Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
12 companii din judetul Valcea activeaza in domeniul Transport, sectiunea Rutier Marfuri Intern.

Transport rutier intern de marfa. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Transport rutier intern. Transport rutier intern si international de marfa. Transport de produse alimentare.

Transport de marfa.

 

Transport rutier intern de marfuri, tonaj max 2.5 to, casa de expeditii.

Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Transport rutier intern de marfa. Transportator international de marfa.

Prestari de servicii. Servicii de traducere. Turism intern/international. Transport rutier intern si international. Servicii de logistica si depozitare marfa.

Transport rutier intern de marfa.

Bar de zi. Atmosfera relaxata.

Transport rutier intern si international de marfa. Transport rutier intern de marfa.

Distributie de produse alimentare. Comercializare en-gros produse alimentare. Comercializare en-gros produse nealimentare. Transport rutier intern de marfa.

Intretinere si reparatii in constructii. Comert cu materiale de constructie. Transport rutier intern de marfa. Constructii. Servicii de constructie. Furnizare de materiale de constructii.

Comert cu produse de uz general. Transport rutier intern de marfa. Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri. Confectii metalice usoare si din materiale alternative. Comert en-gros.

Transport rutier intern si international de calatori. Transport rutier intern de marfa. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Comert cu materiale de constructie. Betoane si agregate de balastiera.

www.transmontana.ro


Recomandari: 38 companii cu activitate in domeniul Transport, sectiunea Rutier Marfuri Intern din judetele invecinate ( Dolj, Arges, Olt, Gorj ).

Comert en gross si en detail cu materiale de constructii, ingrasaminte chimice, azotat, uree, complexe, detergenti, cosmetice. Transport auto 1-16t de marfuri generale inclusiv periculoase, balast.

Societate infiintata in 2001, cu punct de lucru in Slatina, Olt. Efectuam lucrari de dezafectare si dezmembrare obiective industriale in toata tara.

Executam transporturi intern si international cu Peugeot Boxer 1.5t 12 mc; Motto: seriozitate, corectitudine, promptitudine.

Transport rutier intern de marfa cu camioneta carosata fibra de sticla, sarcina utila 1 tona, volum 5 metri cubi, pentru persoane fizice si juridice, pe orice distanta. Emitem factura fiscala.

Transport. Agregate balastiera, cereale, trailer.

Transporturi rutiere de marfa, transport produse alimentare si nu numai cu auto frigorifice autorizate D.S.V.

Transport rutier de marfuri.

Transport intern si international de marfuri.

Oferim transporturi cereale, fier vechi sau orice marfuri care pot fi transportate in bene metalice. Dispunem de doua autocamioane marca DAF si respectiv MAN. Asteptam oferte.

Transport intern marfa, materiale de constructii cu camioane si dube, macarale.

Companie de expeditii ce a luat nastere din dorinta noastra de a asigura clientilor calitate si profesionalism in furnizarea de solutii logistice complete.

Firma de transport rutier de marfuri, intern si international.

Transport marfa intern cu duba 3,5 tone.

Service auto general. Toate marcile de masini. Comercializare anvelope autoturisme si utilitare. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Transport rutier intern si international.

Intermediere de transporturi. Transporturi si expediti interne si internationale. Produse din lemn - import/export. Transport specializat si agabaritic.

Turnatorie din metale neferoase. Achizitii de stocuri si marfa. Transport rutier intern si international. Distributie de produse diverse.

Transport rutier intern de marfa. Mobilier de dimensiuni reduse. Mobilier de bucatarie. Mobilier pt. hotel. Cherestea.

Brutarie. Produse din grau. Transport rutier intern de marfa.

Service auto general. Toate marcile de masini. Transport rutier intern si international de calatori. Transport rutier intern si international de marfa. Transport rutier intern si international. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica.

Grup scolar. Transport rutier intern de marfa. Cursuri operare asistata de calculator. Reconversie profesionala. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule.

Utilaje pt. constructii. Mecanizare pt. constructii. Rent-a-car, inchiriere auto pt. toate gusturile si bugetele. Transport rutier intern de marfa. Transport de materiale de constructii.

Constructii. Servicii de constructie. Instalatii si echipamente. Betoane si agregate de balastiera. Transport rutier intern de marfa. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Transport cu cisterne de produse petroliere. Produse din cauciuc. Transport rutier intern de marfa. Comercializare de produse petroliere.

Transport rutier intern si international. Service auto general. Toate marcile de masini. Comert cu produse de uz general. Transport rutier intern de calatori. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Transport rutier intern de marfa. Restaurant.

Transport rutier intern de marfa. Boltari pt. constructii. Comert cu materiale de constructie. Comercializare produse legumicole. Comercializare de produse alimentare derivate din agricultura.

Transport rutier intern de marfa. Servicii de transport local. Transport rutier intern si international de marfa. Exploatare de nisip din cuart.

Transport rutier intern si international. Servicii de turism.

Productie/furnizare materiale plastice. Prelucrare de materiale plastice. Transport rutier intern de marfa.

Instalatii electrice si automatizari. Instalatii electrice si retele. Retele electrice de tensiune. Posturi electrice de transformare tensiune. Furnizare de materiale de constructii. Transport rutier intern de marfa.

Departament Fabrica de Matrite si Scule. Comert en-gros si en-detail. Transport rutier intern de marfa. Matrite pt. stantat. Scule si matrite pt. industrie.

Transport rutier intern de calatori. Transport de marfa.

Transport rutier intern de marfa. Transport rutier intern si international. Producator in industria hartiei. Articole de papetarie. Centru de recuperare hartie si deseuri din carton. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic.

Transport rutier intern. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Transport de calatori in regim international. Transport rutier intern de marfa. Service auto general. Toate marcile de masini.

Transport rutier intern de marfa.

Transport rutier intern si international. Transport rutier intern si international de marfa.

Transport rutier intern de marfa. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Producator de apa minerala.

Transport rutier intern si international de marfa. Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

Transport de marfa. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Transport rutier intern de marfa. Transport rutier intern si international de calatori. Scoala de soferi. Service auto general. Toate marcile de masini.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web