Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
23 companii din judetul Hunedoara activeaza in domeniul Afaceri, sectiunea Intermedieri & Consultanta Financiar & Juridica.

Organizam cursuri pe tematica Fondurilor Structurale: Accesarea Fondurilor, scrierea proiectelor pe Fonduri, Expert Achizitii Publice, Analiza Cost Beneficiu. Oferim consultanta pe fonduri structurale.

www.centrulmaster.ro

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

 

Servicii juridice de mediere amiabila a conflictelor.

www.ucmro.ro

Consultanta personala.

www.iancuhd.ro

Consultanta fiscala pt. impozite si taxe datorate statului.

www.pgexpert.ro

Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

www.cripmmdeva.ro

Consultanta. Servicii de consultanta in constructii.

Contabilitate pe calculator si declaratii fiscale.

Consultanta.

Lichidator societati comerciale.

www.expertinsolventa.ro

Serviciu de teambuilding outdor foarte eficient. Fiecare sesiune este adaptata exact la cerintele si nevoile clientului.

www.viatacorporate.com

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Instalatii in constructii.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Consultanta si brokeraj in asigurari. Consultanta in asigurari. Consultanta in afaceri.

Consultanta in afaceri si management, comert, servicii informationale, servicii de marketing, servicii informationale, servicii de intermediere in tranzactiile cu utilaje de prelucrare a metalelor.

www.usedmachines.ro

Intermedieri si consultanta financiara.

Consultanta si brokeraj in asigurari.

Consultanta in afaceri.

Lichidator societati comerciale.


Recomandari: 27 companii cu activitate in domeniul Afaceri, sectiunea Intermedieri & Consultanta Financiar & Juridica din judetele invecinate ( Arad, Timis, Alba, Gorj ).

Societate profesionala de consultanta juridica. Constituiri, modificari SC; consultanta juridică interna; consultanta in administratiei publice; reprezentari in instante si relatii cu terti.

Consultanta pentru firme-programe de creditare oferite de Uniunea Europeana Programul PHARE, ISPA, LIFE, SAPARD. Ghid granturi fonduri nerambursabile programe de creditare oferite de Uniunea Europeana.

Consultanta imobiliara pentru investitori straini.

Activitati de reorganizare judiciara si faliment. Consultanta de afaceri si management.

Compania ofera servicii de consultanta juridica in afaceri, la cerere sau pe baza de abonament lunar, in domeniile dreptului comercial, fiscal, muncii, proprietatii intelectuale.

Consultanta in afaceri si management. Consultanta sisteme de calitate ISO 9001. Agentia Imobiliara Cugir.

Comert cu seminte, erbicide, ingrasaminte chimice, cereale, soia, f.soarelui, mustar, rapita, produse agroalimentare, intermedieri v/c terenuri agricole si intravilane, fier vechi.

Cuptoare de topire si mentinere calda alumniu - produse de firma germana ZPF Therm. Consultanta pentru investitori straini. Intermedieri intre firme romanesti si germane.

Servicii de contabilitate, consultanta fiscala si contabila, consultanta de finantari, consultanta de afaceri.

Servicii consultanta. Gama completa de servicii oferite societatilor, cu precadere asistenta acordata societatilor italiene in privinta problematicilor logistice, legale, fiscale.

Consultanta achizitii. Consultanta investitii straine. Marketing si publicitate. Turism. Management cultural. Organizare evenimente, concerte, expozitii. Contabilitate si consultanta finaciara.

Imobilisvest Arad - portalul de imobiliare, constructii si amenajari din judetul Arad. Anunturi din domeniul imobiliar, apartamente, birouri, case, spatii comerciale, garsoniere, hale industriale.

Proiectam sisteme de crestere pentru cele mai diverse specii de interes pentru acvacultura: sturioni, crap si alte ciprinide, pastravi, somni, salau, pesti ornamentali, raci si broaste.

Consultanta in afaceri si management, intermedieri imobiliare.

Specializata in oferirea de consultanta in vederea obtinerii de finantari nerambursabile prin accesarea fondurilor europene de catre IMM, companii mari si foarte mari.

Oferim firmelor solutii optime de aparitie pe internet. Scopul este ca firmele mici si mijlocii sa ajunga mai repede la potentialii clienti.

Oferim consultanta pt. pregatirea/scrierea proiectelor cu finantare europeana FEADR, POR, POSCCE, POSDRU. Asiguram managementul proiectului pe perioada implementarii si servicii post-implementare.

Intermediere vanzari/cumparari de pe piata mondiala produse diverse: ciment, otel, uree, fructe, grau, peste si conserve de peste, fosfat, textile, vin, ulei de masline, zahar, sine tren, cupru.

Infiintari firme, SRL, PFA, act constitutiv, puncte de lucru, CUI, acte aditionale, cursuri acreditate de pregatire profesionala, servicii de protectia muncii si PSI, evaluare de risc - Legea 319/2006.

Firma de consultanta si intermediere intre firmele din Romania si cele din Spania. Somos una consultora de inversiones internacionales.

Servicii profesionale de consultanta in vederea implementarii si certificarii sistemelor ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000/HACCP, OHSAS 18001, ISO 15189.

Activitati de contabilitate si consultanta in domeniul fiscal.

Servicii de contabilitate, impozite si taxe, optimizare CAS, asistenta la controale fiscale, consultanta in organizarea activitatii si documentelor contabile, bilant contabil, fise/declaratii fiscale.

Specializata in consultanta manageriala: evaluare firma, recomandari de imbunatatire, directii de dezvoltare, recrutare-selectie-evaluare-instruire personal.

Portico KFT este reprezentantul exclusiv in Romania al produselor firmei de chimie industriala germana Acmos. Agentii de separare(demulatori) ACMOS sunt de top in Europa.

Consultanta financiar-bancara gratuita, in parteneriat la nivel national cu 12 din cei mai importanti jucatori de pe piata bancara din Romania.

Servicii de consultanta si intermediere imobiliara, consultanta financiara. Consiliem de 4 ani clientii nostri, intotdeauna cu profesionalism si respect.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web