Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
8 companii din judetul Olt activeaza in domeniul Transport, sectiunea Rutier Marfuri Intern.

Turnatorie din metale neferoase. Achizitii de stocuri si marfa. Transport rutier intern si international. Distributie de produse diverse.

Brutarie. Produse din grau. Transport rutier intern de marfa.

 

Societate infiintata in 2001, cu punct de lucru in Slatina, Olt. Efectuam lucrari de dezafectare si dezmembrare obiective industriale in toata tara.

Transport rutier intern si international. Servicii de turism.

Comert en gross si en detail cu materiale de constructii, ingrasaminte chimice, azotat, uree, complexe, detergenti, cosmetice. Transport auto 1-16t de marfuri generale inclusiv periculoase, balast.

Oferim transporturi cereale, fier vechi sau orice marfuri care pot fi transportate in bene metalice. Dispunem de doua autocamioane marca DAF si respectiv MAN. Asteptam oferte.

Transport rutier intern si international. Transport rutier intern si international de marfa.

Transport de marfa. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Transport rutier intern de marfa. Transport rutier intern si international de calatori. Scoala de soferi. Service auto general. Toate marcile de masini.


Recomandari: 40 companii cu activitate in domeniul Transport, sectiunea Rutier Marfuri Intern din judetele invecinate ( Dolj, Teleorman, Valcea, Arges ).

Executam transporturi intern si international cu Peugeot Boxer 1.5t 12 mc; Motto: seriozitate, corectitudine, promptitudine.

Transport rutier intern de marfuri, tonaj max 2.5 to, casa de expeditii.

Transport rutier intern de marfa cu camioneta carosata fibra de sticla, sarcina utila 1 tona, volum 5 metri cubi, pentru persoane fizice si juridice, pe orice distanta. Emitem factura fiscala.

Transport rutier de marfuri.

Transport intern si international de marfuri.

Transport intern marfa, materiale de constructii cu camioane si dube, macarale.

Companie de expeditii ce a luat nastere din dorinta noastra de a asigura clientilor calitate si profesionalism in furnizarea de solutii logistice complete.

Firma de transport rutier de marfuri, intern si international.

Transport marfa intern cu duba 3,5 tone.

Servicii si productie agricola.

Transport rutier intern de marfa. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Transport rutier intern. Transport rutier intern si international de marfa. Transport de produse alimentare.

Service auto general. Toate marcile de masini. Comercializare anvelope autoturisme si utilitare. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Transport rutier intern si international.

Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera.

Transport de marfa.

Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Betoane si agregate de balastiera. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Intermediere de transporturi. Transporturi si expediti interne si internationale. Produse din lemn - import/export. Transport specializat si agabaritic.

Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Transport rutier intern de marfa. Transportator international de marfa.

Transport rutier intern de marfa. Mobilier de dimensiuni reduse. Mobilier de bucatarie. Mobilier pt. hotel. Cherestea.

Prestari de servicii. Servicii de traducere. Turism intern/international. Transport rutier intern si international. Servicii de logistica si depozitare marfa.

Transport rutier intern de marfa.

Transport rutier intern de calatori. Transport rutier intern de marfa.

Grup scolar. Transport rutier intern de marfa. Cursuri operare asistata de calculator. Reconversie profesionala. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule.

Servicii de recuperare hartie uzata. Transport rutier intern de marfa. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Constructii. Servicii de constructie. Instalatii si echipamente. Betoane si agregate de balastiera. Transport rutier intern de marfa. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Bar de zi. Atmosfera relaxata.

Productie/furnizare materiale plastice. Prelucrare de materiale plastice. Transport rutier intern de marfa.

Departament Fabrica de Matrite si Scule. Comert en-gros si en-detail. Transport rutier intern de marfa. Matrite pt. stantat. Scule si matrite pt. industrie.

Transport rutier intern de calatori. Transport de marfa.

Transport rutier intern de marfa. Transport rutier intern si international. Producator in industria hartiei. Articole de papetarie. Centru de recuperare hartie si deseuri din carton. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic.

Transport rutier intern de marfa.

Transport rutier intern si international de marfa. Transport rutier intern de marfa.

Transport rutier intern si international de marfa. Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

Distributie de produse alimentare. Comercializare en-gros produse alimentare. Comercializare en-gros produse nealimentare. Transport rutier intern de marfa.

Intretinere si reparatii in constructii. Comert cu materiale de constructie. Transport rutier intern de marfa. Constructii. Servicii de constructie. Furnizare de materiale de constructii.

Comert cu produse de uz general. Transport rutier intern de marfa. Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri. Confectii metalice usoare si din materiale alternative. Comert en-gros.

Spalatorie auto. Hotel. Transport rutier intern si international.

Transport rutier intern si international de calatori. Transport rutier intern de marfa. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Comert cu materiale de constructie. Betoane si agregate de balastiera.

Constructii. Servicii de constructie. Transport rutier intern de marfa. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Intretinere si reparatii in constructii. Constructii-montaj.

Transport rutier intern si international. Servicii de logistica si depozitare marfa.

Comert cu produse de uz general. Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web