Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
11 companii din judetul Buzau activeaza in domeniul Chimic, sectiunea P.S.I..

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Stingatoare. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor. Substante PSI, spuma carbonica, stingatoare.

www.stingator.ro

Stingatoare toate tipurile cu praf, spuma si CO2 portatve si carosabile cu manometru si suport de prindere, stingatoare auto, cutii hidrant, pichete PSI echipate conform normelor in vigoare.

www.stingator.ro

 

Comercializare si productie stingatoare, hidranti, furtune, racorduri, pichete, motopompe, pulbere, spuma, teava refulare, fitinguri, costum pompier, cutie hidrant, casca pompier, centura siguranta.

www.generalinvest.ro

Sprinklere, statii ACS, statii automate pentru instalatiile de sprinklere, hidranti interiori, exteriori, stingatoare, echipament, accesorii psi, motopompe, electropompe PSI. Beneficiarii ne recomanda.

www.e-stingator.ro

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor. Substante PSI, spuma carbonica, stingatoare.

www.insobz.ro

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Productie si furnizare echipamente de munca si protectie. Echipamente si materiale de protectia muncii. Securitatea&sanatatea muncii. Productie de echipamente de protectie. Producator de echipamente se salvare in apa.

www.prosalv.ro

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Stingatoare.

www.stingoservicebz.ro

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Stingatoare. Echipamente pt. industria berii. Echipament medical pt. spitale, policlinici, cabinete medicale. Butelii cu gaze comprimate/lichefiate. Cazane si recipienti din metal sub presiune.

www.stingo-somet.ro

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Echipamente pt. industria berii. Butelii cu gaze comprimate/lichefiate. Stingatoare. Echipament medical pt. spitale, policlinici, cabinete medicale.


Recomandari: 10 companii cu activitate in domeniul Chimic, sectiunea P.S.I. din judetele invecinate ( Prahova, Vrancea, Braila ).

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile.

Stingatoare. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Servicii in constructie.

Solutii complete de securitate. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor. Dispecerat de supraveghere.

Prestari servicii, asistenta, consultanta, cursuri de formare profesionala in domeniul P.S.I. Stingatoare. Prestari de servicii. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Cursuri de calificare/reconversie profesionale/perfectionare. Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Industria petrochimica. Benzi transportoare. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Furnizor pompe. Rasina artificiala. Servicii de cauciucare valturi. Servicii si materiale pt. hidroizolatii.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Stingatoare. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile.

Stingatoare. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Substante PSI, spuma carbonica, stingatoare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web