Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Braila activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Menaj & Curatenie & Evenimente.

Curatenie profesionala. Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii de menaj si gospodarie.

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

 

Curatatorii, spalatorii la cheie. Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale. Echipamente si utilaje pt. curatatorii si spalatorii.

Firma specializata in servicii profesionale de curatenie (curatenie zilnica, dupa constructii, curatat mochete cu spuma uscata cu timp de 2-3 ore) pentru diferite locatii.

Servicii de curatenie. Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

Servicii profesionale de curatenie si intretinere.

www.firmacuratenie.com


Recomandari: 21 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Menaj & Curatenie & Evenimente din judetele invecinate ( Galati, Buzau, Ialomita ).

Servicii casnice: babysitter (bona,dadaca pentru copii), menaj si curatenie, asistenta varstnici in Galati. Resum Management va ofera posibilitatea de a gasi persoana potrivita pentru familia dvs.

Prestam servicii de curatenie pe raza municipiului Galati. Curatam apartamente, vile, spatii, birouri, curatenie de toate tipurile. CleanArea cea mai buna echipa de curatenie.

Reprezentat Titan Mar Marmosim pe judetele Ialomita si Calarasi. Spalatorie auto ecologica. Magazin lubrefianti si statie schimb ulei. Bar.

Servicii de curatenie de inalta calitate de la cele mai accesibile preturi.

Obiect de activitate - curatenia in spatiile pe care dumneavoastra le detineti. Indiferent ca aveti o casa, hotel, spatiu comercial sau un hypermarket, noi va vom face curatenie.

Servicii de curatenie, menaj, dupa constructor, spalat, curata covoare, tapiterii, pt. firme si persoane fizice. Agentie imobiliara. Servicii de selectie si recrutare personal.

Curatam si intretinem cosuri de fum. Un comportament preventiv va salveaza viata si averea de furia flacarilor unui incendiu! Una din cauzele cele mai frecvente de incendiu este un cos necuratat.

Ofera servicii de curatenie profesionala in apartamente, garsoniere, case si vile, birouri si orice alt spatiu la cerere in functie de nevoile dumneavoastra.

Soare si lumina. Curatenie generala spatii comerciale, birouri, cabinete medicale, apartamente, case si vile. Curatenie dupa constructor. Curatat covoare, mochete si tapiterii.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii de menaj si gospodarie.

Go Go Cleaning - Retea puncte de lucru - Servicii profesionale de spalare, curatare si calcare, spalatorie ecologica, curatatorie chimica, calcatorie profesionala, ridicare si livrare la domiciliu. Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

Servicii de ingrijire a copilului. Baby sitter. Servicii de menaj si gospodarie. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Prestari servicii profesionale. Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale. Decoratiuni si amenajari interioare din materiale textile. Comercializare de perdele.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma.

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii de menaj si gospodarie.

Firma de curatenie ofera servicii profesionale de curatenie in Buzau la sedii de firma, apartamente, vile, birouri, sali de conferinta, bucatarii, grupuri sanitare.

Companie specializata in prestarea serviciilor profesionale de curatenie pentru institutii, birouri, sedii de firme, hoteluri, cabinete medicale, sali de conferinte, banci, baruri, restaurante, spatii comerciale si locuinte.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web