Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
12 companii din judetul Constanta activeaza in domeniul Comert, sectiunea Import & Export.

Aprovizionare tehnico-materiala - importator si distribuitor. Certificata ISO 9001. Autorizata ISCIR. Distributie de produse si materiale tehnice. Instalatii de incalzire centrala. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Sisteme de captare si transformare a energiei solare. Schimbatoare de caldura - furnizare. Legaturi si imbinari mecano-pneumatice.

www.blackseasupliers.ro

Distributie panouri solare-fotovoltaice, controlere, invertoare, accesorii solare si electrocasnice ieftine. Panouri radiante, incalzire in pardoseala, boilere, centrale termice si termostate.

epanouri.ro

 

Oferta mobila de bucatarie showroom. Productie Germania - Bauformat.

www.mobiladebucatarie.ro

Distributie de apa de parfum in sistem MLM.

Servicii de comisionari in vama, import-export, tranzit, consiliere vamala, intocmirea declaratiilor vamale si urmarirea lor pana la finalizarea acestora.

Servicii pt. industria petroliera. Industria petrochimica. Activitati de import-export de bunuri si produse. Depozitare si manipulare de containere. Servicii fluviale maritime. Prestari de servicii. Comercializare de produse petroliere. Export de produse diverse.

Comercializare de cereale. Instalatii, echipamente, utilaje pt. depozite agricole. Prestari de servicii in agricultura. Export de produse diverse.

Activitate principala: export de produse finite din industria uleiului si subproduse( acizi grasi, sroturi, zaturi ). Recuperare si valorificare deseuri textile, PVC.

www.prodexgeneral.ro

Comert piese auto.

Unici reprezentanti ai companiei Tian Xie Acupuncture Instruments - China importam si distribuim ace acupunctura, moxe si auxiliare. Importam si sticla float, decorativa, caramizi de sticla.

www.hih.ro/dim/prj/sinoglass/

Cercetare si productie in viticultura. Export de produse diverse. Productie de vin.

Cultivarea de plante tehnice. Export de produse diverse. Cresterea bovinelor. Furnizare/comercializare de seminte si material saditor. Activitati de crestere a bovinelor pt. reproductie.


Recomandari: 12 companii cu activitate in domeniul Comert, sectiunea Import & Export din judetele invecinate ( Tulcea, Braila, Ialomita, Calarasi ).

Comert cu rulmenti indigeni si import, din stoc sau la comanda, en-gross, dar la nevoie si en-detail, compresoare frig second-hand, reparatii frigidere la domiciliul clientului, cu garantie.

Produse artizanale lucrate manual. Tesaturi artistice. Ceramica si portelan.

Importator SUA componente electronice, accesorii auto, detectoare radar.

Import sare alimentara si industriala, sare pastile dedurizarea apei, ciment, soda caustica, soda calcinata, publicitate.

Folie stretch, masini de ambalat, dispozitive si consumabile pentru ambalare industriala produse diverse. Furnizor de ambalaje. Benzi pt. legat ambalaje. Masini de ambalat in saci.

Import textile Germania. Pantaloni dama+copii. Fulare, manusi, caciuli. Set fular, caciula, manusi copii.

Utilari hoteluri, incuietori electronice, economizoare energie, safeuri, usi acces, usi automate, mobilier hotel, senzori de fum, carduri, televizoare, sisteme supraveghere, software admin hotel.

Import export produse de supraveghere si paza, componente IT, mobilier, instalatii sanitare, case de marcat fiscale Datecs.

Achizitii si comert cereale. Certificata ISO 9001:2000. Comercializare de cereale. Comert exterior. Import-export. Activitati de import-export de bunuri si produse. Achizitii de stocuri si marfa.

Activitati de import-export de bunuri si produse. Comert exterior. Import-export. Comercializare de cereale. Productie de cereale.

Producator incaltaminte. Comert exterior. Import-export. Activitati de import-export de bunuri si produse.

Operatiuni import-export si achizitii/livrari intracomunitare, intermedieri expeditii, utilaj tehnologic. Activitati de import-export de bunuri si produse. Comert exterior. Import-export. Utilaj tehnologic. Utilaj pt. industria metalurgica. Consultanta industriala in proiecte de anvergura. Transporturi si expediti interne si internationale.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web