Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
36 companii din judetul Bacau activeaza in domeniul Afaceri, sectiunea Intermedieri & Consultanta Financiar & Juridica.

Companie cu experienta ce ofera consultanta in absorbtia Fondurilor structurale si de coeziune. Consultanta, seminarii si training-uri. Solutii europene pentru afacerea ta!

www.mhlgroup.ro

Contabil. Consultanta in afaceri.

 

Servicii de contabilitate. Evidenta financiara. Consultanta.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Consultanta in afaceri. Consultanta.

www.adelbacau.ro

Evaluari si expertize. Evaluari. Lichidator societati comerciale.

Banca comerciala. Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta financiar-bancara; audit. Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

www.eximbank.ro

Cabinet de avocatura, avocat, consultatii juridice. Consultanta juridica si reprezentare.

Cabinet de avocatura, avocat, consultatii juridice. Consultanta juridica si reprezentare.

Centru de afaceri. Consultanta in afaceri. Prestari de servicii.

Evaluari si expertize. Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate. Consultanta in afaceri. Consultanta financiar-bancara; audit.

Intermediere comerciala de produse diverse. Activitati de supraveghere si investigatie particulara. Activitati de import-export de bunuri si produse. Intermedieri si consultanta financiara.

Consultanta in afaceri. Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal.

Consultanta.

Expertize contabile si tehnice. Asistenta si consultanta in afaceri. Organizarea si conducerea contabilitatii, avizarea bilanturilor contabile. Studii de fezabilitate, audit financiar-contabil.

www.contexpert.go.ro

Servicii de contabilitate. Evidenta financiara. Servicii de audit financiar/contabil. Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate. Studii de fezabilitate; analize tehnice. Evaluari si expertize.

Consultanta in afaceri. Software. Contabilitate si servicii de contabilitate. Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Consultanta pt. management.

Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate. Evaluari si expertize. Evaluator imobiliar pt. terenuri si constructii. Studii de fezabilitate; analize tehnice.

Cursuri de management. Consultanta pt. management. Consultanta. Publicatii mass-media.

www.eag.ro

Evaluari si expertize. Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate.

Companie specializata in analiza si evaluarea de bunuri in vederea garantarii creditelor bancare, asigurare/reasigurare, leasing, reevaluare in contabiliate, tranzactionare pe piata de specialitate.

www.exend.ro

Consultanta in afaceri.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Lichidator societati comerciale.

Consultanta.

Consultanta si brokeraj in asigurari.

www.mediainvest.bro.ro

Consultanta in afaceri. Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate.

Lichidator societati comerciale.

Infiintari societati, persoane fizice autorizate, asociatii, asociatii familiale, declarari puncte de lucru, cesiuni, recodificari conform CAEN 2008, autorizari, retragere administrator.

consultantadeafaceri.cabanova.ro

Servicii de proiectare pt. constructii. Consultanta in domeniul dezvoltarilor si constructiilor imobiliare. Servicii de proiectare arhitectonica.

www.samimpex.ro

Evaluari. Consultanta in afaceri. Studii de fezabilitate; analize tehnice. Consultanta pt. management. Lichidator societati comerciale. Consultanta.

Aranjamente si amenajari interioare. Consultanta. Mobila. Design. Servicii de turism.

www.terraverde.ro

Lichidator societati comerciale. Lichidator societati comerciale.

Intermedieri si consultanta financiara. Prestari de servicii. Comercializare de produse petroliere. Depozit de produse pt. farmacii. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Service auto general. Toate marcile de masini.


Recomandari: 14 companii cu activitate in domeniul Afaceri, sectiunea Intermedieri & Consultanta Financiar & Juridica din judetele invecinate ( Neamt, Vrancea, Iasi, Vaslui ).

Agentia Imobiliara START - Piatra Neamt pentru oferta detaliata si oportunitati de afaceri in Piatra Neamt.

Consultanta in managementul proiectelor: concepere si elaborare proiecte, implementare proiecte, instruire in managementul proiectelor. Directing your business to succes!

Intermedieri, consultanta financiara, consultanta de afaceri, consultanta bancara, studii de fezabilitate, planuri de afaceri, studii de piata, marketing.

Servicii de consultanta clientilor din sectorul privat si public. RELIANS inseamna astazi peste 50 de proiecte finantate a caror valoare totala depaseste 75 de milioane de euro.

Consultanta de afaceri si management de proiect.

Consultanta in management; consultanta financiara; implementare sisteme de management al calitatii; analiza diagnostic generala a firmei in contextul aderarii la UE; rentabilizarea firmei.

Consultanta si mandat in contracte de credit si asigurari; distributie software si hardware; mandatat TBICredit; distribuitor software financiar-contabil Pionier.

Agentia ofera la standarde europene servicii de consultanta, investigatii si filaj. Colaboram cu renumite cabinete de avocatura, cabinete ale notarilor publici, psihologi, experti in diverse domenii.

Consultanta in initierea si dezvoltarea unei afaceri, conceperea si implementarea unui plan de afaceri, consultanta in marketing, consultanta juridica si financiar-contabila.

Reorganizarea manageriala a unor companii specializate in produse de uz industrial, productie sau distributie. Implementarea si certificarea unor sisteme de managementul calitatii, mediului.

Consultanta pentru intermedieri imobiliare pentru cartiere rezidentiale, marketing, consultanta in privinta creditelor bancare.

Activitati contabile, consultanta financiara.

Servicii de intermediere companiilor interesate sa stabileasca relatii economice sau sa-si promoveze produsele si serviciile in Moldova si Ucraina. Participari la tirguri&expozitii - informatii complete.

Credit finantare/refinantare. Credite proiecte nevoi personale, auto, imobiliare, ipotecare, IMM, PFA, PFI, card investitii, grant fonduri nerambursabile, masura sapard, analiza imprumuturi.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web