Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Braila activeaza in domeniul Chimic, sectiunea P.S.I..

Solutii complete de securitate. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor. Dispecerat de supraveghere.

www.casido.ro

Prestari servicii, asistenta, consultanta, cursuri de formare profesionala in domeniul P.S.I. Stingatoare. Prestari de servicii. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Cursuri de calificare/reconversie profesionale/perfectionare. Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala.

www.firecons.ro

 

Stingatoare. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Substante PSI, spuma carbonica, stingatoare.


Recomandari: 13 companii cu activitate in domeniul Chimic, sectiunea P.S.I. din judetele invecinate ( Galati, Buzau, Ialomita ).

Stingatoare toate tipurile cu praf, spuma si CO2 portatve si carosabile cu manometru si suport de prindere, stingatoare auto, cutii hidrant, pichete PSI echipate conform normelor in vigoare.

Comercializare si productie stingatoare, hidranti, furtune, racorduri, pichete, motopompe, pulbere, spuma, teava refulare, fitinguri, costum pompier, cutie hidrant, casca pompier, centura siguranta.

Sprinklere, statii ACS, statii automate pentru instalatiile de sprinklere, hidranti interiori, exteriori, stingatoare, echipament, accesorii psi, motopompe, electropompe PSI. Beneficiarii ne recomanda.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Stingatoare. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor. Substante PSI, spuma carbonica, stingatoare.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor. Substante PSI, spuma carbonica, stingatoare.

Verificari, incarcari stingatoare, comert articole si substante P.S.I. Stingatoare. Curatenie industriala. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Substante PSI, spuma carbonica, stingatoare. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Productie si furnizare echipamente de munca si protectie. Echipamente si materiale de protectia muncii. Securitatea&sanatatea muncii. Productie de echipamente de protectie. Producator de echipamente se salvare in apa.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Stingatoare.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Stingatoare. Echipamente pt. industria berii. Echipament medical pt. spitale, policlinici, cabinete medicale. Butelii cu gaze comprimate/lichefiate. Cazane si recipienti din metal sub presiune.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Echipamente pt. industria berii. Butelii cu gaze comprimate/lichefiate. Stingatoare. Echipament medical pt. spitale, policlinici, cabinete medicale.

Stingatoare. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web