Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
8 companii din judetul Braila activeaza in domeniul Comert, sectiunea Import & Export.

Importator SUA componente electronice, accesorii auto, detectoare radar.

www.eliptic.ro

Achizitii si comert cereale. Certificata ISO 9001:2000. Comercializare de cereale. Comert exterior. Import-export. Activitati de import-export de bunuri si produse. Achizitii de stocuri si marfa.

www.scagrom.ro

 

Activitati de import-export de bunuri si produse. Comert exterior. Import-export. Comercializare de cereale. Productie de cereale.

Producator incaltaminte. Comert exterior. Import-export. Activitati de import-export de bunuri si produse.

Import sare alimentara si industriala, sare pastile dedurizarea apei, ciment, soda caustica, soda calcinata, publicitate.

www.lazarescu.go.ro

Folie stretch, masini de ambalat, dispozitive si consumabile pentru ambalare industriala produse diverse. Furnizor de ambalaje. Benzi pt. legat ambalaje. Masini de ambalat in saci.

www.romava.ro

Operatiuni import-export si achizitii/livrari intracomunitare, intermedieri expeditii, utilaj tehnologic. Activitati de import-export de bunuri si produse. Comert exterior. Import-export. Utilaj tehnologic. Utilaj pt. industria metalurgica. Consultanta industriala in proiecte de anvergura. Transporturi si expediti interne si internationale.

www.tehnoc.ro

Comert cu rulmenti indigeni si import, din stoc sau la comanda, en-gross, dar la nevoie si en-detail, compresoare frig second-hand, reparatii frigidere la domiciliul clientului, cu garantie.


Recomandari: 14 companii cu activitate in domeniul Comert, sectiunea Import & Export din judetele invecinate ( Galati, Buzau, Ialomita ).

Import-export, produse metalurgice, chimice, cocs.

Inchirieri si concesiuni de terenuri in regim de zona libera. Conditii avantajoase, zona strategica, acces la cai de transport feroviar (ecartament larg CSI si ecartament european), rutier si naval.

Importator materiale constructii: carton bitumat, fier beton, caramida. Producator materiale protectia muncii.

Comercializeaza instalatii de producerea biodieselului.

Comert cu produse petroliere si deseu fier vechi.

Import textile Germania. Pantaloni dama+copii. Fulare, manusi, caciuli. Set fular, caciula, manusi copii.

Firma de comert exterior. Produsele comercializate sunt: catalizatori si aditivi pentru uleiuri si carburanti, tratamente pentru motoare si cutii de viteze, solutii de curatat si polisat.

Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrare de metale. Prelucrare de produse metalurgice. Activitati de import-export de bunuri si produse.

Constructii si reparatii nave. Comert exterior. Import-export. Activitati de import-export de bunuri si produse.

Producator plase pescaresti, fire, sfori, corzi, franghii, parame. Certificare SR EN ISO 9001:2001. Plase pt. pescuit. Corzi, sfori, franghii. Comert exterior. Import-export. Aprovizionare nave. Materii prime pt. agricultura.

Furnizor si producator de alcool alimentar. Productie de alcool medicinal. Furnizor dezinfectanti pt. activitati de deratizare/dezinsectie. Comert exterior. Import-export. Produse medicale si alimentare naturiste. Comert cu diluanti, lichid frana, parbriz.

Echipament naval. Comert exterior. Import-export. Activitati de import-export de bunuri si produse.

Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Tabla si produse laminate. Bare si profile metalice. Comert cu materiale de constructie.

Agentie maritima. Transport. Cargo. Agenturare si navoslire. Aprovizionare nave. Comert exterior. Import-export. Servicii de navoslire pt. nave.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web