Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
31 companii din judetul Cluj activeaza in domeniul Afaceri, sectiunea Intermedieri & Consultanta Financiar & Juridica.

Broker de asigurare. Acordam consultanta clientilor pentru: negocierea/incheierea politelor de asigurare, lichidarea daunelor.

www.cmcasigurari.ro

Oferim servicii de consultanta in afaceri.

www.pro-consultanta.ro

 

Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

Banca comerciala. Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii. Consultanta financiar-bancara; audit.

www.eximbank.ro

Companie de brokeraj financiar - Solutii de finantare adaptate fiecarui proiect de investitie, leasing si credit.

www.b-expert.ro

Consultanta in afaceri.

Consiliere financiara.

Consultanta pt. management. Cursuri de management. Consiliere financiara.

Studii de fezabilitate; analize tehnice. Consultanta.

www.darian.ro

Servicii de audit financiar/contabil. Consultanta in afaceri. Consultanta. Contabilitate si servicii de contabilitate. Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate. Studii de fezabilitate; analize tehnice. Lichidator societati comerciale.

Firma de consultanta independenta specializata pe achizitia de energie. Oferim sprijin partenerilor nostri in primul rand in alegerea furnizorilor de energie electrica si gaze naturale.

www.ensorce.ro

Va oferim prin intermediul colaboratorilor companiei noastre servicii de consultanta juridica, consultanta financiara, infiintare de offshore, marketing si management al afacerii.

www.evotrend.ro

Ofera consultanta, sfaturi si intermedierea gratuita de credite bancare. Colaboram cu 10 banci: BCR, Bancpost, B.Romaneasca, Credit Europe, OTP, Unicredit, Alpha, Piraeus.

www.dbsol.ro

Asistenta si consultanta in afaceri. Servicii de recuperari creante.

www.filip-associates.eu

Tractari auto Gherla, recuperari autovehicule avariate sau defecte pe platforma specializata 2 tone, serviciu non-stop.

tractari-gherla.blogspot.com

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Consultanta. Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

Consiliere pt. persoane fizice in alegerea solutiei potrivite de finantare in functie de nevoile, la realizarea, depunere, urmarirea dosarului de documente necesare.

www.aiaxcapital.ro

Consultanta in afaceri. Evaluari si expertize.

Servicii de consultanta juridica.

juridic-consulting.cabanova.ro/

Membra a Grupului Financiar IMOFINANCE, pune la dispozitia clientilor sai, persoane juridice, microcredite pentru inceperea sau dezvoltarea unei afaceri.

www.imogrup.ro

Va ofera prin profesionisti sai o gama larga de servicii: consultanta in afaceri, infiintari, modificari societate, redactari acte si statute, recodificari.

www.consultantaseffer.ro

Cabinet individual ofera servicii de contabilitate, salarizare-personal, certificari bilant, consultanta fiscala, servicii de cenzorat. Firme noi - tarife promotionale!

www.oantaexpert.adtob.ro/

Optima Finance este un Broker de Credite Independent, care satisface nevoile de consultanta ale clientilor sai in mod prioritar, urmarind selectarea solutiei optime de creditare prin banci partenere.

www.optimafinance.ro

RT Tax ofera servicii de returnare a taxelor pe venit pentru persoanele care au lucrat in SUA, Marea Britanie, Irlanda, Norvegia, Olanda, Germania, Australia, Noua Zeelanda, Danemarca sau Canada!

www.rttax.com/RO

Recrutarea si plasarea de personal specializat in toate domeniile medicale, in Franta, atat in mediul urban, cat si in mediul rural.

www.santemed.ro

Cea mai importanta societate de profil cu sediul in Cluj-Napoca, iar in portofoliul de clienti se afla cele mai mari companii din regiune.

www.transilvaniarecuperaricreante.ro

Fie ca esti proprietar de afacere sau administrezi una, Umbrela de Amenzi iti ofera posibilitatea externalizarii unor activitati consumatoare de timp si resurse financiare.

umbreladeamenzi.ro

Lichidator societati comerciale.


Recomandari: 19 companii cu activitate in domeniul Afaceri, sectiunea Intermedieri & Consultanta Financiar & Juridica din judetele invecinate ( Bihor, Mures, Alba, Bistrita-Nasaud ).

Agentie imobiliara situata in vestul romaniei, dispune de o puternica baza de date computerizata, putem oferi prin metode moderne de prezentare, numeroasele oferte.

Aveti nevoie ca produsul dvs. sa fie comercializat in strainatate? Noi va gasim clientii de pe piata externa. Comisioane extrem de mici, in conditii contractuale fara nici un risc din partea dvs!

Consultanta afaceri.

Consultanta in afaceri si management. Consultanta sisteme de calitate ISO 9001. Agentia Imobiliara Cugir.

Servicii de consultanta in afaceri si management pentru antreprenori, societati debutante - inregistrarea societatii, planificare, conducere, contabilitate, etc.

Not available.

Lider in domeniul consultantei pentru implementarea sistemelor de management: ISO 9000; ISO 14000; HACCP; OHSAS 18000. Peste 700 de organizatii sunt clienti PEGAS.

Intermediaza: vanzare-chirie apartamente, case, vile, spatii comerciale si productie, terenuri, activitate.

Oferim consultanta si intocmiri proiecte pentru obtinerea de finantari, IMM-lor, pentru investitii.

Companie tinara, intermedieri produse alimentare si nealimentare, consultanta fonduri structurale, sondaje, cercetari de MK, state de plata.

Intermediere vanzari/cumparari de pe piata mondiala produse diverse: ciment, otel, uree, fructe, grau, peste si conserve de peste, fosfat, textile, vin, ulei de masline, zahar, sine tren, cupru.

Servicii integrate de intermediere si consultanta in diverse domenii specializate, cu orientare catre sfera atragerii de capital si/sau imprumuturi pentru IMM.

Societate de consultanta in afaceri: financiara, fiscala, juridica, expertize, evaluari, documentatii de orice tip, servicii HR si recrutare personal, intermedieri credite bancare, agent asigurari.

Activitati de contabilitate si consultanta in domeniul fiscal.

Consultanta ISO Oradea: ISO 9001 managementul calitatii; ISO 14001 Managementul mediului; ISO 18001 (OHSAS 18001) sanatate si securitate ocupationala.

Executor judecatoresc. Activitati specifice de executare silita.

Va oferim un pachet de servicii, care va permit sa infiintati in cel mai scurt timp o societate comerciala, inteprindere individuala, persoana fizica autorizata cu multiple obiecte de activitate.

Agentia Imobiliara Simonisim ofera servicii de consultana in domeniul imobiliar, administrari imobile, investitii, intermediere vanzare/cumparare imobile, terenuri, evaluari imobiliare, inchirieri.

Intermedieri si consultanta financiara. Servicii de traducere.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web