Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
24 companii din judetul Arad activeaza in domeniul Afaceri, sectiunea Intermedieri & Consultanta Financiar & Juridica.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Portico KFT este reprezentantul exclusiv in Romania al produselor firmei de chimie industriala germana Acmos. Agentii de separare(demulatori) ACMOS sunt de top in Europa.

www.portico.hu

 

Consultanta in domeniul afacerilor si marketing.

Servicii de consultanta si intermediere imobiliara, consultanta financiara. Consiliem de 4 ani clientii nostri, intotdeauna cu profesionalism si respect.

www.cardinal-imobiliare.ro/

Oferim firmelor solutii optime de aparitie pe internet. Scopul este ca firmele mici si mijlocii sa ajunga mai repede la potentialii clienti.

www.centruinfo.ro

Consultanta financiar-bancara gratuita, in parteneriat la nivel national cu 12 din cei mai importanti jucatori de pe piata bancara din Romania.

www.ymaxpremier.ro

Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

Lichidator societati comerciale. Servicii de contabilitate. Evidenta financiara. Evaluator imobiliar pt. terenuri si constructii.

Consultanta in afaceri. Consultanta pt. management.

Consultanta pentru firme-programe de creditare oferite de Uniunea Europeana Programul PHARE, ISPA, LIFE, SAPARD. Ghid granturi fonduri nerambursabile programe de creditare oferite de Uniunea Europeana.

www.euroglobalservice.home.ro

Lichidator societati comerciale.

www.euroconsult.ro

Lichidator societati comerciale.

www.expertarad.ro

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Consultanta in afaceri.

www.ideapro.ro

Servicii profesionale de consultanta in vederea implementarii si certificarii sistemelor ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000/HACCP, OHSAS 18001, ISO 15189.

www.interface.ro

Societate profesionala de consultanta juridica. Constituiri, modificari SC; consultanta juridică interna; consultanta in administratiei publice; reprezentari in instante si relatii cu terti.

Comercializare carne. Intermediere comerciala de produse diverse.

Consultanta. Consultanta in afaceri.

Consultanta. Securitatea&sanatatea muncii.

Imobilisvest Arad - portalul de imobiliare, constructii si amenajari din judetul Arad. Anunturi din domeniul imobiliar, apartamente, birouri, case, spatii comerciale, garsoniere, hale industriale.

www.imobilisvest.ro

Lichidator societati comerciale.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Consultanta personala.

Consultanta in afaceri. Servicii de audit financiar/contabil. Lichidator societati comerciale. Servicii de contabilitate. Evidenta financiara. Evaluari si expertize.

www.wim.ro


Recomandari: 26 companii cu activitate in domeniul Afaceri, sectiunea Intermedieri & Consultanta Financiar & Juridica din judetele invecinate ( Timis, Bihor, Hunedoara, Cluj ).

Agentie imobiliara situata in vestul romaniei, dispune de o puternica baza de date computerizata, putem oferi prin metode moderne de prezentare, numeroasele oferte.

Consultanta imobiliara pentru investitori straini.

Consultanta afaceri.

Compania ofera servicii de consultanta juridica in afaceri, la cerere sau pe baza de abonament lunar, in domeniile dreptului comercial, fiscal, muncii, proprietatii intelectuale.

Comert cu seminte, erbicide, ingrasaminte chimice, cereale, soia, f.soarelui, mustar, rapita, produse agroalimentare, intermedieri v/c terenuri agricole si intravilane, fier vechi.

Cuptoare de topire si mentinere calda alumniu - produse de firma germana ZPF Therm. Consultanta pentru investitori straini. Intermedieri intre firme romanesti si germane.

Servicii de contabilitate, consultanta fiscala si contabila, consultanta de finantari, consultanta de afaceri.

Servicii consultanta. Gama completa de servicii oferite societatilor, cu precadere asistenta acordata societatilor italiene in privinta problematicilor logistice, legale, fiscale.

Consultanta achizitii. Consultanta investitii straine. Marketing si publicitate. Turism. Management cultural. Organizare evenimente, concerte, expozitii. Contabilitate si consultanta finaciara.

Serviciu de teambuilding outdor foarte eficient. Fiecare sesiune este adaptata exact la cerintele si nevoile clientului.

Proiectam sisteme de crestere pentru cele mai diverse specii de interes pentru acvacultura: sturioni, crap si alte ciprinide, pastravi, somni, salau, pesti ornamentali, raci si broaste.

Consultanta in afaceri si management, intermedieri imobiliare.

Specializata in oferirea de consultanta in vederea obtinerii de finantari nerambursabile prin accesarea fondurilor europene de catre IMM, companii mari si foarte mari.

Intermediaza: vanzare-chirie apartamente, case, vile, spatii comerciale si productie, terenuri, activitate.

Companie tinara, intermedieri produse alimentare si nealimentare, consultanta fonduri structurale, sondaje, cercetari de MK, state de plata.

Consultanta in afaceri si management, comert, servicii informationale, servicii de marketing, servicii informationale, servicii de intermediere in tranzactiile cu utilaje de prelucrare a metalelor.

Companie de brokeraj financiar - Solutii de finantare adaptate fiecarui proiect de investitie, leasing si credit.

Oferim consultanta pt. pregatirea/scrierea proiectelor cu finantare europeana FEADR, POR, POSCCE, POSDRU. Asiguram managementul proiectului pe perioada implementarii si servicii post-implementare.

Consiliere pt. persoane fizice in alegerea solutiei potrivite de finantare in functie de nevoile, la realizarea, depunere, urmarirea dosarului de documente necesare.

Ofera consultanta, sfaturi si intermedierea gratuita de credite bancare. Colaboram cu 10 banci: BCR, Bancpost, B.Romaneasca, Credit Europe, OTP, Unicredit, Alpha, Piraeus.

Infiintari firme, SRL, PFA, act constitutiv, puncte de lucru, CUI, acte aditionale, cursuri acreditate de pregatire profesionala, servicii de protectia muncii si PSI, evaluare de risc - Legea 319/2006.

Firma de consultanta si intermediere intre firmele din Romania si cele din Spania. Somos una consultora de inversiones internacionales.

Servicii integrate de intermediere si consultanta in diverse domenii specializate, cu orientare catre sfera atragerii de capital si/sau imprumuturi pentru IMM.

Asistenta si consultanta in afaceri. Servicii de recuperari creante.

Tractari auto Gherla, recuperari autovehicule avariate sau defecte pe platforma specializata 2 tone, serviciu non-stop.

Societate de consultanta in afaceri: financiara, fiscala, juridica, expertize, evaluari, documentatii de orice tip, servicii HR si recrutare personal, intermedieri credite bancare, agent asigurari.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web