Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
17 companii din judetul Iasi activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Proiectare & Design.

Birou de proiectare care are ca obiect de activitate proiectarea insite, completa, pentru constructii civile si industriale: case, vile (proiecte tip sau unicat), case de vacanta, pensiuni.

www.proiectarearhitecturacase.ro

Executam proiecte proiecte complete pt. obtinere autorizatie de construire si proiecte pentru executie, proiecte pentru obtinere fonduri nerambursabile, pentru case, hale, pensiuni, hoteluri.

www.casemania.ro

 

Oferim servicii de proiectare in spatiul tridimensional. Realizam in 3D efecte vizuale, reclame TV, simulari tehnice si vizualizari arhitecturale.

www.code932.com

Proiectare in constructii si instalatii, arhitectura, dirigentie de santier.

www.construct-proiect.ro

Proiectare mecanica, inclusiv matrite si CAM. Calcul cu elemente finite (FEM). Modelare 3D. Trecere desene de pe hartie in format electronic. Training CAD/FEM. Rapid prototyping. Reverse engineering.

Productie publicitara full service, ofera servicii complete de lansare si promovare.

www.fabricadeprint.com

Apelati cu incredere la Intelli Solutions in ceea ce priveste: campanii de branding si rebranding, web design, grafica publicitara, aplicatii web. Va vom crea o imagine de calitate!

www.intellisolutions.ro

Design.

www.levimv.com

Studii geotehnice, carti funciare, planuri de situatie, studii fezabilitate, documentatii de obtinere a certificatului de urbanism, DTAC, documentatii avize, acorduri, carti tehnice, asistenta santier.

Societatea noastra ofera servicii de proiectare complexe, solutii functionale si tehnice imbinand ideile, imaginatia si creativitatea. Faze: PUD, PUZ, studiu solutie, DTAC, PTH, DE, expertiza.

www.redgraph.ro

Proiectare CAD produse (repere plastic, aluminiu, tabla, mobilier) si a SDV-urilor specifice pentru executie (matrite, stante, dispozitive); consultanta in domeniul mecanic.

www.remold.ro

Proiectare arhitectura, design, consultanta.

Servicii de proiectare dispozitive, stante si matrite tabla si injectie mase plastice, consultanta instalatii alimentare GPL - mic vrac, consultanta contabila.

Echipa noastra se ocupa de proiecte ce solicita creatie artistica, creatie de concept si design grafic. Ne puteti solicita pentru: identitate si logo, pliante, fluturase, cataloage, reviste, meniuri.

Proiectare energetica. Conducte si instalatii. Instalatii pt. constructii. Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Consultanta industriala in proiecte de anvergura.

www.termoproiect.ro

Consultanta de specialitate si sprijin in redecorari si decorari interioare spatii publice si private. Servicii de proiectare design interior, achizitii & cromatica, servicii pictura.

creativdecor.wordpress.com

Firma de productie si publicitate web va ofera servicii web design, realizare site-uri web, publicitate pe internet, logo, identitate, print, promovare si optimizare web.

www.yourchoice.ro


Recomandari: 6 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Proiectare & Design din judetele invecinate ( Vaslui, Neamt, Suceava, Botosani ).

Web design, servicii de recuperare date, consultanta.

Oferim consultanta in domeniile managementului proiectelor, studii de fezabilitate, planuri de afaceri, cereri de finantare, implementare standarde de calitate, mediu, sanatate si securitatea muncii.

Servicii de proiectare expertizare constructii civile industriale si agricole.

Activitati de import-export de bunuri si produse. Comert cu produse de uz general. Telecomunicatii mobile. Design. Echipamente si aparatura electrica.

Materiale publicitate. Realizam stampile si amprente din cauciuc. Agentie de publicitate. Design.

Proiectare energetica. Conducte si instalatii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web