Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Tulcea activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Menaj & Curatenie & Evenimente.

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

Serviciile de curatenie in judetul Tulcea va sunt oferite de Euro Clean Tulcea, servicii de curatenie si intretinere la domiciliu si institutii, servicii curatenie dupa constructor.

www.eurocleantulcea.ro

 

Servicii de curatenie si menaj in birouri, locuinte, spatii comerciale. Agentie de plasare a fortei de munca in domeniile baby-sitting, menajere, ingrijire varstnici. Dezinsectie DDD.


Recomandari: 41 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Menaj & Curatenie & Evenimente din judetele invecinate ( Constanta, Braila, Galati ).

Oferim servicii de curatenie pentru apartamente si birouri, service software, hardware, webdesign. Va ducem masina la spalatorie, va facem piata. Multe alte servicii pentru dumneavoastra!

Curatenia, igienizarea si intretinerea spatiilor interioare respectiv exterioare publice sau private.

Dezinsectie, deratizare; curatenie industriala, la birouri si in apartamente.

Firma specializata in servicii profesionale de curatenie (curatenie zilnica, dupa constructii, curatat mochete cu spuma uscata cu timp de 2-3 ore) pentru diferite locatii.

Servicii casnice: babysitter (bona,dadaca pentru copii), menaj si curatenie, asistenta varstnici in Galati. Resum Management va ofera posibilitatea de a gasi persoana potrivita pentru familia dvs.

Prestam servicii de curatenie pe raza municipiului Galati. Curatam apartamente, vile, spatii, birouri, curatenie de toate tipurile. CleanArea cea mai buna echipa de curatenie.

Servicii profesionale de curatenie generala si de intretinere pentru: spatii comerciale, birouri, locuinte, scari de bloc.

Servicii de curatenie de inalta calitate de la cele mai accesibile preturi.

Obiect de activitate - curatenia in spatiile pe care dumneavoastra le detineti. Indiferent ca aveti o casa, hotel, spatiu comercial sau un hypermarket, noi va vom face curatenie.

Servicii de curatenie profesionale. Intretinere permanenta, curatenie generala, post-constructor.

Servicii profesionale de curatenie si intretinere.

Doreste sa aduca pe piata profesionalism si notorietate pt. constantenii care folosesc serviciile de cleaning. Intregul pachet de servicii se executa cu utilaje moderne si solutii.

Servicii de curatenie, menaj, dupa constructor, spalat, curata covoare, tapiterii, pt. firme si persoane fizice. Agentie imobiliara. Servicii de selectie si recrutare personal.

Organizam nunti, botezuri, aniversari, petreceri copii, filmare, foto, sonorizare, accesorii (artificii, confetii pt. nunti), invitatii, lumanari, aranjamente florale. Magazin de rochii de mireasa.

Presteaza servicii de curatenie generala, de intretinere, dupa constructor, atat la sediul firmei cat si la persoane fizice.

Curatam si intretinem cosuri de fum. Un comportament preventiv va salveaza viata si averea de furia flacarilor unui incendiu! Una din cauzele cele mai frecvente de incendiu este un cos necuratat.

Curatenie Constanta. Prestam servicii de curatenie la tarife minime, in orice tip de cladiri, spatii comerciale, vile, apartamente, spatii de birouri.

Ofera servicii de curatenie profesionala in apartamente, garsoniere, case si vile, birouri si orice alt spatiu la cerere in functie de nevoile dumneavoastra.

Soare si lumina. Curatenie generala spatii comerciale, birouri, cabinete medicale, apartamente, case si vile. Curatenie dupa constructor. Curatat covoare, mochete si tapiterii.

Curatenie profesionala. Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii de menaj si gospodarie.

Servicii de ingrijire a copilului. Baby sitter.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii de menaj si gospodarie.

Go Go Cleaning - Retea puncte de lucru - Servicii profesionale de spalare, curatare si calcare, spalatorie ecologica, curatatorie chimica, calcatorie profesionala, ridicare si livrare la domiciliu. Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

Servicii de ingrijire a copilului. Baby sitter.

Servicii de ingrijire a copilului. Baby sitter. Servicii de menaj si gospodarie. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

Curatatorii, spalatorii la cheie. Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale. Echipamente si utilaje pt. curatatorii si spalatorii.

Prestari servicii profesionale. Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

Agentie imobiliara ful-service.

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale. Decoratiuni si amenajari interioare din materiale textile. Comercializare de perdele.

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale. Echipamente si materiale consumabile pt. curatenie.

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma.

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

Servicii de ingrijire a copilului. Baby sitter.

Servicii de curatenie. Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale. Prestari de servicii.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii de menaj si gospodarie.

Companie specializata in prestarea serviciilor profesionale de curatenie pentru institutii, birouri, sedii de firme, hoteluri, cabinete medicale, sali de conferinte, banci, baruri, restaurante, spatii comerciale si locuinte.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web