Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
20 companii din judetul Vrancea activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Constructori Civil & Industrial & Special.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Intretinere si reparatii in constructii. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructie civila. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Constructii civile, tamparie PVC/aluminiu, comert materiale de constructii si instalatii.

 

Constructii. Servicii de constructie. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

www.contral.go.ro

Constructii civile si industriale. Restaurari si refaceri de constructii civile.

Comert cu materiale de constructie. Executie case, amenajari interioare, sisteme si termosisteme pt. fatade.

Constructia si modernizarea de terenuri sportive. Acestea se realizeaza prin aplicarea unor straturi de rasini acrilice de diferite culori.

www.terenuri-sportive.ro

Constructii civile si industriale. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Instalatii in constructii. Materiale prefabricate din beton pt. constructii.

www.geconstruct.ro

Constructii civile si industriale.

www.ges-construct.ro

Fatade si finisaje in constructii. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii.

Producator tamplarie PVC. Constructii edilitare.

www.izotermconstruct.ro

Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare.

Antrepriza generala in constructii; Consultanta in constructii; Servicii diverse in domeniul constructiilor; Semnalizare temporara pentru lucrari de drum.

Comert cu materiale de constructie.

Producator de pietre pt. pavaj. Constructii. Servicii de constructie. Producator de materiale de constructii. Furnizare de materiale de constructii.

Producator de jaluzele si rulouri. Usi si porti pt. garaje. Automatizari.

Finisaje pt. constructii civile.

Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Comert en-gros si en-detail. Finisaje pt. constructii civile. Constructii civile si industriale. Constructii forestiere; amenajari de drumuri si poduri. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.sibarex.ro

Constructii civile si industriale.

Executam tamplarie AL & PVC cu profile Gealan. Acoperisuri cu tigla metalica Gerard. Amenajari interioare si exterioare. Constructii civile si industriale.


Recomandari: 30 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Constructori Civil & Industrial & Special din judetele invecinate ( Buzau, Bacau, Galati, Braila ).

Constructii civile si industriale: fundatii; zidarie; tencuieli; gleturi si zugraveli; invelitori: tabla; tegola; onduline; sarpante lemn; izolatii: hidrofuge; termice; constructii agrozootehnice.

Constructii cladiri civile, comerciale, industriale, sarpante si acoperise; amenajari interioare si finisaje: zidarii, tencuieli, glet, zugravelii, gresie, faianta, rigips, parchet, polistiren.

Proiectare si executie de drumuri si poduri cat si constructii civile si industriale.

Executie constructii noi, reabilitari si consolidari, finisaje si amenajari interioare.

Constructii civile, industriale.

Firma de constructii va ofera posibilitatea de a alege servicii de calitate, realizate de personal cu inalta calificare in domeniul constructiilor imobiliare si industriale.

Comert cu materiale de constructii (tigla metalica, tabla cutata, panouri sandwich, europrofile, profileZ, C). Constructii la rosu sau la cheie.

Constructii civile si industriale. Amenajari interioare si exterioare.

Firma infiintata in anul 1999 cu un numar de 26 angajati, in portofoliu clienti importanti, cifra de afaceri de 500000 de euro ofera produse si servicii de cea mai inalta calitate.

Producere agregate minerale de rau la standarde ridicate.

Tencuieli interioare, exterioare, zugraveli, termosisteme, zidarii.

Antreprenor general pardoseli industriale, constructii civile si industriale, constructii, reabilitari drumuri, podete, poduri, santuri, parcari, trotuare, pavaje, constructii edilitare, betoane.

Un nume important pe piata locala de constructii, un partener de incredere pentru persoanele fizice cat si pentru societatile care deruleaza investitii in Romania.

Alpinism utilitar Braila. Renovari fatade. Placari cu polistiren. Zugraveli exterioare. Vopsitorii industriale. Montam bannere, mashuri, back-lituri. Taiat si toaletat arbori.

Confectii metalice- porti, garduri, gilaje, balustrade.

Efectueaza constructii civile si industriale, case la rosu si la cheie, finisaje interioare.

Companie cu vechime in domeniul constructiilor, cu un portofoliu impresionant si reprezentativ, reusind sa duca la bun sfarsit numeroase proiecte provocatoare.

Aplicarea de spuma poliuretanica rigida pe toate suprafetele constructiilor duce la o economie de energie de peste 60%. Este o izolare termica, hidrofuga si fonica, in acelasi timp. Este ignifuga.

Firma de constructii de prestigiu cu un bogat palmares in constructi civile, industriale si de cult. Personal cu inalta calificare si experienta bogata castigata atat in tara cat si strainatate.

Constructii civile si industriale. Amenajari interioare si exterioare.

Constructii textile. Copertine si parasolare personalizate. Reclama pe suport textil.

Constructii civile si industriale. Certificata SR EN ISO 9001:2001; ISO 14001. Constructii civile si industriale. Constructii la cheie. Aranjamente si amenajari interioare.

Certificata SR EN ISO 9001:2001. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructii agricole; sere; depozite.

Certificata SR EN ISO 9001:2001; ISO 14001; OHSAS 18001. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Restaurari si refaceri de constructii civile. Servicii de restaurare de monumente istorice. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Izolare termice a locuintelor.

Constructii civile si industriale.

Constructii civile si industriale. Finisaje pt. constructii civile.

Constructii civile si industriale. Instalatii de incalzire locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii de incalzire electrice. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Tamplarie din aluminiu.

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare.

Inchirieri utilaje pentru constructii. Lucrari excavatii si demolari. Certificata ISO 9001/2001. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Servicii in constructie. Servicii de demolare constructii.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructii agricole; sere; depozite.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web