Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
45 companii din judetul Bacau activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii.

Constructii civile si industriale. Instalatii de incalzire locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii de incalzire electrice. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Tamplarie din aluminiu.

Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri.

 

Distribuitie accesorii, unelte de mana pentru constructii.

Producator pavele, piatra aparenta pentru placari, borduri, rigole, produse luminoase.

bosconstruct.ro

Betoane si agregate de balastiera. Furnizor otel-beton. Poliester armat cu fibra de sticla pt. constructii. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

www.baixa.ro

Importator si distribuitor de geam pentru constructii, precum si distribuitor regional pentru butelii aragaz.

www.bonis.ro

Importator de materiale de constructii. Produse chimice anticorosive.

Izolatii termice si hidroizolatii. Constructii. Servicii de constructie.

Betoane si agregate de balastiera. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Constructie civila. Aranjamente si amenajari interioare.

Constructii. Servicii de constructie. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Intretinere si reparatii in constructii. Constructii civile si industriale.

Instalatii si echipamente. Instalatii de incalzire locuinte.

Importator de articole si instalatii sanitare. Importator de faianta si gresie. Comert metal. Importator de materiale de constructii. Distributie de produse diverse. Aranjamente si amenajari interioare. Comert cu materiale de constructie.

Boilere pt. incalzire apa. Sisteme de incalzire a locuintelor.

Pavaj; pavele beton. Articole din fier forjat pt. amenajari interioare/exterioare. Impletiri din metal. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Producem agregate de balastiera si concasate, betoane, prefabricate, tuburi, rigole carosabile, borduri, boltari, pavele, placi de gard, camine, podete, obiecte ornamentale. Inchiriem utilaje constr.

www.edilcenter.ro

Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Montator si furnizor de ferestre si ferestre de mansarda.

Instalatii de incalzire electrice.

Servicii de prelucrare a marmurei. Furnizare de materiale de constructii. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Finisaje pt. constructii civile. Constructii civile si industriale. Constructii la cheie.

Instalatii de incalzire electrice.

Service auto general. Toate marcile de masini. Pietris si nisip pt. constructii.

Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Comert cu materiale de constructie.

Servicii de apa si canalizare. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Constructii-montaj. Confectii, profile si armaturi metalice. Servicii de epurare si tratare a apei. Drumuri si poduri - constructie si intretinere.

www.gironap.ro

Prestari de servicii. Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Servicii in constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Comert cu materiale de constructie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Montaj si reparatii pt.

Furnizare de materiale de constructii.

Constructii-montaj.

Robinete industriale, vane, supraplin. Armaturi industriale.

www.industrial-valves.ro

Importator unic pentru Romania al companiei Ovtibliz Republica Moldova ofera direct de la producator: polistiren expandat, amestecuri uscate.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Mecanizare pt. constructii. Constructii si amenajari pt. cai rutiere si de acces. Betoane si agregate de balastiera. Comert cu materiale de constructie. Transport rutier intern de marfa.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Instalatii in constructii.

Servicii de prelucrare a marmurei.

Constructii civile si industriale. Producator de pietre pt. pavaj. Pavaj; pavele beton. Constructii socio-culturale.

Comercializam 2 marci de profile PVC si accesorii, in cele mai bune conditii. Din luna mai 2006 vom produce propria marca de panel termoizolant.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Aranjamente si amenajari interioare. Izolatii termice si hidroizolatii.

Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Confectii, profile si armaturi metalice. Betoane si agregate de balastiera. Constructie de drumuri si poduri.

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Comercializare marmura pt. constructii.

www.romgranit.ro

Betoane si agregate de balastiera. Producator de materiale de constructii. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Produse din piatra de rau pt. constructii. Servicii in constructie. Constructie de drumuri si poduri.

www.rombet.ro

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile.

www.epoxi.ro

Productia de tamplarie de aluminiu, PVC, confectii metalice si structuri metalice, injectii de mase plastice, debitari si profilari tabla 0.35-5mm.

Producator de fibre de sticla si alte produse. Furnizare de echipamente si instalatii pt. piscine. Izolatii termice a locuintelor. Termoizolatii si izolari sonore pt. autoturisme. Furnizor de parbrize, lunete, geam lateral, trape auto.

www.stilplast.ro

Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Betoane si agregate de balastiera.

Producator pavaje, borduri si capace stalpi din beton vibrat. Oferim o larga varietate de modele cu o reteta controlata. Produsele sunt acreditate cu ISO 9001 emitandu-se declaratie de conformitate.

www.teogen.ro

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si distributie de gaz metan. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

www.termabacau.ro

Depozit de otel. Comert cu materiale de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii de incalzire locuinte. Izolatii termice si hidroizolatii. Centru comercial. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

www.e-vasion.ro

Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Monumente si cruci funerare. Servicii de prelucrare a marmurei.


Recomandari: 5 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii din judetele invecinate ( Neamt, Vrancea, Iasi, Vaslui ).

Hidroizolatii si termoizolatii, lucrari speciale de izolatii; constructii, consolidari, modernizari; comercializare membrane bituminoase Pluvitec; pardoseli speciale; tamplarie PVC.

Executie lucrari de hidroizolatii (terase, fundatii, podiri rutiere, rezervoare si bazine) cu membrane termosudabile import Italia.

Sisteme profesionale de acoperisuri, sisteme de incalzire in pardoseala, filtre magnetice anticalcar, sisteme de aspiratie centrala, ambalaje din carton ondulat.

Hidroizolatii hale, terase blocuri, terase circulabile si necirculabile.

Izolatii termice a locuintelor.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web