Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
28 companii din judetul Bihor activeaza in domeniul Afaceri, sectiunea Intermedieri & Consultanta Financiar & Juridica.

Companie tinara, intermedieri produse alimentare si nealimentare, consultanta fonduri structurale, sondaje, cercetari de MK, state de plata.

Consiliere financiara.

 

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Consiliere financiara.

Consiliere financiara.

Consiliere financiara.

Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate.

Consiliere financiara.

Consiliere financiara.

Intermediaza: vanzare-chirie apartamente, case, vile, spatii comerciale si productie, terenuri, activitate.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Consultanta. Consultanta juridica si reprezentare. Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii. Consultanta fiscala pt. impozite si taxe datorate statului.

www.handerson.ro

Servicii integrate de intermediere si consultanta in diverse domenii specializate, cu orientare catre sfera atragerii de capital si/sau imprumuturi pentru IMM.

www.BROKERdeBANI.ro

Consultanta ISO Oradea: ISO 9001 managementul calitatii; ISO 14001 Managementul mediului; ISO 18001 (OHSAS 18001) sanatate si securitate ocupationala.

www.ingeniumconsult.ro

Consultanta afaceri.

Societate de consultanta in afaceri: financiara, fiscala, juridica, expertize, evaluari, documentatii de orice tip, servicii HR si recrutare personal, intermedieri credite bancare, agent asigurari.

Consultanta.

Consiliere financiara.

Consiliere financiara.

Va oferim un pachet de servicii, care va permit sa infiintati in cel mai scurt timp o societate comerciala, inteprindere individuala, persoana fizica autorizata cu multiple obiecte de activitate.

www.olden.aaz.ro

Consiliere financiara.

Agentie imobiliara situata in vestul romaniei, dispune de o puternica baza de date computerizata, putem oferi prin metode moderne de prezentare, numeroasele oferte.

Agentia Imobiliara Simonisim ofera servicii de consultana in domeniul imobiliar, administrari imobile, investitii, intermediere vanzare/cumparare imobile, terenuri, evaluari imobiliare, inchirieri.

www.simonisim.aaz.ro

Lichidator societati comerciale.


Recomandari: 22 companii cu activitate in domeniul Afaceri, sectiunea Intermedieri & Consultanta Financiar & Juridica din judetele invecinate ( Cluj, Arad, Satu-Mare, Salaj ).

Societate profesionala de consultanta juridica. Constituiri, modificari SC; consultanta juridică interna; consultanta in administratiei publice; reprezentari in instante si relatii cu terti.

Consultanta pentru firme-programe de creditare oferite de Uniunea Europeana Programul PHARE, ISPA, LIFE, SAPARD. Ghid granturi fonduri nerambursabile programe de creditare oferite de Uniunea Europeana.

Imobilisvest Arad - portalul de imobiliare, constructii si amenajari din judetul Arad. Anunturi din domeniul imobiliar, apartamente, birouri, case, spatii comerciale, garsoniere, hale industriale.

Oferim firmelor solutii optime de aparitie pe internet. Scopul este ca firmele mici si mijlocii sa ajunga mai repede la potentialii clienti.

Companie de brokeraj financiar - Solutii de finantare adaptate fiecarui proiect de investitie, leasing si credit.

Consiliere pt. persoane fizice in alegerea solutiei potrivite de finantare in functie de nevoile, la realizarea, depunere, urmarirea dosarului de documente necesare.

Ofera consultanta, sfaturi si intermedierea gratuita de credite bancare. Colaboram cu 10 banci: BCR, Bancpost, B.Romaneasca, Credit Europe, OTP, Unicredit, Alpha, Piraeus.

Servicii profesionale de consultanta in vederea implementarii si certificarii sistemelor ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000/HACCP, OHSAS 18001, ISO 15189.

Infiintari, modificari societati comerciale in Satu Mare.

Servicii de consiliere juridica, la nivel profesional pt.: redactare si negociere contracte comerciale, de munca; consiliere si reprezentare juridica in materia litigiilor comerciale.

Asistenta si consultanta in afaceri. Servicii de recuperari creante.

Tractari auto Gherla, recuperari autovehicule avariate sau defecte pe platforma specializata 2 tone, serviciu non-stop.

Broker de asigurare. Acordam consultanta clientilor pentru: negocierea/incheierea politelor de asigurare, lichidarea daunelor.

Servicii de consultanta juridica.

Va ofera prin profesionisti sai o gama larga de servicii: consultanta in afaceri, infiintari, modificari societate, redactari acte si statute, recodificari.

Portico KFT este reprezentantul exclusiv in Romania al produselor firmei de chimie industriala germana Acmos. Agentii de separare(demulatori) ACMOS sunt de top in Europa.

Consultanta financiar-bancara gratuita, in parteneriat la nivel national cu 12 din cei mai importanti jucatori de pe piata bancara din Romania.

Membra a Grupului Financiar IMOFINANCE, pune la dispozitia clientilor sai, persoane juridice, microcredite pentru inceperea sau dezvoltarea unei afaceri.

Servicii de consultanta si intermediere imobiliara, consultanta financiara. Consiliem de 4 ani clientii nostri, intotdeauna cu profesionalism si respect.

Recrutarea si plasarea de personal specializat in toate domeniile medicale, in Franta, atat in mediul urban, cat si in mediul rural.

Consultanta in domeniul afacerilor si marketing.

Va oferim prin intermediul colaboratorilor companiei noastre servicii de consultanta juridica, consultanta financiara, infiintare de offshore, marketing si management al afacerii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web