Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
13 companii din judetul Braila activeaza in domeniul Transport, sectiunea Rutier Marfuri Intern.

Comert cu deterg, cosm, papetarie, mercerie, electrice. Retea de distributie in Braila, Galati, Vrancea, Tulcea. Ambalam acetona si hipoclorit. Transp. rutier cu 4 tir Mercedes, 40to prelata.

Transport rutier intern de marfa. Transport mecanizat in domeniul agricol.

 

Transport rutier intern de marfa. Transport mecanizat in domeniul agricol.

SR EN ISO 22000:2005; ISO 9001:2001. Bauturi racoritoare - productie. Comercializare en-gros de bauturi racoritoare. Transport rutier intern de marfa. Transport rutier intern si international de marfa. Intermediere de transporturi.

www.apogeus.com.ro

Ca furnizor servicii transport intern si international, logistica, oferim servicii de transport in toata Europa, incarcari exclusive si partiale, executand transporturi in cantitati mari sau reduse.

www.coerent.go.ro

Transport intern marfuri generale, agregate si cereale. Transport rutier intern de marfa. Transport mecanizat in domeniul agricol. Intermediere de transporturi. Produse din piatra de rau pt. constructii.

Transport rutier intern de marfa. Servicii de mutare de mobilier. Comercializare de mobila. Mobilier pt. banci si conferinte. Depozit de mobila.

Reabilitari drumuri. Pietruire drumuri. Transporturi specizalizate agabaritice. Certificata ISO 9001:2008; 14001:2005; OHSAS 18001:2008. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Constructii civile si industriale. Transport rutier intern de marfa. Transport specializat si agabaritic. Comert cu materiale de constructie. Pietris si nisip pt. constructii. Produse din piatra de rau pt.

Transport rutier intern si international de marfuri. Transporturi agabaritice si escorte. Transport rutier intern si international de marfa. Transport specializat si agabaritic. Expeditii de marfa internationale. Transportator international de marfa. Transport rutier intern de marfa. Intermediere de transporturi.

Efectueaza transport produse balastiera si transport cereale. Inchiriaza spatii pentru depozitare si productie (inclusiv spatii frigorifice). Opereaza inspectii tehnice periodice.

www.sitas.ro

Depozit de mobila. Comercializare de mobila. Transport rutier intern de marfa. Servicii de mutare de mobilier. Servicii de mutare si relocare.

Producator de nutret si furaj pt. industria zootehnica. Concentrate/furaje pt. industria avicola, zootehnica. Productie de concentrate furajere si nutreturi combinate. Faina proteica, prelucrari pt. nutret zootehnic. Comercializare de cereale.

Produse alimentare preambalate. Distributie de produse alimentare. Comercializare en-gros produse alimentare. Transport rutier intern de marfa.


Recomandari: 36 companii cu activitate in domeniul Transport, sectiunea Rutier Marfuri Intern din judetele invecinate ( Galati, Buzau, Ialomita ).

Transport rutier marfa. Duba Iveco 65c15, 3,6to util. Punct de plecare jud. Ialomita.

Transport intern de marfuri generale cu auto 20 to si lichide cu cisterna 21.000 litri.

Transport marfa intern/international, curierat rapid in toata tara si UE, la capacitate maxima.

Contractele si colaborarile solide cu un mare numar de transportatori verificati, ne dau posibilitatea de a asigura in conditii de siguranta si eficienta transport rutier de marfa in regim de grupaj.

Transport rutier de marfuri pe intreg teritoriul tarii, la orice ora.

Organizeaza transport rutier intern pe intreg teritoriul Romaniei; transport rutier local; transport rutier international.

Transport rutier intern si international. Transport rutier intern si international de calatori. Transport rutier intern si international de marfa. Intermediere de transporturi.

Transport marfa 20 To. Transport rutier intern de marfa. Intermediere de transporturi.

Transport intern si international marfuri generale max. 22 To. Transport rutier intern si international de marfa. Transport rutier intern de marfa. Transportator international de marfa. Intermediere de transporturi. Expeditii de marfa internationale.

Transporturi si expediti interne si internationale. Transport de marfa.

Transport de marfa. Comercializare combustibili. Hotel.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Transport rutier intern de marfa.

Comisionar in vama si servicii de declarare vamale. Transporturi si expediti interne si internationale. Transport de marfa. Transport de marfa in regim international. Intermediere de transporturi. Transport de marfa in container.

Transport rutier intern si international de calatori. Transport rutier intern si international.

Constructii civile si industriale. Comert en-gros a materialelor de constructie. Transport de marfa.

Producator polistiren expandat ignifugat. Producator carton bitumat asfaltat. Producator termobeton, termobloc. Producator de materiale de constructii. Bitum si materii prime pt. asfalt. Produse din polistiren. Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de produse din industria metalurgica. Transport rutier intern de marfa. Intermediere de transporturi.

Distributie de produse alimentare. Transport rutier intern de marfa.

Transport specializat agregate balastiera, fier vechi, cereale, vanzari agregate. Transport rutier intern de marfa. Transport de materiale de constructii. Transport mecanizat in domeniul agricol. Produse din piatra de rau pt. constructii.

Distributie de produse alimentare. Comercializare en-gros produse alimentare. Produse preambalate.

Transport de materiale de constructii. Resapare de anvelope auto.

Comert cu materiale de constructie. Distribuitor materiale de constructii. Transport rutier intern de marfa.

Transport rutier intern de marfa. Transport rutier intern si international de marfa. Transportator international de marfa. Transport specializat si agabaritic. Transport de materiale de constructii. Intermediere de transporturi. Expeditii de marfa international.

Servicii de recuperare hartie uzata. Transport rutier intern de marfa.

Transport rutier intern de marfa. Intermediere de transporturi.

Transport rutier intern de marfa. Transport rutier intern si international de marfa. Transportator international de marfa. Transport de marfa specializat. Intermediere de transporturi.

Transport fluvial de marfa. Barje. Slep. Intermediere de transporturi.

Transporturi si expediti interne si internationale. Transport de marfa.

Transport rutier intern si international de marfa. Transport rutier intern de marfa. Transportator international de marfa. Expeditii de marfa internationale. Intermediere de transporturi.

Transport rutier intern si international. Morarit si panificatie.

Transport rutier intern de marfa.

Transport rutier intern si international.

Transport intern marfuri generale cu tir 20 T. Transport rutier intern de marfa.

Produse din piatra de rau pt. constructii. Betoane si agregate de balastiera. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Transport rutier intern de marfa. Transport de materiale de constructii. Transport specializat si agabaritic.

Transport rutier intern de marfa. Intermediere de transporturi.

Transport rutier intern si international. Transport rutier intern si international de calatori. Transport rutier intern si international de marfa. Transport de calatori in regim international. Intermediere de transporturi.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web