Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
14 companii din judetul Cluj activeaza in domeniul Casa, sectiunea Usi & Porti & Ferestre.

Usi/porti/sisteme de inchidere.

www.usi-ags.ro

Producator consacrat pe piata de profil de usi de garaj, usi sectionale, usi industriale, feronerie, porti, accesorii porti, automatizari, bariere, rulouri, sisteme de parcare.

www.smilo.ro

 

Usi/porti/sisteme de inchidere.

www.artemapuertas.ro

Producator/exportator de mobilier si produse din fier forjat manual, combinat cu lemn, piatra si sticla, pentru interior/ exterior, porti, garduri, balustrade, candelabre, lampi la case si biserici.

www.caval.ro

Montare de usi metalice si grilaje.

Unic importator accesorii porti (role, balamale, sisteme autoportante) FAC Italia, distributie la nivel national, usi automate glisante, motoare industriale GFA Elektromaten Germania.

www.huningtrade.ro

Actionari electrice pt. ferestre. Usi anti-incendiu. Produse si accesorii din aluminiu-tevi, profile. Comercializare de produse din industria metalurgica. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.kueryosteel.ro

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Producator de usi pt. locuinte.

Va punem la dispozitie peste 20 de modele usi Classen, cu design modern si classic, precum si o gama variata de parchet laminat, parchet triplustratificat si parchet din lemn masiv.

www.usiclassen.ro

Rafturi metalice. Stivuitoare. Echipamente de ridicat.

Usi si porti industriale. Rafturi metalice.

Exploatare forestiera. Mobilier de dimensiuni reduse. Producator de usi pt. locuinte.

www.rosal-forest.ro

Producator usi sectionale rezidentiale si industriale, distributie nationala, automatizari NICE, usi automate, accesorii porti (role/balamale), rampa de egalizare, obturator termic.

www.smilo.ro

Producator direct de usi de garaj si industriale, grilaje metalice tip Mall, vitrine cu sticla securizata,automatizari porti, sisteme de rafturi. Cea mai buna calitate si cele mai bune preturi.


Recomandari: 36 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Usi & Porti & Ferestre din judetele invecinate ( Bihor, Mures, Alba, Bistrita-Nasaud ).

Din 1994 suntem producatori de tamplarie PVC cu geam termopan, folosind profile originale Trocal si Roplasto, sticla Low-e Guardian, si feronerie Schuring. Folositi experienta si profesionalismul!

Producem ferestre si usi PVC cu geam termoizolant, profile PVC marca Gealan; comercializam/montam usi de garaj, usi de interior, rulouri exterioare, plase antiinsecte, pervaze interioare/exterioare.

Firma face parte din concernul german HAAS GROUP si dezvolta capacitati de productie in domeniul tamplariei din PVC: ferestre, usi si rulouri.

Importam, comercializam si momtam usi de intrare, de interior, industriale si de garaj, de la clasa economica pina la cea de lux.

Comercializam, montam cea mai mare gama de usi de intrare, interior, pline, decupate, din sticla, de garaj, industriale si automatizari.

Producator: garduri, porti, balustrade, balcoane din fier forjat. Executam confectii metalice usoare. Distribuim elemente din fier forjat la cele mai mici preturi de pe piata.

Tamplarie PVC si Al. Confectii metalice, montaj rafturi industriale. Amenajari interioare, termo si hidroizolatii.

Usi de interior import Germania, care pot fi vazute si in showroom-urile noastre din Cluj Napoca si Bistrita. Asiguram livrare in toata tara, montaj si garantie. Catalog web usi interior.

Comercializam automatizari de la mai multi producatori renumiti, pt. usi si porti culisante, batante, usi de garaj, usi industriale, accesorii pt. acestea, sisteme de docare, bariere auto.

Confectionam cele mai elegante usi exterior din lemn, usi interior din lem, ferestre triplustratificate cu sistem termopan. Toata gama de mobiliere: bucatarii, dormitoare, sufragerii, camera copii.

Cu o experienta de peste 8 ani in domeniul tamplariei termoizolante si o experienta mult mai indelungata in domeniul mobilierului, firma Raul Aluminium va ofera produse de cea mai buna calitate.

Comercializam tamplarie PVC cu geam termoizolant. Ne bucuram de o experienta de peste 10 ani in montaje de ferestre si usi din PVC si aluminiu. Reteta unei ferestre de calitate.

Dealeri Helios. Comercializam tamplarie PVC si aluminiu, profil TROCAL, plase insecte, jaluzele verticale, rulouri textile. Ferestre si usi de cea mai buna calitate.

Producem: usi de garaj, industriale; porti batante; porti glisante/autoportante; garduri din fier forjat; balustrazi din fier forjat.

Tamplarie PVC, aluminiu, lemn stratificat, usi de garaj, rolete, jaluzele si accesorii pt. orice tip de tamplarie. Ceea mai variata gama de profile si feronerii la cele mai bune preturi.

Producator de usi pt. locuinte. Mobila second-hand.

Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Usi si porti pt. garaje.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme video de supraveghere. Usi si porti pt. garaje. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Monitorizare GPS prin satelit a flotei de autovehicule comerciale.

Usi si porti pt. garaje. Automatizari mecano-electrice pt. porti. Usi glisante/batante.

Import de usi pt. locuinte. Usi anti-incendiu.

Producator de jaluzele si rulouri. Usi si porti automate.

Montare de usi metalice si grilaje.

Producator de usi din metal.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Usi si porti pt. garaje. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Usi/porti/sisteme de inchidere. Chei si subansamble, mecanisme pt. autovehicule.

Constructii. Servicii de constructie.

Producator de usi pt. locuinte. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Placi din policarbonat pt. constructii.

Usi de interior. Usi si porti pt. garaje. Producator de usi pt. locuinte. Import de usi pt. locuinte.

Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Producator de jaluzele si rulouri. Usi si porti pt. garaje.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Usi si porti automate. Import/export de centrale termice. Instalatii de incalzire locuinte. Consultanta.

Usi si porti pt. garaje. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Sisteme de alarma, paza si securitate. Usi si porti automate. Sisteme de captare si transformare a energiei solare.

Confectii metalice din materiale inoxidabile. Producator de acvarii si havuze. Vitrine comerciale. Usi glisante/batante.

Constructii din lemn. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Usi de interior.

Usi si porti automate.

Usi si porti industriale. Usi si porti pt. garaje. Usi si porti automate. Confectii, profile si armaturi metalice.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web