fortei de munca din Romania, care se adreseaza atat angajatorilor cat si persoanelor aflate in cautarea unui job.

www.infomunca.ro

Work and Travel program USA 2008. Cele mai mici costuri din Romania! Cele mai bine platite job-uri la cazinouri, restaurante, hoteluri! Incepand de la 333$ inscriere gratuita! Creditare.

www.interjobeu.ro

Recrutare de personal (clasica sau orientata). Training. Evaluare de personal (psihologica, aptitudinala). Managementul performantelor. Analiza muncii. Diagnozele organizationale.

www.ijc.ro

Compania de 3ning pentru 3neri. Prin programele noastre, ajutam 3nerii si organizatiile si-si imbunatateasca performantele in instruire.

www.foreground.ro

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera. Cursuri pt. invatare limbi straine.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

www.promointernational.ro

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal.

Partner of Swiss Consulting Group, Switzerland; training programmes; recruiting and selection of personnel; consulting.

www.smart-training.ro

Oferim servicii integrate de resurse umane. Munca prin agent de munca temporara. Recrutare si selectie. Head hunting. Salarizare. Training. Teste psihologice. Fisa postului. Consultanta de legislatie.

www.starjobs.eu

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

www.studenttravel.ro

Aurora Work And Travel ofera locuri de munca in strainatate prin programe: joburi in America, locuri de munca in America, work and travel SUA, locuri de munca H2b SUA, job-uri in strainatate.

www.aurorawat.ro


Recomandari: 13 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare din judetele invecinate ( Bihor, Mures, Alba, Bistrita-Nasaud ).

Servicii de consultanta pentru cele 6 sisteme de resurse umane: recrutare (punem la dispozitia clientului o bogata baza de date).

Nova Etapa. Training profesionist. 13 ani experienta in training de traineri si training vocational. Va oferim training modular, cu suport didactic pe DVD, filme pedagogice si manuale proprii.

Firma autorizata de recrutare si plasare forta de munca in strainatate. Servicii profesionale de curatenie pentru persoane fizice si juridice.

Servicii psihologie in domeniul psihologiei muncii, transportului, psihologie clinica si psihologie aplicata in domeniul apararii si sigurantei nationale.

Selectie, recrutare si plasare forta de munca.

Furnizeaza servicii de consultanta in cariera persoane si companii, programe de training, solutii eficiente pentru dezvoltare resurse umane. Training autorizat Consilier in cariera GCDF.

Recrutare si plasare forta de munca in Romania si in strainatate.

Activitati de consultanta pentru afaceri si management. Recrutare si plasare de personal. Alte forme de invatamant (evaluare personal si perfectionare manageriala si profesionala).

Administrare personal, salarizare, REVISAL, intocmire/transmitere electronica a declaratiei D112. Secretariat. Promovare web.

Intermedieri si consultanta financiara. Servicii de traducere.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Emigrare in Australia sau Noua Zeelanda. Cattrom este o companie specializata in servicii de consultanta pe piata din Romania. Oferim contract de munca cu viza permanenta sau temporara in Australia.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web