Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Nu sunt inregistrate companii din judetul Tulcea, in domeniul Comert, sectiunea Import & Export.

Recomandari: 33 companii cu activitate in domeniul Comert, sectiunea Import & Export din judetele invecinate ( Constanta, Braila, Galati ).

Comert cu rulmenti indigeni si import, din stoc sau la comanda, en-gross, dar la nevoie si en-detail, compresoare frig second-hand, reparatii frigidere la domiciliul clientului, cu garantie.

Importator SUA componente electronice, accesorii auto, detectoare radar.

 

Activitate principala: export de produse finite din industria uleiului si subproduse( acizi grasi, sroturi, zaturi ). Recuperare si valorificare deseuri textile, PVC.

Import-export, produse metalurgice, chimice, cocs.

Import sare alimentara si industriala, sare pastile dedurizarea apei, ciment, soda caustica, soda calcinata, publicitate.

Distributie de apa de parfum in sistem MLM.

Inchirieri si concesiuni de terenuri in regim de zona libera. Conditii avantajoase, zona strategica, acces la cai de transport feroviar (ecartament larg CSI si ecartament european), rutier si naval.

Folie stretch, masini de ambalat, dispozitive si consumabile pentru ambalare industriala produse diverse. Furnizor de ambalaje. Benzi pt. legat ambalaje. Masini de ambalat in saci.

Importator materiale constructii: carton bitumat, fier beton, caramida. Producator materiale protectia muncii.

Comercializeaza instalatii de producerea biodieselului.

Unici reprezentanti ai companiei Tian Xie Acupuncture Instruments - China importam si distribuim ace acupunctura, moxe si auxiliare. Importam si sticla float, decorativa, caramizi de sticla.

Comert cu produse petroliere si deseu fier vechi.

Oferta mobila de bucatarie showroom. Productie Germania - Bauformat.

Comert piese auto.

Firma de comert exterior. Produsele comercializate sunt: catalizatori si aditivi pentru uleiuri si carburanti, tratamente pentru motoare si cutii de viteze, solutii de curatat si polisat.

Servicii de comisionari in vama, import-export, tranzit, consiliere vamala, intocmirea declaratiilor vamale si urmarirea lor pana la finalizarea acestora.

Achizitii si comert cereale. Certificata ISO 9001:2000. Comercializare de cereale. Comert exterior. Import-export. Activitati de import-export de bunuri si produse. Achizitii de stocuri si marfa.

Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrare de metale. Prelucrare de produse metalurgice. Activitati de import-export de bunuri si produse.

Aprovizionare tehnico-materiala - importator si distribuitor. Certificata ISO 9001. Autorizata ISCIR. Distributie de produse si materiale tehnice. Instalatii de incalzire centrala. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Sisteme de captare si transformare a energiei solare. Schimbatoare de caldura - furnizare. Legaturi si imbinari mecano-pneumatice.

Activitati de import-export de bunuri si produse. Comert exterior. Import-export. Comercializare de cereale. Productie de cereale.

Producator incaltaminte. Comert exterior. Import-export. Activitati de import-export de bunuri si produse.

Servicii pt. industria petroliera. Industria petrochimica. Activitati de import-export de bunuri si produse. Depozitare si manipulare de containere. Servicii fluviale maritime. Prestari de servicii. Comercializare de produse petroliere. Export de produse diverse.

Constructii si reparatii nave. Comert exterior. Import-export. Activitati de import-export de bunuri si produse.

Producator plase pescaresti, fire, sfori, corzi, franghii, parame. Certificare SR EN ISO 9001:2001. Plase pt. pescuit. Corzi, sfori, franghii. Comert exterior. Import-export. Aprovizionare nave. Materii prime pt. agricultura.

Comercializare de cereale. Instalatii, echipamente, utilaje pt. depozite agricole. Prestari de servicii in agricultura. Export de produse diverse.

Furnizor si producator de alcool alimentar. Productie de alcool medicinal. Furnizor dezinfectanti pt. activitati de deratizare/dezinsectie. Comert exterior. Import-export. Produse medicale si alimentare naturiste. Comert cu diluanti, lichid frana, parbriz.

Cercetare si productie in viticultura. Export de produse diverse. Productie de vin.

Cultivarea de plante tehnice. Export de produse diverse. Cresterea bovinelor. Furnizare/comercializare de seminte si material saditor. Activitati de crestere a bovinelor pt. reproductie.

Operatiuni import-export si achizitii/livrari intracomunitare, intermedieri expeditii, utilaj tehnologic. Activitati de import-export de bunuri si produse. Comert exterior. Import-export. Utilaj tehnologic. Utilaj pt. industria metalurgica. Consultanta industriala in proiecte de anvergura. Transporturi si expediti interne si internationale.

Echipament naval. Comert exterior. Import-export. Activitati de import-export de bunuri si produse.

Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Tabla si produse laminate. Bare si profile metalice. Comert cu materiale de constructie.

Agentie maritima. Transport. Cargo. Agenturare si navoslire. Aprovizionare nave. Comert exterior. Import-export. Servicii de navoslire pt. nave.

Distributie panouri solare-fotovoltaice, controlere, invertoare, accesorii solare si electrocasnice ieftine. Panouri radiante, incalzire in pardoseala, boilere, centrale termice si termostate.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web