Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Neamt activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Proiectare & Design.

Web design, servicii de recuperare date, consultanta.

linman.uv.ro

Materiale publicitate. Realizam stampile si amprente din cauciuc. Agentie de publicitate. Design.

www.multiply.ro

 

Servicii de proiectare expertizare constructii civile industriale si agricole.

ovp.uv.ro/Proiectare/index.html


Recomandari: 34 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Proiectare & Design din judetele invecinate ( Bacau, Iasi, Suceava, Harghita ).

Servicii de proiectare dispozitive, stante si matrite tabla si injectie mase plastice, consultanta instalatii alimentare GPL - mic vrac, consultanta contabila.

Webdesign, design, redesign, programare, foto, hosting, baner logo la cel mai inalt nivel!

Arhitectura, urbanism, amenajari interioare.

Suntem o firma de proiectare in constructii, domeniul de activitate cuprinde constructiile civile, industriale si agricole.

Servicii de consultanta si proiectare, arhitectura, topografie.

Proiectare si executare pagini web. Proiectarea de pagini web. Administrarea de pagini web. Analiza, proiectarea si implementarea bazelor de date on-line.

Proiectare si consultanta in domeniul gospodaririi apelor, constructii hidrotehnice, ingineriei mediului, alimentari apa, canalizari, documentatii tehnice necesare obtinerii avizelor/autorizatiilor.

Proiectare arhitectura, design, consultanta.

Echipa noastra se ocupa de proiecte ce solicita creatie artistica, creatie de concept si design grafic. Ne puteti solicita pentru: identitate si logo, pliante, fluturase, cataloage, reviste, meniuri.

Proiectam site-uri web profesiniste, va rezervam un domeniu ".ro" si va oferim gazduire pe unul din serverele noastre. Preturi minime, calitate maxima!

Firma de productie si publicitate web va ofera servicii web design, realizare site-uri web, publicitate pe internet, logo, identitate, print, promovare si optimizare web.

Apelati cu incredere la Intelli Solutions in ceea ce priveste: campanii de branding si rebranding, web design, grafica publicitara, aplicatii web. Va vom crea o imagine de calitate!

Proiectare si consultanta in domeniul electric: instalatii interioare; bransamente electrice; linii electrice aeriene si subterane pana la 20 kV; posturi de transformare; iluminat public.

Oferim servicii de proiectare in spatiul tridimensional. Realizam in 3D efecte vizuale, reclame TV, simulari tehnice si vizualizari arhitecturale.

Proiectare CAD produse (repere plastic, aluminiu, tabla, mobilier) si a SDV-urilor specifice pentru executie (matrite, stante, dispozitive); consultanta in domeniul mecanic.

Proiectare mecanica, inclusiv matrite si CAM. Calcul cu elemente finite (FEM). Modelare 3D. Trecere desene de pe hartie in format electronic. Training CAD/FEM. Rapid prototyping. Reverse engineering.

Proiectare energetica. Conducte si instalatii. Instalatii pt. constructii. Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Consultanta industriala in proiecte de anvergura.

Birou de proiectare care are ca obiect de activitate proiectarea insite, completa, pentru constructii civile si industriale: case, vile (proiecte tip sau unicat), case de vacanta, pensiuni.

Oferim consultanta in domeniile managementului proiectelor, studii de fezabilitate, planuri de afaceri, cereri de finantare, implementare standarde de calitate, mediu, sanatate si securitatea muncii.

Proiectare in constructii si instalatii, arhitectura, dirigentie de santier.

Proiectare si executare pagini web profesionale, servicii hosting.

Executam proiecte proiecte complete pt. obtinere autorizatie de construire si proiecte pentru executie, proiecte pentru obtinere fonduri nerambursabile, pentru case, hale, pensiuni, hoteluri.

Proiectare energetica. Conducte si instalatii. Energetica.

Design.

Design.

Design. Imprimerie personalizata pe autocolante. Imprimerie.

Producator de materiale promotionale, alte produse publicitate. Design. Signalectica ne/luminoasa.

Aranjamente si amenajari interioare. Consultanta. Mobila. Design. Servicii de turism.

Productie de firme luminoase. Design. Gradini. Producator de materiale promotionale, alte produse publicitate. Publicitate stradala. Panouri. Mesh. Copertine. Fatade si finisaje in constructii. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Studii geotehnice, carti funciare, planuri de situatie, studii fezabilitate, documentatii de obtinere a certificatului de urbanism, DTAC, documentatii avize, acorduri, carti tehnice, asistenta santier.

Societatea noastra ofera servicii de proiectare complexe, solutii functionale si tehnice imbinand ideile, imaginatia si creativitatea. Faze: PUD, PUZ, studiu solutie, DTAC, PTH, DE, expertiza.

Proiectarea-dezvoltarea produselor din mase plastice, modelarea 3D CAD, optimizarea lor avand in vedere tehnologia injectarii si fabricarea matritei. Proiectarea matritelor de injectare a maselor plastice.

Consultanta de specialitate si sprijin in redecorari si decorari interioare spatii publice si private. Servicii de proiectare design interior, achizitii & cromatica, servicii pictura.

Productie publicitara full service, ofera servicii complete de lansare si promovare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web