Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
21 companii din judetul Galati activeaza in domeniul Transport, sectiunea Rutier Marfuri Intern.

Contractele si colaborarile solide cu un mare numar de transportatori verificati, ne dau posibilitatea de a asigura in conditii de siguranta si eficienta transport rutier de marfa in regim de grupaj.

www.dacomacar.ro

Transport rutier intern si international. Transport rutier intern si international de calatori. Transport rutier intern si international de marfa. Intermediere de transporturi.

 

Transport marfa 20 To. Transport rutier intern de marfa. Intermediere de transporturi.

www.berin.ro

Transport intern si international marfuri generale max. 22 To. Transport rutier intern si international de marfa. Transport rutier intern de marfa. Transportator international de marfa. Intermediere de transporturi. Expeditii de marfa internationale.

Comisionar in vama si servicii de declarare vamale. Transporturi si expediti interne si internationale. Transport de marfa. Transport de marfa in regim international. Intermediere de transporturi. Transport de marfa in container.

www.combi.ro

Producator polistiren expandat ignifugat. Producator carton bitumat asfaltat. Producator termobeton, termobloc. Producator de materiale de constructii. Bitum si materii prime pt. asfalt. Produse din polistiren. Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de produse din industria metalurgica. Transport rutier intern de marfa. Intermediere de transporturi.

Transport intern de marfuri generale cu auto 20 to si lichide cu cisterna 21.000 litri.

Transport specializat agregate balastiera, fier vechi, cereale, vanzari agregate. Transport rutier intern de marfa. Transport de materiale de constructii. Transport mecanizat in domeniul agricol. Produse din piatra de rau pt. constructii.

Distributie de produse alimentare. Comercializare en-gros produse alimentare. Produse preambalate.

Organizeaza transport rutier intern pe intreg teritoriul Romaniei; transport rutier local; transport rutier international.

Transport rutier intern de marfa. Transport rutier intern si international de marfa. Transportator international de marfa. Transport specializat si agabaritic. Transport de materiale de constructii. Intermediere de transporturi. Expeditii de marfa international.

Transport rutier intern de marfa. Intermediere de transporturi.

Transport rutier intern de marfa. Transport rutier intern si international de marfa. Transportator international de marfa. Transport de marfa specializat. Intermediere de transporturi.

Transport fluvial de marfa. Barje. Slep. Intermediere de transporturi.

Transport rutier intern si international de marfa. Transport rutier intern de marfa. Transportator international de marfa. Expeditii de marfa internationale. Intermediere de transporturi.

Transport rutier de marfuri pe intreg teritoriul tarii, la orice ora.

sannikolas.aaz.ro

Transport intern marfuri generale cu tir 20 T. Transport rutier intern de marfa.

Produse din piatra de rau pt. constructii. Betoane si agregate de balastiera. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Transport rutier intern de marfa. Transport de materiale de constructii. Transport specializat si agabaritic.

Transport rutier intern de marfa. Intermediere de transporturi.

Transport rutier intern si international. Transport rutier intern si international de calatori. Transport rutier intern si international de marfa. Transport de calatori in regim international. Intermediere de transporturi.


Recomandari: 29 companii cu activitate in domeniul Transport, sectiunea Rutier Marfuri Intern din judetele invecinate ( Braila, Vrancea, Vaslui, Bacau ).

Transport lichide alimentare cu autocisterne de 20T.

Transport marfa, depozitare, statii carburanti, parcari auto, inchirieri depozite si birouri.

Efectueaza transport produse balastiera si transport cereale. Inchiriaza spatii pentru depozitare si productie (inclusiv spatii frigorifice). Opereaza inspectii tehnice periodice.

Ca furnizor servicii transport intern si international, logistica, oferim servicii de transport in toata Europa, incarcari exclusive si partiale, executand transporturi in cantitati mari sau reduse.

Comert cu deterg, cosm, papetarie, mercerie, electrice. Retea de distributie in Braila, Galati, Vrancea, Tulcea. Ambalam acetona si hipoclorit. Transp. rutier cu 4 tir Mercedes, 40to prelata.

Mercedes Atego 3.5t util; 36mc/vol. Ofer transport marfa oriunde in tara.

Compania ofera servicii sigure si avantajoase de transport agabaritic, cu trailere si serviciul de insotire cu escorte speciale. Contactati-ne acum si veti primi imediat oferta noastra.

Casa de expeditii si transport intern si international de marfuri.

Transport marfa, depozitare, distributie, solutii logistice complete.

Platforma logistica, transport rutier, depozitare, distributie. Servicii logistice complete.

Efectuam non stop servicii de tractari / transport auto pentru masini noi, avariate, cu defectiuni, livrare combustibil, remorcari, REMAT, RAR, ITP, ATV-uri, barci, utilaje. Asistenta Rutiera.

Transportam marfa generala cu dube Mercedes Sprinter Maxi. Preturi negociabile.

Operator in domeniul transporturilor, livrarilor, distributiei si depozitarii de marfuri generale. Operam transporturi in regim de platforma. Livrari oriunde in Romania.

Transport rutier intern de marfa. Transport mecanizat in domeniul agricol.

Transport rutier intern de marfa. Comert cu materiale de constructie. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule.

Transport rutier intern de marfa. Transport mecanizat in domeniul agricol.

Transport rutier intern si international. Agentie de turism.

SR EN ISO 22000:2005; ISO 9001:2001. Bauturi racoritoare - productie. Comercializare en-gros de bauturi racoritoare. Transport rutier intern de marfa. Transport rutier intern si international de marfa. Intermediere de transporturi.

Transport rutier intern. Transport rutier intern si international. Productie lemn. Productie mobila. Aranjamente si amenajari interioare.

Transport rutier intern de marfa. Transport international de articole finite textile. Transport de mic tonaj intern si international.

Transport rutier intern de marfa. Transport de lemn.

Servicii de apa si canalizare. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Constructii-montaj. Confectii, profile si armaturi metalice. Servicii de epurare si tratare a apei. Drumuri si poduri - constructie si intretinere.

Transport de marfa.

Transport intern marfuri generale, agregate si cereale. Transport rutier intern de marfa. Transport mecanizat in domeniul agricol. Intermediere de transporturi. Produse din piatra de rau pt. constructii.

Transport rutier intern de marfa. Servicii de mutare de mobilier. Comercializare de mobila. Mobilier pt. banci si conferinte. Depozit de mobila.

Reabilitari drumuri. Pietruire drumuri. Transporturi specizalizate agabaritice. Certificata ISO 9001:2008; 14001:2005; OHSAS 18001:2008. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Constructii civile si industriale. Transport rutier intern de marfa. Transport specializat si agabaritic. Comert cu materiale de constructie. Pietris si nisip pt. constructii. Produse din piatra de rau pt.

Transport rutier intern si international. Transport rutier intern si international de calatori. Transport rutier intern si international de marfa. Administram imobile.

Transport rutier intern. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Transport de marfa.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Cherestea.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web