Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
8 companii din judetul Dolj activeaza in domeniul Transport, sectiunea Rutier Marfuri Intern.

Transport rutier de marfuri.

Firma de transport rutier de marfuri, intern si international.

 

Constructii. Servicii de constructie. Instalatii si echipamente. Betoane si agregate de balastiera. Transport rutier intern de marfa. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Executam transporturi intern si international cu Peugeot Boxer 1.5t 12 mc; Motto: seriozitate, corectitudine, promptitudine.

Transport rutier intern de calatori. Transport de marfa.

Transport rutier intern de marfa. Transport rutier intern si international. Producator in industria hartiei. Articole de papetarie. Centru de recuperare hartie si deseuri din carton. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic.

Transport intern marfa, materiale de constructii cu camioane si dube, macarale.

Constructii. Servicii de constructie. Transport rutier intern de marfa. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Intretinere si reparatii in constructii. Constructii-montaj.


Recomandari: 42 companii cu activitate in domeniul Transport, sectiunea Rutier Marfuri Intern din judetele invecinate ( Olt, Mehedinti, Valcea, Gorj ).

Comert en gross si en detail cu materiale de constructii, ingrasaminte chimice, azotat, uree, complexe, detergenti, cosmetice. Transport auto 1-16t de marfuri generale inclusiv periculoase, balast.

Societate infiintata in 2001, cu punct de lucru in Slatina, Olt. Efectuam lucrari de dezafectare si dezmembrare obiective industriale in toata tara.

Transport rutier intern de marfuri, tonaj max 2.5 to, casa de expeditii.

Transport. Agregate balastiera, cereale, trailer.

Transporturi rutiere de marfa, transport produse alimentare si nu numai cu auto frigorifice autorizate D.S.V.

Oferim transporturi cereale, fier vechi sau orice marfuri care pot fi transportate in bene metalice. Dispunem de doua autocamioane marca DAF si respectiv MAN. Asteptam oferte.

Transport rutier intern de marfa.

Transport rutier intern de marfa. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Transport rutier intern. Transport rutier intern si international de marfa. Transport de produse alimentare.

Transport de marfa.

Scoala de soferi. Transport rutier intern de marfa. Productie mobila. Instructor auto/scoala de soferi.

Comert en-detail. Transport rutier intern de marfa. Comercializare en-detail a produselor industriale.

Turnatorie din metale neferoase. Achizitii de stocuri si marfa. Transport rutier intern si international. Distributie de produse diverse.

Transport rutier intern de marfa. Servicii de mutare de mobilier.

Transport rutier intern si international. Servicii de taximetrie. Transport rutier intern si international de calatori. Servicii de turism.

Comert en-gros. Transport de marfa. Comert en-detail de bauturi racoritoare. Comert cu en-detail cu bauturi alcoolice.

Transport rutier intern de marfa.

Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Transport rutier intern de marfa. Transportator international de marfa.

Prestari de servicii. Servicii de traducere. Turism intern/international. Transport rutier intern si international. Servicii de logistica si depozitare marfa.

Brutarie. Produse din grau. Transport rutier intern de marfa.

Transport rutier intern de marfa.

Transport rutier intern de marfa. Flori si coroane pt. comemorari si funerare. Prestari servicii in salubritate si urbanism, toaletare. Ghid turistic.

Service auto general. Toate marcile de masini. Transport rutier intern si international de calatori. Transport rutier intern si international de marfa. Transport rutier intern si international. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica.

Comert en-gros. Comert en-gros cu bauturi alcoolice. Depozit. Transport rutier intern de marfa.

Utilaje pt. constructii. Mecanizare pt. constructii. Rent-a-car, inchiriere auto pt. toate gusturile si bugetele. Transport rutier intern de marfa. Transport de materiale de constructii.

Transport cu cisterne de produse petroliere. Produse din cauciuc. Transport rutier intern de marfa. Comercializare de produse petroliere.

Transport rutier intern si international. Service auto general. Toate marcile de masini. Comert cu produse de uz general. Transport rutier intern de calatori. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Transport rutier intern de marfa. Restaurant.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare en-detail de produse chimice. Comercializare de faianta si gresie. Transport rutier intern de marfa.

Transport rutier intern de marfa. Boltari pt. constructii. Comert cu materiale de constructie. Comercializare produse legumicole. Comercializare de produse alimentare derivate din agricultura.

Transport de marfa. Comert cu produse de uz general.

Bar de zi. Atmosfera relaxata.

Transport rutier intern de marfa. Servicii de transport local. Transport rutier intern si international de marfa. Exploatare de nisip din cuart.

Transport rutier intern si international. Servicii de turism.

Instalatii electrice si automatizari. Instalatii electrice si retele. Retele electrice de tensiune. Posturi electrice de transformare tensiune. Furnizare de materiale de constructii. Transport rutier intern de marfa.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de mobila. Transport rutier intern de marfa.

Transport rutier intern. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Transport de calatori in regim international. Transport rutier intern de marfa. Service auto general. Toate marcile de masini.

Transport rutier intern de marfa.

Transport rutier intern de marfa.

Service auto general. Toate marcile de masini. Transport rutier intern de marfa.

Transport rutier intern si international de marfa. Transport rutier intern de marfa.

Transport rutier intern si international. Transport rutier intern si international de marfa.

Transport rutier intern de marfa. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Producator de apa minerala.

Cazane si recipienti din metal sub presiune. Instalatii de incalzire locuinte. Transport rutier intern de marfa. Servicii industriale. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web