Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Vaslui activeaza in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design.

Productie mobila.

Aranjamente si amenajari interioare.

 

Aranjamente si amenajari interioare.

Tamplarie din aluminiu.

Aranjamente si amenajari interioare.

Producem geam termopan, tamplarie din aluminiu si PVC marca Rehau, pereti cortina, placari alucobond, montari rulouri exterioare si jaluzele.

www.terraconstruct2000.ro


Recomandari: 44 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design din judetele invecinate ( Iasi, Galati, Bacau, Neamt ).

Constructii & amenajari interioare eficienta, seriozitate, orientati spre client, specialisti si utilaje proprii, oferim servicii cu un nivel ridicat al calitatii.

Executam fatade termosistem la standarde occidentale. Orice grad de dificultate.

Executam perdele pentru usi int. si ext. din capsule de plastic sidefat in dif. modele si culori. Pe e-mail prezentare foto si oferta.

Produce si comercializeaza obiecte de arta unicat pentru decoratiunile interioare si exterioare. O gama larga de obiecte decorative pentru interior: de la pictura moderna la clasica.

Sisteme pardoseli UZIN, parchet stratificat, mocheta uz casnic, comercial, PVC, linoleum antiseptic (Armstrong, Sit-In), faianta, gresie portelanata, hidroizolatii, intretinere pardoseli. Garantie.

Pictura murala :: Mozaic :: Vitralii :: Design interior. Noi va punem la dispozitie talentul si cunostintele noastre pentru a va infrumuseta spatiile si viata.

Jaluzele Verticale. Jaluzele orizontale. Rulouri interioare. Rulouri exterioare. Usi de garaj. Sisteme de protectie impotriva tantarilor.

Compartimentari interioare din sticla, cabine de dus din sticla, trepte si podestre din sticla, geam antiglont.

Realizare de pavaje decorative folosind tehnologia betonului amprentat.

Detinem spatii diverse in Bacau. Cautam chiriasi sau colaborare distributie diverse.

Executam: constructii case, vile, amenajari, consolidari, amenajari int-ext, izolatii int-ext, invelitori, tamplarii PVC/AL, pereti cortina, placari piatra, alucobond, marmura, instalatii termice.

Obiectivul nostru de baza este acela de a mari si mentine continuu prestigiul pe piata serviciilor din domeniu, respectiv acela al constructiilor si amenajarilor interioare.

Producator importator de jaluzele verticale, orizontale, rulouri textile, rulouri din bambus, rulouri ext. din aluminiu, actionari electrice, plase insecte, marchize, porti pietonale.

Importator si distribuitor al produselor Oikos, comercializeaza produse de decoratiuni interioare si exterioare: vopsele si lacuri.

Firma cu sediul in Bacau, comercializeaza en-detail covoare productie Turcia, lambriu alb si laminat, mese rabatabile, scaune, usi metalice. Produsele noastre sunt calitative si au un design modern si deosebit.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Producator de jaluzele si rulouri.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Producator de jaluzele si rulouri. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Productie mobila. Mobilier personalizat. Aranjamente si amenajari interioare.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Jaluzele. Mobila.

Inchirieri utilaje pentru constructii. Lucrari excavatii si demolari. Certificata ISO 9001/2001. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Servicii in constructie. Servicii de demolare constructii.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Producator de jaluzele si rulouri. Aranjamente si amenajari interioare.

Producator de jaluzele si rulouri. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Jaluzele din aluminiu. Jaluzele. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aranjamente si amenajari interioare.

Proiectare, executie, intretinere spatii verzi. Arhitectura peisagistica. Amenajari si decoratiuni exterioare. Cresterea florilor. Cercetare. Plante design interior si de gradina. Import de plante si flori ornamentale. Pepiniera silvica. Comert pepiniere.Decoratiuni gradini.Aranjamente florare si decoratiuni.

Aranjamente si amenajari interioare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de climatizare. Furnizare de materiale de constructii.

Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Comert cu materiale de constructie. Comercializare de faianta si gresie.

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu.

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu. Tamplarie clasica din lemn. Comert cu materiale de constructie. Constructii. Servicii de constructie. Servicii de proiectare pt. constructii. Binale si sarpante.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu.

Producator de jaluzele si rulouri. Jaluzele. Montaj jaluzele. Jaluzele si copertine. Acoperiri.

Usi metalice, usi de interior. Accesorii, profile PVC, tamplarie PVC, armaturi profile PVC. Producator de usi din metal. Usi anti-incendiu. Producator de usi pt. locuinte. Depozit cu vanzare usi si accesorii gospodaresti. Tamplarie din profile PVC armate.

Realizam scari de interior din lemn.

Imbracaminte de dama - furnizare.

Constructie civila. Instalatii in constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu.

Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii civile si industriale. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

Agentie imobiliara ful-service. Aranjamente si amenajari interioare. Casa de amanet.

Constructii civile si industriale. Restaurari si refaceri de constructii civile. Aranjamente si amenajari interioare. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Instalatii si echipamente. Instalatii tehnologice de filtrare, racire si uscare a aerului.

Constructii civile si industriale. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Aranjamente si amenajari interioare.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Constructie civila. Aranjamente si amenajari interioare.

Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Jaluzele. Materiale si componente pt. jaluzele. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Tamplarie din aluminiu. Aranjamente si amenajari interioare.

Proiectare, realizare, intretinere spatii verzi. Arhitectura peisagistica. Decoratiuni pt. gradini. Amenajari de fantani arteziene pt. gradini. Fantani arteziene. Constructie si intretinere. Utilaje si scule pt. gradini si gradinarit. Cresterea florilor.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web