Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
1 companii din judetul Vaslui activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Proiectare & Design.

Proiectare energetica. Conducte si instalatii.


Recomandari: 33 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Proiectare & Design din judetele invecinate ( Iasi, Galati, Bacau, Neamt ).

Specialized in design, manufacture and trade of naval and dredging equipments. The manufacturing of our equipment is carried out in cooperation with the factories from Romania and Ukraine.

Servicii de proiectare dispozitive, stante si matrite tabla si injectie mase plastice, consultanta instalatii alimentare GPL - mic vrac, consultanta contabila.

 

Web design, servicii de recuperare date, consultanta.

Pentru ca evenimentul Dvs. sa fie unic, plin de viata si culoare puteti apela la noi. Pentru nunti, botezuri sau aniversari, oferim servicii deosebite, realizate cu profesionalism!

Arhitectura, urbanism, amenajari interioare.

Servicii de consultanta si proiectare, arhitectura, topografie.

Proiectare si consultanta in domeniul gospodaririi apelor, constructii hidrotehnice, ingineriei mediului, alimentari apa, canalizari, documentatii tehnice necesare obtinerii avizelor/autorizatiilor.

Proiectare arhitectura, design, consultanta.

Echipa noastra se ocupa de proiecte ce solicita creatie artistica, creatie de concept si design grafic. Ne puteti solicita pentru: identitate si logo, pliante, fluturase, cataloage, reviste, meniuri.

Proiectam site-uri web profesiniste, va rezervam un domeniu ".ro" si va oferim gazduire pe unul din serverele noastre. Preturi minime, calitate maxima!

Companie de webdesign si webhosting care ofera solutii pentru organizatii, afaceri sau persoane fizice. Fie ca doriti conceperea unui site nou sau refacerea unuia existent, noi avem solutia.

Firma de productie si publicitate web va ofera servicii web design, realizare site-uri web, publicitate pe internet, logo, identitate, print, promovare si optimizare web.

Apelati cu incredere la Intelli Solutions in ceea ce priveste: campanii de branding si rebranding, web design, grafica publicitara, aplicatii web. Va vom crea o imagine de calitate!

Proiectare si consultanta in domeniul electric: instalatii interioare; bransamente electrice; linii electrice aeriene si subterane pana la 20 kV; posturi de transformare; iluminat public.

Oferim servicii de proiectare in spatiul tridimensional. Realizam in 3D efecte vizuale, reclame TV, simulari tehnice si vizualizari arhitecturale.

Proiectare CAD produse (repere plastic, aluminiu, tabla, mobilier) si a SDV-urilor specifice pentru executie (matrite, stante, dispozitive); consultanta in domeniul mecanic.

Proiectare mecanica, inclusiv matrite si CAM. Calcul cu elemente finite (FEM). Modelare 3D. Trecere desene de pe hartie in format electronic. Training CAD/FEM. Rapid prototyping. Reverse engineering.

Proiectare energetica. Conducte si instalatii. Instalatii pt. constructii. Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Consultanta industriala in proiecte de anvergura.

Birou de proiectare care are ca obiect de activitate proiectarea insite, completa, pentru constructii civile si industriale: case, vile (proiecte tip sau unicat), case de vacanta, pensiuni.

Proiectare in constructii si instalatii, arhitectura, dirigentie de santier.

Proiecte (autorizatii de constructie, detalii de executie) pentru vile, case de vacanta, sedii administrative, biserici, scoli, bazine inot, hale industriale.

Executam proiecte proiecte complete pt. obtinere autorizatie de construire si proiecte pentru executie, proiecte pentru obtinere fonduri nerambursabile, pentru case, hale, pensiuni, hoteluri.

Servicii de proiectare expertizare constructii civile industriale si agricole.

Proiectare constructii.

Design.

Materiale publicitate. Realizam stampile si amprente din cauciuc. Agentie de publicitate. Design.

Aranjamente si amenajari interioare. Consultanta. Mobila. Design. Servicii de turism.

Productie de firme luminoase. Design. Gradini. Producator de materiale promotionale, alte produse publicitate. Publicitate stradala. Panouri. Mesh. Copertine. Fatade si finisaje in constructii. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Ofera servicii de proiectare si dezvoltare tehnologica pornind de la faza de generare idei pana la elaborare documentatie de executie si montaj, pentru o gama larga de domenii ale industriei.

Studii geotehnice, carti funciare, planuri de situatie, studii fezabilitate, documentatii de obtinere a certificatului de urbanism, DTAC, documentatii avize, acorduri, carti tehnice, asistenta santier.

Societatea noastra ofera servicii de proiectare complexe, solutii functionale si tehnice imbinand ideile, imaginatia si creativitatea. Faze: PUD, PUZ, studiu solutie, DTAC, PTH, DE, expertiza.

Consultanta de specialitate si sprijin in redecorari si decorari interioare spatii publice si private. Servicii de proiectare design interior, achizitii & cromatica, servicii pictura.

Productie publicitara full service, ofera servicii complete de lansare si promovare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web