Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
2 companii din judetul Vrancea activeaza in domeniul Chimic, sectiunea P.S.I..

Stingatoare. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Servicii in constructie.

www.candoexim.ro

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Stingatoare. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor.

www.lancris.ro

 

Recomandari: 20 companii cu activitate in domeniul Chimic, sectiunea P.S.I. din judetele invecinate ( Buzau, Bacau, Galati, Braila ).

Stingatoare toate tipurile cu praf, spuma si CO2 portatve si carosabile cu manometru si suport de prindere, stingatoare auto, cutii hidrant, pichete PSI echipate conform normelor in vigoare.

Producem si comercializam stingatoare de incendiu presurizate permanent, cutii hidr, furtune PSI, tevi refulare, robineti hidr, hidranti, pichete PSI, lazi nisip, casti si costume PSI, cizme.

Comercializare si productie stingatoare, hidranti, furtune, racorduri, pichete, motopompe, pulbere, spuma, teava refulare, fitinguri, costum pompier, cutie hidrant, casca pompier, centura siguranta.

Sprinklere, statii ACS, statii automate pentru instalatiile de sprinklere, hidranti interiori, exteriori, stingatoare, echipament, accesorii psi, motopompe, electropompe PSI. Beneficiarii ne recomanda.

Comercializeaza orice tip de echipament si instrument PSI, executa service-ul si verificarea tuturor stingatoarelor aflate in uz.

Importator de materiale de constructii. Produse chimice anticorosive.

Solutii complete de securitate. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor. Dispecerat de supraveghere.

Stingatoare. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor. Substante PSI, spuma carbonica, stingatoare.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Stingatoare. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor. Substante PSI, spuma carbonica, stingatoare.

Prestari servicii, asistenta, consultanta, cursuri de formare profesionala in domeniul P.S.I. Stingatoare. Prestari de servicii. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Cursuri de calificare/reconversie profesionale/perfectionare. Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala.

Stingatoare. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Ignifugare lemn.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor. Substante PSI, spuma carbonica, stingatoare.

Verificari, incarcari stingatoare, comert articole si substante P.S.I. Stingatoare. Curatenie industriala. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Substante PSI, spuma carbonica, stingatoare. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Productie si furnizare echipamente de munca si protectie. Echipamente si materiale de protectia muncii. Securitatea&sanatatea muncii. Productie de echipamente de protectie. Producator de echipamente se salvare in apa.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor.

Stingatoare. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Substante PSI, spuma carbonica, stingatoare.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Stingatoare.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Stingatoare. Echipamente pt. industria berii. Echipament medical pt. spitale, policlinici, cabinete medicale. Butelii cu gaze comprimate/lichefiate. Cazane si recipienti din metal sub presiune.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Echipamente pt. industria berii. Butelii cu gaze comprimate/lichefiate. Stingatoare. Echipament medical pt. spitale, policlinici, cabinete medicale.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web