Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
17 companii din judetul Galati activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Menaj & Curatenie & Evenimente.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii de menaj si gospodarie.

Go Go Cleaning - Retea puncte de lucru - Servicii profesionale de spalare, curatare si calcare, spalatorie ecologica, curatatorie chimica, calcatorie profesionala, ridicare si livrare la domiciliu. Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

 

Ofera servicii de curatenie profesionala in apartamente, garsoniere, case si vile, birouri si orice alt spatiu la cerere in functie de nevoile dumneavoastra.

www.curatenie-ariete.com/

Servicii de ingrijire a copilului. Baby sitter. Servicii de menaj si gospodarie. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

www.bonamea.ro

Servicii de curatenie de inalta calitate de la cele mai accesibile preturi.

Prestari servicii profesionale. Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

www.compania-albastra.ro

Prestam servicii de curatenie pe raza municipiului Galati. Curatam apartamente, vile, spatii, birouri, curatenie de toate tipurile. CleanArea cea mai buna echipa de curatenie.

www.cleanarea.ro

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale. Decoratiuni si amenajari interioare din materiale textile. Comercializare de perdele.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma.

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

Companie specializata in prestarea serviciilor profesionale de curatenie pentru institutii, birouri, sedii de firme, hoteluri, cabinete medicale, sali de conferinte, banci, baruri, restaurante, spatii comerciale si locuinte.

real-clean.ro

Servicii casnice: babysitter (bona,dadaca pentru copii), menaj si curatenie, asistenta varstnici in Galati. Resum Management va ofera posibilitatea de a gasi persoana potrivita pentru familia dvs.

www.resum.management.home.ro

Obiect de activitate - curatenia in spatiile pe care dumneavoastra le detineti. Indiferent ca aveti o casa, hotel, spatiu comercial sau un hypermarket, noi va vom face curatenie.

www.servon.ro

Soare si lumina. Curatenie generala spatii comerciale, birouri, cabinete medicale, apartamente, case si vile. Curatenie dupa constructor. Curatat covoare, mochete si tapiterii.

Curatam si intretinem cosuri de fum. Un comportament preventiv va salveaza viata si averea de furia flacarilor unui incendiu! Una din cauzele cele mai frecvente de incendiu este un cos necuratat.

www.cosar-profesionist.ro

Servicii de curatenie, menaj, dupa constructor, spalat, curata covoare, tapiterii, pt. firme si persoane fizice. Agentie imobiliara. Servicii de selectie si recrutare personal.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii de menaj si gospodarie.


Recomandari: 13 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Menaj & Curatenie & Evenimente din judetele invecinate ( Braila, Vrancea, Vaslui, Bacau ).

Firma specializata in servicii profesionale de curatenie (curatenie zilnica, dupa constructii, curatat mochete cu spuma uscata cu timp de 2-3 ore) pentru diferite locatii.

Organizari evenimente.

Servicii profesionale de curatenie si intretinere.

Numarul 1 in top 10 firme de curatenie din Bacau. Realizam curatenie generala, curatenie profesionala, curatenie dupa constructor, curatenie de intretinere, intretinerea mochetelor.

Producem si reconditionam orice tip de perii industriale standard, dar si dupa specificatiile clientului si nu numai, maturi, pensule, bidinele. Distribuim consumabile si aparatura curatenie industriala.

Curatenie profesionala. Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii de menaj si gospodarie.

Servicii de ingrijire a copilului. Baby sitter.

Servicii de ingrijire a copilului. Baby sitter.

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

Curatatorii, spalatorii la cheie. Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale. Echipamente si utilaje pt. curatatorii si spalatorii.

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

Confectii si tesaturi - productie. Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale. Produse chimice de uz industrial. Furnizor de ciorapi si sosete textile.

Servicii de curatenie. Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web