Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
4 companii din judetul Tulcea activeaza in domeniul Transport, sectiunea Rutier Marfuri Intern.

Transport rutier intern de marfa. Transport de calatori in regim international. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto.

Servicii de transport intern marfuri cu basculante 16t, operatiuni incarcare/descarcare nivelare cu excavatoare LKV, Fermec 860, Stallowa Wolla.

 

Transport fluvial de marfa. Barje. Slep. Transport rutier intern de marfa. Transport rutier de autoturisme cu autotren. Comert en-gros a materialelor de constructie. Servicii de turism. Transport naval. Cresterea si ingrijirea animalelor domestice.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Transport rutier intern de marfa. Comerciant si distribuitor autovehicule si autoturisme. Comert en-gros a materialelor de constructie. Comercializare de produse apicole: miere, polen.


Recomandari: 46 companii cu activitate in domeniul Transport, sectiunea Rutier Marfuri Intern din judetele invecinate ( Constanta, Braila, Galati ).

Transport rutier de marfuri containerizat si prelata cu autotractoarele proprii si ale colaboratorilor.

Transport si casa de expeditie.

Transport intern de marfuri generale cu auto 20 to si lichide cu cisterna 21.000 litri.

Transport intern / international marfuri generale si ADR 20T prelate 92-100 mc. Nu exista judet sa nu avem un transport la 2 zile. Apelati la serviciile nostre cu incredere.

Transport si expeditii marfuri rutiere in parcurs intern si international.

Efectueaza transport produse balastiera si transport cereale. Inchiriaza spatii pentru depozitare si productie (inclusiv spatii frigorifice). Opereaza inspectii tehnice periodice.

Ca furnizor servicii transport intern si international, logistica, oferim servicii de transport in toata Europa, incarcari exclusive si partiale, executand transporturi in cantitati mari sau reduse.

Casa de expeditie. Transport auto specializat containere maritime. Prelata.

Comert cu deterg, cosm, papetarie, mercerie, electrice. Retea de distributie in Braila, Galati, Vrancea, Tulcea. Ambalam acetona si hipoclorit. Transp. rutier cu 4 tir Mercedes, 40to prelata.

Transport intern containere - marfuri generale.

Contractele si colaborarile solide cu un mare numar de transportatori verificati, ne dau posibilitatea de a asigura in conditii de siguranta si eficienta transport rutier de marfa in regim de grupaj.

5 autotractoare cu 5 semiremorci. Transport containere si platforma.

Transport rutier de marfuri pe intreg teritoriul tarii, la orice ora.

Efectueaza transport containere, respectiv transport rutier de marfa. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.

Organizeaza transport rutier intern pe intreg teritoriul Romaniei; transport rutier local; transport rutier international.

Transport rutier intern de marfa.

Transport rutier intern de marfa. Transport mecanizat in domeniul agricol.

Transport rutier intern de marfa. Transport mecanizat in domeniul agricol.

Transport de marfa in container. Transport rutier intern si international. Transport rutier intern si international de marfa.

SR EN ISO 22000:2005; ISO 9001:2001. Bauturi racoritoare - productie. Comercializare en-gros de bauturi racoritoare. Transport rutier intern de marfa. Transport rutier intern si international de marfa. Intermediere de transporturi.

Transport rutier intern si international. Transport rutier intern si international de calatori. Transport rutier intern si international de marfa. Intermediere de transporturi.

Activitati de recuperare de deseuri metalice.

Transport rutier intern si international de marfa. Transport de marfa. Transport rutier intern. Transport de marfa specializat.

Transport marfa 20 To. Transport rutier intern de marfa. Intermediere de transporturi.

Transport de marfa in container. Agentie maritima. Transport. Cargo.

Transport intern si international marfuri generale max. 22 To. Transport rutier intern si international de marfa. Transport rutier intern de marfa. Transportator international de marfa. Intermediere de transporturi. Expeditii de marfa internationale.

Comisionar in vama si servicii de declarare vamale. Transporturi si expediti interne si internationale. Transport de marfa. Transport de marfa in regim international. Intermediere de transporturi. Transport de marfa in container.

Producator polistiren expandat ignifugat. Producator carton bitumat asfaltat. Producator termobeton, termobloc. Producator de materiale de constructii. Bitum si materii prime pt. asfalt. Produse din polistiren. Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de produse din industria metalurgica. Transport rutier intern de marfa. Intermediere de transporturi.

Transport rutier intern de marfa.

Transport rutier intern de marfa.

Transport de marfa specializat. Transport rutier intern de marfa.

Transport specializat agregate balastiera, fier vechi, cereale, vanzari agregate. Transport rutier intern de marfa. Transport de materiale de constructii. Transport mecanizat in domeniul agricol. Produse din piatra de rau pt. constructii.

Distributie de produse alimentare. Comercializare en-gros produse alimentare. Produse preambalate.

Transport de marfa. Transport rutier intern. Transport rutier intern de marfa.

Transport rutier intern. Tamplarie clasica din lemn. Constructii-montaj. Transport rutier intern de marfa. Confectii, profile si armaturi metalice.

Servicii de logistica si depozitare marfa. Transport de marfa.

Transport rutier intern de marfa. Transport rutier intern si international de marfa. Transportator international de marfa. Transport specializat si agabaritic. Transport de materiale de constructii. Intermediere de transporturi. Expeditii de marfa international.

Servicii de recuperare hartie uzata. Transport de marfa. Transport rutier intern. Transport rutier intern de marfa. Transport rutier intern si international de marfa. Transport de lemn. Transport de materiale de constructii.

Mecanizare pt. constructii. Materiale de constructie pt. drumuri. Transport rutier intern de marfa. Utilaje pt. constructii. Reparatii de autovehicule. Service.

Transport intern marfuri generale, agregate si cereale. Transport rutier intern de marfa. Transport mecanizat in domeniul agricol. Intermediere de transporturi. Produse din piatra de rau pt. constructii.

Transport rutier intern de marfa. Servicii de mutare de mobilier. Comercializare de mobila. Mobilier pt. banci si conferinte. Depozit de mobila.

Transport rutier intern de marfa. Intermediere de transporturi.

Transport rutier intern de marfa. Transport rutier intern si international de marfa. Transportator international de marfa. Transport de marfa specializat. Intermediere de transporturi.

Transport fluvial de marfa. Barje. Slep. Intermediere de transporturi.

Reabilitari drumuri. Pietruire drumuri. Transporturi specizalizate agabaritice. Certificata ISO 9001:2008; 14001:2005; OHSAS 18001:2008. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Constructii civile si industriale. Transport rutier intern de marfa. Transport specializat si agabaritic. Comert cu materiale de constructie. Pietris si nisip pt. constructii. Produse din piatra de rau pt.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web